- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
válasz
jocoarsenal #340 üzenetére
Azert nez ki ugy, mert egy Nexus 4-gyel fenykepeztem, es az az 520-hoz igazitotta a feheregyensulyt meg az expoziciot. Ha a 620-hoz igazitotta volna, az 520-on alig latszana valami. A 620-nak szerintem eleg jo szinei vannak. De amugy az 520 kijelzojevel sincs gond, nekem tetszik az is. A srac meg en vagyok
-
Mister_X
nagyúr
válasz
jocoarsenal #340 üzenetére
Ez a kamera defektsége, legalábbis nekem ez pont jó. Nem túlszaturált, mint egy Amoled, nem fakó, mint egy mezei TFT. És elég jó a fényerőssége, napon is olvasható. A betekintési szöge nyilván rosszabb, mint egy IPS-é, de én szemből nézem a telefont (amúgy nem invertálódnak a színek).
-
Burt1793
veterán
válasz
jocoarsenal #255 üzenetére
Hát amit a rendszer enged rá felrakni, az ugyanúgy megy, mint az S2-n
És az s2-n bazi gyorsan.
-
Burt1793
veterán
válasz
jocoarsenal #252 üzenetére
Nem, bocs, durván írtam vissza. Én magamnak szeretnék egy Wp-t következő telónak, majd jövő ilyenkor vagy azután, amikor már érdemes lesz leváltani az S2-t. És én személy szerint a családban mindenképpen WP-t ajánlok a középkategóriában azoknak, akik egy kész, előre beállított smooth rendszert szeretnének.
Lassan 3 éve androidos az első telóm, teljesen meg vagyok elégedve vele, de most lehet hogy váltani fogok.
Az a baj, hogy lehet hogy lesz olyan, ami az androidban alap és jó dolog, az a WP-ben nem lesz benne. Ezt csak hosszabb távon fogom majd észrevenni.
De mivel öregszem, lehet, hogy WP lesz az androidból.Másik téma:
Szerintem pont hogy ace-re optimalizáltak jobban, majdnem minden olyan jól elmegy a családban lévő ace1-en, mint ezen az enyémen... -
Ayanlith
tag
válasz
jocoarsenal #249 üzenetére
Különben trükkös ez a Nokia, jó az üzleti modellje. A Lumia 620 az egyetlen modell az aktuális Lumia-termékcsaládban, amelynek a kijelzője nem sensitive touch-csal van felszerelve. Ha ez fontos tényező, és kell a vaku is esetleg, meg a szögletes formaterv, akkor a következő szint a 720, viszont az szignifikánsan drágább, mint a 620. Akkor már szinte érdemesebb megvenni a 820-at (aminek már szépen elkezdett lemenni az ára, mert korábban jelent meg), hiszen már az aktuális csúcshardver van benne.
Innen pedig már szinte csak egy "kis lépés" a 920. [Egyébként ez más cégeknél is hasonlóan működik, csak sokan szidják a Nokiát, hogy miért nem így vagy úgy csináltak valamit (pl.: Lumia 520 és 620 egyesítése vagy 620 az 520 külsejével). Gondoltam most hozok egy példát.]
-
Ayanlith
tag
válasz
jocoarsenal #249 üzenetére
Természetesen. A 620-at is szerintem már vagy négy alkalommal próbáltam ki a Telenornál (
) és azokról a dolgokról, amiket direkt megfigyeltem, be is számoltam itt.
-
Burt1793
veterán
válasz
jocoarsenal #246 üzenetére
Akkor már csak egy kérdésem van tanár Úr!
Miért tetszik letölteni olyan programokat, amiket ilyen szarul csinálnak meg? Mert valljuk be, a fizetős vagy egy-egy jobban megcsinált ingyenes program nem zabálja le az aksit!
Nekem 20 feltelpített alkalmazásom van, gondosan figyeltem őket telepítés után, egyik sem szívja le az aksit, ha véletlenül felrakok egy ilyet, azt észreveszem és egy nap múlva már nyoma sincs a telefonon...Semmi köze nincs az androidnak a nagyobb merüléshez, ha tudod kezelni. 5 óra kijelzőhasználat folyamatos wifivel mindkét platform telefonján erős akkuszint-csökkenést okoz
szerk.: szerintem WP-re jobb a clearback-es tft, mert jobbak a feketék és WP-n az számít (Lumia 710-esen pl majdnem olyan fekete a fekete, mint az S2-mön, ami ilyen szempontból etalonnak mondható!)
-
Ayanlith
tag
válasz
jocoarsenal #238 üzenetére
Én most megnéztem néhány Lumia 520 és 620 összehasonlító videót és nekem inkább az tűnt ki, hogy a 620-ét tartják szebbnek, illetve videókon nekem is az tűnik jobbnak. Máshol azt mondják (és látható), hogy a színárnyalatok eltérnek. Például az Office csempe a 620-nál narancssárgás árnyalatú, míg az 520 esetében piros. Amiben jobbnak tűnik az 520 az a kijelző érzékenysége, de erre lehetett számítani (sensitive touch technológia), más kérdés, hogy nem számítottam ennyire számottevő különbségre. Mikor kipróbáltam a 620-at meglepett a görgetési élmény, ugyanis jobbra számítottam. Érezhetően nem a processzorral, stb-vel van gond, hanem maga a kijelző felülete más szerintem. Bár a legutóbbi szoftverfrissítéssel javult a helyzet, még valahogy mindig nem az igazi számomra, bár együtt tudnék éppenséggel élni vele.
Két videót is linkelek a kijelzőkkel kapcsolatban:
Ezen a videón szebbnek tűnik a 620 kijelzője és a teszter is azt mondja, 0.50-től érdemes figyelni:
[link]Ezen pedig látható az árnyalatbeli és görgetésbeli különbség a két eszköz között (1.04-től).
[link]Megjegyzés: Mivel az 520-at még nem próbáltam ki élőben, ezért érdemes fenntartással kezelni, amit leírtam. A görgetési élmény például egyelőre csak videókon tűnik így jobbnak számomra.
-
savoo
addikt
válasz
jocoarsenal #241 üzenetére
Persze az tény, hogy a droid jobban zabálja az erőforrásokat, ha nincsnek nagy igényeid akkor simán elmegy a WP 1,5-2 napig. Még az én omnia 7-em is (ami nem mai darab), simán elmegy 1-1,5 napot szinte non-stop mobilnettel (éjjel kapcsolom csak ki), és napközben azért elég sokat netezek rajt amikor nem vagyok otthon. Hétvégét meg kibírja simán töltés nélkül, mert akkor nem nagyon nyúlok hozzá.
-
xperiasigi
őstag
válasz
jocoarsenal #241 üzenetére
Az hogy meddig birja a telefon nincs oriási köze annak hogy mi futt rajta inkább annak h milyen hardveresen ,mekkora a kijelző és milyen felbontás.és persze h mekkora az aksi..az h android vagy sem kis részben befolyásolja...ez inkább felhasználo függő ..nálam ha meloba vagyok épp h kibirja estig hétvégén épp hogy kibirja délutánig szóval..
-
savoo
addikt
válasz
jocoarsenal #238 üzenetére
Hát mondjuk el kell, hogy keserítselek manapság már minden okostelefont tölteni kell naponta 1,5 naponta, ha aktívan használod.
-
próbakocka
senior tag
válasz
jocoarsenal #234 üzenetére
Elnézést ha helyreigazító volt a hangnem.
én is az 520-at várom, annak eléggé jóárasnak kellene lennie a tudásához képest, ha 620-hoz viszonyítunk ...
-
próbakocka
senior tag
válasz
jocoarsenal #232 üzenetére
A készülék teljes ára t-mobile-nál: 57.990.- (T függő, domino csomag)
2 év hűséggel, függetlenül a díjcsomagtól 47.390.- ami ugye 2 év hűséget jelent ...Abba meg ne menjünk bele, hogy mennyi macerát jelent egy szám megtartása mellett webshopban hűségidőt hosszabbítani ...
-
savoo
addikt
válasz
jocoarsenal #137 üzenetére
"ráadásul szintén egy szép telefon." Na ilyet sem nagyon lát az ember, hogy a 620-ra valaki azt mondja, hogy szép!
-
paranoir
csendes tag
válasz
jocoarsenal #87 üzenetére
Kösz, mégiscsak hülye vagyok, de a végén kerestem a számot, aztán meg az elején. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged