- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
csrobcsi #306 üzenetére
Nyugi, pl BB-nél még azt sem tudod eljátszani, hogy addig használsz egy másik okostelefont, mert a nem épp olcsó BB adatszolgáltatásban nincs mobilnet, csak a saját apn-el működik. Én elég sok céges készüléket vittem már szervizbe, egyszer sem jutott eszükbe a cserekészülék.
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy eddig minden alkalommal új készülékre cserélték a hibásakat. -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
csrobcsi #303 üzenetére
Hát ez azért nem olyan nagy kálvária... Nekem HTCm volt 6szor volt szervízben, 2szer cserélték ki új telefonra... Cseretelefonnak egyszer kaptam egy Vodafone smart-ot a többi alkalommal 3g nélküli telefont akatak adni... Megkérdeztem mi ez a pofátlanság, hogy nincs hasonló kategóriás cseretelefon... Mondták, hogy nagyon sok iphone van szervízbe, és nekik jó cseretelefont kell adni... Miután utoljára kicserélték, egyből eladtam... De pl. barátnőm a híres galaxy szériával is többször volt szervízben... Sony experia is ment tönkre a családban... Nem hiszem hogy egy hibás készülék után le lehetne írni egy márkát...
-
MrChris
nagyúr
válasz
csrobcsi #303 üzenetére
nálam is ugyan ez volt, én a telenort csesztettem, mert két teljessen különböző készülékkel, sim cserével is csinálta. Naplóztam mikor volt gigszer, csak 3 napra visszamenőleg tudják ezt felhasználni. Végül minden nap többször előadtam a problémát és láss csudát 1.5 éve no problem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest