Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • catroot

    veterán

    válasz mukibuci #19392 üzenetére

    Erre is külön app kell? ;]

    @Blyan

    Látom rég jártál az off topikban. Szombati italozás során leejtettem az N4-et, ami ripityára tört. Utána reggel másnaposan elugrottam az MM-be és vettem egye L520-at.

    25-ért volt kitéve a T-s változat, sokat nem agyaltam rajta. Igazság szerint most egy darabig nem akarok többet telefonra költeni (na meg szerintem kiherélt volna az asszony a szombati este után, ha hazaállítok egy N5-el, vagy egy szifonnal ;] )

    Egyébként idáig megvagyok elégedve a telóval, főleg, hogy ennyiért szinte ajándék. Persze van pár dolog, amit nagyon hiányolok, de ez van. Valamit valamiért.

    Köszönöm a többieknek az infót!

    Egyelőre még nem mertem nagyon bekapcsolni, mert így is merül a telefon elég rendesen, bár jobbnak érzem, mint az előzőt.

    más:

    Engem már Chrome alatt is szívatott az MA oldala, ha mobilról szóltam hozzá. Egyszerűen a komment elküldése után kérte, hogy jelentkezzek be újra. Aztán miután azt megtettem, elszállt a hozzászólásom és az üres szöveg doboz fogadott.

    Ez sajna most is előfordult. Más is járt/jár így IE alatt?

    Van olyan böngésző, ami megjegyzi a jelszavakat? Ez az egyik legsiralmasabb része a böngészőnek számomra, hogy erre nem képes (na meg elég lassú szerencsétlen - persze ennyi pénzért nem várok többet).

    [ Szerkesztve ]

    "I live in the weak and the wounded, Doc."

Új hozzászólás Aktív témák