- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
galmat
aktív tag
válasz
Burt1793 #264 üzenetére
Kijelző dilemmához:
Nálam a terasz-teszt a döntő napsütéses időben. Nem tudom mitől, de a Lumia 620 kijelzője legalább olyan szépen látható, mint az iPad kijelzője, ami ugye IPS. Szóval nem kell félni nagyon a kijelzőtől, mindehol dícsérték, hogy meglepően jó lett. Plusz a 620-ban van világszintű autós navi, nem csak Magyarország, és ne feledkezzünk meg a LED-vakuról, ami a gyengusz fényképezőnek ugyan mindegy, viszont én pl többször használom alkalmi zseblámpaként.
Az 520 viszont külsőleg jobban tetszik egy hajszálnyival, viszont a 620 meg a valóságban nem olyan ronda, mint a fotókon.
Nem egyszerű kérdés ez. -
jocoarsenal
csendes tag
válasz
Burt1793 #250 üzenetére
Ha megnézted én is azt írtam, hogy attól még, hogy számomra szar a program, másnak lehet,hogy az maga a tökély. Mert amit a te S2-d vigyorogva elvisz, minden erőlködés nélkül, az a régi Ace-emnek elég szép izommunka.
Szóval jogos amit mondasz, csak 1: meg kell találni a jó appot, vagy 2: vasat kéne venni, tudom. De ha nincs keret egy olyan mérvű vasra, mint amilyen akár egy S2 , akkor nagyon leszűkül a play kínálata sajnos. És nem azért, mert az app szar, csak nincs hozzá vasam. De a végeredmény ugyan az,hogy számomra nem az lesz a megfelelő választás .Azt meg már feljebb is írtam,hogy azzal én is tisztában vagyok, hogy egy folyamatos wifi ad az akksinak platformtól függetlenül. Nem akarom én szidni az androidot, nagyon jó rendszernek tartom, előző két telefonom is droidos volt, családban is azokat ajánlom még ma is sokszor, pusztán nekem most logikusabb a WP. Lehet megbánom, és visszatérek, de bízom benne,hogy nem így lesz.
ui.: bocsánat, ha félre érthető voltam, és úgy jött le,hogy az androidot sz*rnak tartom. Pusztán számomra jelenleg nem ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning