- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Prevent #24095 üzenetére
Persze, értem.
Nekem is hibás volt a kijelző. Bevittem a nokiához és kicserélték. Ott gondolom miután kicserélik meg is nézik, hogy jót tettek-e bele
Ezért kérdeztem, miért nem a nokiához fordulsz a MM helyett, ahol adnak egy új telót, de ki tudja milyen kijelzővel.
Amúgy gyalázatos ez a sok rossz kijelző.. -
kutga
félisten
válasz
Prevent #24082 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened szvsz.
Ha nagyon zavar, vidd vissza, és rendelj inkább az MM online felületéről, gyors és díjmentes a házhozszállítás, két év Nokia gari, nekem elsőre hibátlan készülék érkezett, persze ez nem törvényszerű, de úgy tűnik a boltból csak a silányat tudod elhozni.
-
törölt tag
válasz
Prevent #23304 üzenetére
Nekem egyáltalán nincs függőleges csík
A csúcskészülékhez annyit fűznék hozzá, hogy a felső-kategóriás Lumiákon is előjön ez. Ez ilyen Nokia dolog.
kayaman: Nem normális, de mivel sokaknak van bevilágításuk, ezért szokványosnak mondható (legalábbis a kommentelők körében). Vannak a hibátlan kijelzőjű 520-ak, vannak a bevilágítósok meg a pixelhibásak, összefüggés meg nincs semmi között. Ha zavar, próbáld meg kicseréltetni, bár sok esélyt nem látok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged