- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
csucsu54 #9901 üzenetére
A Glance persze nem szempont, hiszen a 730/735 párosban ott van a hamarosan élesedő értesítő LED. A vezetéknélküli töltés számomra nem fontos, illetve 3G-vel is lehet tisztességesen netezni. A 640 nagyobb kijelzőmérete sem feltétlen szükséges.
Majd egyik nap elmegyek megtapizni valahol boltban, aztán ha nem jó, akkor tényleg a 730 a megoldás. Talán Dual Simes Lumia érkezése nem várható a kategóriában, ha ól sejtem.
-
domojko
senior tag
válasz
csucsu54 #9809 üzenetére
Nekem telenoros 735-öm van. A jelenség ugyanez. A Micro sd-t kicseréltem azóta erre a hibára nem hivatkozik de ugyanugy ujraindulgat. Eldobja a hálózatot, kb fél percet gondolkodik majd újraindul. Tegnap előtt ezt 1.5 órán belül 3x eljátszotta. A falhoz vágás határán jártam már. Itteni tanácsra a telenoros szoftver helyett felraktam a függetlent, de ez sem segített. Ugyanugy ujraindulgat. Ezek szerint ez nem egyedi eset. Egyre több készülék csinálja ezt. Maga a készülék nagyon tetszik. De kezdem megbánni h ezt választottam. Androidhoz képest sok a kompromisszum. De ezekkel még ugy ahogy együtt lehetne élni. Viszont a rendellenes működés óriásit visszavett a kezdeti lelkesedésből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest