- LG Wing - szárnyas fejvadász
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
Kaminski #1441 üzenetére
Nekem nem mozog,de ha mozogna sem zavarna,mert ez egy műanyag házas,műanyag burkolatú középkategóriás telefon.Hideg-meleg hatására engedhet,tágulhat stb nyilván lesz akinek esetleg megnyikkan. Nem csúcskategóriás telefon!!! Ennyi pénzért ez legyen a legnagyobb gond vele. Aki ezzel a ténnyel nem tud megbékélni ,vegyen 830at vagy 930 at.első telefonom ahol nem érzek késztetést,fóliára és tokra. Egy sima bújtatós fekete bőrtokban van. Végre ha megunom cserélhetem a burkolatot.
-
zombinyul
addikt
válasz
Kaminski #1441 üzenetére
Egyáltalán nem zavaró. Mikor észrevettem a hibát, zavart, végülis egy 2 napos telefonná nem normális jelenség. Viszont azóta nem foglalkozom vele, mert egyszerűen olyan helyen van,hogy ha az ember nem céltudatosan nyomkodja, észrevehetetlen.
Ennek a hibának tudatában is mondom, hogy minőségre nem sokban marad el a 800-asomtól. Pedig az elég minőségi, egybeöntött cucc, ugyebár.Ráadásul ezen még cserélhető a hátlap, bármi történhet vele, nem kell az egész telefon házikóját cserélni.
Nekem is szürke, jobb felső saroknál minimálisan lötyögős.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest