Hirdetés
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
válasz
Xmodule #5654 üzenetére
A lejátszó neve MoliPlayer Pro, de ahogy látom, már írták.
Most végigzongoráztam a lehetőségeket, nem találtam Paypal beállítást. Viszont ahogy látom, hozzá lehet csapni a telefonszámlához a vásárlás árát. Végső esetben ez lesz a megoldás. Nagyon szomorú, hogy az egyik legelterjedtebb, legbiztonságosabb fizetési módot sem a wp, sem az android nem támogatja.
(#5660) Croft-21: Szerintem hagyd még egy kicsit merülni. Lehetőleg minél inkább lemerítem töltés előtt, bár nálam mindig van USB kábel, bármelyik számítógépről után tudom tölteni ha szükséges.
Telefont, tabletet tisztítani képernyőtisztító folyadékkal szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest