- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Namelesske #31167 üzenetére
Hát elég szomorú,hogy itt tartunk hogy már csak rövid időre jó bármi is.Én is agyaltam okosteló dolgon,tudtam volna jó áron pl nokia lumia 520 ast 7 hónaposat de ha bele gondolok,úgy avulnak elfelé ezek a szarok,hogy nem éri meg meg venni,de még újonnan sem,nekem 6 éve egy nokia 5310 es telefonom van,vigyázva volt rá gyári minden rajta még az aksi is az benne.DE úgy néz ki meg marad és nem kell okos telefon,ezek még telefonok voltak,azt meg tudja ami nekem kell,most ha vennék legalább 2 évente nem győzné az ember vásárolgatni ezeket a fosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest