- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
bocs a korabbi postomert, amit valamelyik admin jogosan torolt is
A lenyeg, nagyon tetszik a medias 25k-s T dominos akcio, nem tud valaki hasonlot Telenorosban?
-
Ubul86
őstag
válasz
old rocker #17388 üzenetére
4 rugó? a matchboxomban több van
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #17396 üzenetére
De, de...
-
miqlas
őstag
... mivan? mivan? mivan? ... L820 topic lettünk?
-
Clemi
veterán
Csak egy vélemény: Én 620-ról váltottam 820-ra. Nagyon nem egy kategória ez tény. Érzésre, fogásra, súlyra, sebességre, szolgáltatást nézve nagyon ráver a 620-ra is, ha pedig így nézzük, akkor az 520-ra még többet (a nejemnek az van). Ha azt is nézem, hogy 45-ért sikerült találni egyet, gyakorlatilag zsír új gyári állapotban, akkor ár-érték arányban szerintem a 820 a nyerő. De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
kaliber
aktív tag
válasz
old rocker #17385 üzenetére
Engem idáig nem hatott meg amiket írtál (820), ha ennyire keveset bír az akksija akkor meg pláne, ezt legfeljebb csak 2-3 naponta kell tölteni.
Szeretném ha ez is kihúzna 4évet mint az E52. -
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #17388 üzenetére
Az is valami.
-
Blyan
félisten
válasz
Na és egyéb vélemény? Az 520 után? Sebesség, stb.
-
westcoastog
veterán
válasz
Nekem nem frissít emaileket meg ilyeneket az nem baj, gépelőtt ülök itthon úgyis.
Megnéztem a mobilarénás tesztben a képeket, kamera nekem kicsit csalódás.
Szerintem 0 használattal mint ahogy nekem is itt van az 520 az asztalon elmenne 2 napot.
Meg kéne nyerni a 6-os lottót és akkor vehetnék egy 1020-at.(#17386) Tin
Tmobilnak már nincs köze a frissítéshez, a nokia ül rajta, mivel a t már rég elfogadta frissítést, kedves nokia nem engedi még letölteni.
-
Tin
veterán
válasz
Ubul86 #17384 üzenetére
de ha így van elég arcvesztő nekik, meg is tudom érteni, ha idegesek.
kiszórtak a nokiának egy hegynyi telefont 25e-ért, tegnap a media marktban raklapokon álltak a 25e-s mobilok még, pedig már csak 5 nap az akció.
erre a nokia meg van olyan kedves hogy leghátra sorolja őket a frissítésnél.
komolyan nem tudom elhinni, hogy a T szándékosan késleltetné a frissítést, minek tenné?
westcoastog: pontosan erről beszélek
-
old rocker
veterán
válasz
westcoastog #17381 üzenetére
Azt még nem tudom, mert valamivel mindig b@szkuráltam...
Ma délelőttre sikerült az összes progit feltelepíteni, e-mailt belőni; amellett ezen bekapcsolható lezárt kijelzőre a nagy óra, az is megy. Tegnap 17.50-kor volt 100%-ra feltöltve. Utána kipróbáltam a zenedét, folyt a restaurálás éjfélig, utána luftwafféba kapcsoltam, de a kijelzőn ment az óra, valszeg az is eszi azért a delejt. 7 órától folytattam a beállítás befejezést, ebben a szúrásban - 13.15 - raktam fel tölteni, 22%-on volt. E-mailt 15 percenként, időjárást 3 óránként frissít. 2 v. 3 beszélgetésem volt csak vele.
Devas: majd csinálok tesztfotókat.
Blyan: LOL!
-
Ubul86
őstag
válasz
Csokissüti #17383 üzenetére
ezt írták 2 hete is
-
Csokissüti
csendes tag
Írtam a T-nek a Black szoftverfrissítés miatt és visszahívtak, hogy most már bármikor lehet, figyelni kell, már jóváhagytak mindent a Nokia felé úgyhogy jönni fog, de pontosan nem tudta megmondani melyik nap lesz.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #17378 üzenetére
Hát ha az 520-at nagyon használom az max 2-3 óra zenehallgatás fejhallgatóval, meg netezgetés, úgy van estére 45% körül. Bár ez a ritkábbik eset, nem buszozok ennyit mindennap csak havonta egyszer.
Ha meg hozzá sem nyúlok vígan elmegy napokig.
820 mit produkál ha csak le van téve az asztalon? -
Devas
őstag
válasz
old rocker #17378 üzenetére
Tesztfotókat majd kérnénk szépen a nyóchússzal, ha nem lesz ilyen okádék idő.
(Clearblack amúgy odabasz?)
-
old rocker
veterán
válasz
westcoastog #17370 üzenetére
Hát, akkor a nyolchuszas a te "embered". Viszont nagyobbat harap a naftába, szvsz naponta lahet tölteni.
-
A plebs
csendes tag
sziasztok!
köszönöm a válaszokat!
valószínűleg rosszul fogalmaztam
a here drive + teljes világra kiterjedő navigációjáról tudok, én annak a megvétele nélküli lehetőségről kérdeztem, de kaptam arra is választ
viszont ahogy rákerestem a keresőben, jó néhány kombinációval, konkrét választ rá nem találtam.
mindenesetre köszönöm a segítséget, így sikeresen eldőlt a telefon sorsatovábbi szép napot!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
confuser #17340 üzenetére
Ha jó értem, azért nem tudod leszinkronizálni a gmail-es fiókodat live fiókként beállítva, mert valójában a gmailes email címed egy "alias" a microsoft/live fiókodhoz. Ez az alias olyan, mintha egy felhasználó név lenne a live fiókodhoz. Mire rájöttem, én is majdnem letettem a hajamat. Tovább bonyolítja a dolgokat, hogy én nem tudtam hogy a live/microsoft/hotmail fiók az egy és ugyanaz...
Tehát, ahhoz hogy szinkronizálni tudjad a gmailes fiókod tartalmát is, igen, be kell állítanod külön is a "beállítások->email és fiók kezelés menüpontban' a gmail-es fiókodat. (a meglévő microsoft és nokia fiók mellé)
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #17369 üzenetére
Majd váltok én is egyszer, nálam egy telefonnál a legfontosabb a zene meg a kamera.
-
old rocker
veterán
válasz
westcoastog #17367 üzenetére
nem fájdítani akarom, de most mr végleg értem, miért csinált a nokia egy néptelefont... Amit ud, ár érték arányban több, mint korrekt, de nagyon könnyen elkezd az ember a magasabb kategória irányába érdeklődni és meglepődve veszi észre a különbséget. Érdekes, hogy az fm rádiót itt is az amber hozta meg, mégis, sokkal tisztább.
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #17366 üzenetére
tyű... lineáris állásban kiváló... Ez a lejátszó eddig a legnagyobb meglepetésem az 520-hoz viszonyítva. Füles: típusszámot nem tudok, egy összecsukható, középnagyságú AKg, 20-22000 Hz
-
westcoastog
veterán
válasz
greenmelon94 #17365 üzenetére
Azzal együtt értettem.
(#17366) old rocker
ne is fájdítsd a szívem. -
old rocker
veterán
válasz
westcoastog #17363 üzenetére
Ekvalizert még nem találtam, dolby van, megfelelő fülessel, de lineáris állásban teljesen szépen, telten szól. Nem adnék rá basszust... Az 520-nak ványadtka hangja van ehhez képest... Ja, megvan az eq is... még csak most rakom össze a kezdő kijelzőt
-
greenmelon94
tag
válasz
westcoastog #17363 üzenetére
Na meg egy komplett EQ is.
-
old rocker
veterán
és az FM rádió is sokkal jobb,,,
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #17362 üzenetére
820-ban van mély hang kiemelés ugye?
Szívesen vennék egy 1020-at vagy 1520-at. -
old rocker
veterán
válasz
A plebs #17357 üzenetére
Érdekes... sokat írtunk már róla, van a jobb sarokban egy kereső is... A külföldön is beszélő navigációt az áruházban tudod megvenni, here drive + címen, 4700 Ft, egész világra szól.
Srácok, a kamerán kívül ami lényeges számomra: a 820 zenelejátszója sokkal jobban szól.
-
Chesterfield
őstag
Hát ez a flappy birds valami eszméletlen.
De még nem b@sztam falhoz a telefont, és 22-nél járok -
hucsikoi
senior tag
Szükségem lenne egy kis segítségre. Egy kolléganőm vodafonos telefonján kellene bekapcsolni a facebook alapú csevegést, de nem sikerül. A párom T-s telefonján az üzenetek beállításánál alapból ott volt, de ezen nincs ilyen lehetőség.
-
A plebs
csendes tag
sziasztok!
van tapasztalat arról, hogy a Drive-ot hogy lehet rábírni, hogy ne Magyarországon navigáljon hangosan? páromnak vennénk kártyafüggetlent itthon, de Angliában használná... olvastam itt, hogy a SIM-kártyát ismeri fel, ez valóban így van? kell azon kívül valami beállítás?
próbáltam ezzel kapcsolatban keresgélni, de egyelőre semmi konkrétat nem találtam.
nagyon köszi a segítséget mindenkinek!
-
evo87
őstag
Amennyiben csináltam egy új MS fiókot (hotmail-es cím), akkor csak HR a megoldás ahhoz, hogy azt állítsam be alapként MS fiókként?
-
confuser
senior tag
válasz
Namelesske #17349 üzenetére
Hogy érted? Most is különálló fiókként van hozzáadva (és MS fiókként is). A különálló (google) fiókként 15 percenként szinkronizál, és jól működik. Ha a "speciális beállítások" alatt állítanám be, elvileg akkor lehetne állandó szinkronizálást beállítani, de hibaüzenetet kapok rá.
-
old rocker
veterán
válasz
westcoastog #17329 üzenetére
oké
Laliking: KöszI!
-
Lui04
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon megvételén és lenne pár kérdésem, remélem megtudjátok válaszolni. Media Marktban venném a Telekomos akcióban és az érdekelne, hogy a garancia ki felé érvényes az MM vagy a T? És mennyi idő? Vagy érdemesebb lenne függetlenül venni, mondjuk extreme digitalból?
-
Vangelis
félisten
válasz
Lalikiraly #17344 üzenetére
Az van a drágassságon......
-
-
-
Vangelis
félisten
Üdv fórumtársak!
Klubtag lettem!Most frissített valamit a drágassssáágom...
Miből tudom meg, hogy befeketedett-e?
-
confuser
senior tag
@ (#17323) duo Én is a Quick Controls-t használtam eddig (+ a Connectivity Tiles-t, mert a Quick Controls grafikája nem tetszett), de a System Tiles valóban veri mindkettőt (design is szép, és sokkal több a beállítási lehetőség), így azonnal meg is vettem. Egy dolog viszont hibádzik: "visszahangosító" csempe nincs (vagy csak én nem találtam), így sajnos kiegészítésként maradnia kell a Quick Controls-nak is. Így gyakorlatilag csak újraindításhoz kell HW gomb, amit meg tényleg csak ritkán kell / szoktam.
@ (#17315) westcoastog Én is US-be emigráltam a PayPal-ért, viszont tegnap megpróbáltam beállítani a gmail fiókomat speciális fiókként, hogy "elemek érkezésekor" megkapjam az emailjeimet, de egyszerűen nem ment. Nagyon sokat játszottam vele, és szerintem a US acc miatt - noha a hibaüzenet a Google Sync-et hibáztatja. Azért csak gyanakszom, mert annyit állítgattam jobbra balra, hogy már nem tudom pontosan mikor működött és mikor nem, de a PayPal-t és a live sync-et egyszerűen sehogy sem sikerült egyszerre működésre bírnom
Próbáltam gmail-t és minden mást is egyszerre US-re állítani, de valószínűleg valamit kihagytam, a nap meg elfogyott, és lefeküdtem aludni (=asphalt 8-azni
), és visszaállítottam 15 perces frissítéssel google fióknak a gmail accom.
@ mindenki Ha már ilyen maratonit írok, megemlítem azt is, hogy a fiókkezelés nekem nem teljesen tiszta. A gmail fiókomat regisztráltam be live fiókként, így az az MS fiókom. Ez ugyanaz a gmail acc, amint fentebb is említettem, és ami gmail fiókként IS be van állítva. MS fiókként beállítva nem tudom valahogy megkapni a gmail-es emailjeimet? Feltétlenül szükséges kétszer beállítanom? Nem nagy baj, csak egyszerűen nem értem, hogy így mi értelme beregelni létező fiókot live fiókként.
-
válasz
karika85 #17333 üzenetére
Egyébként mostanában az utóbbi két három hétben jelentkezett előtte nem. Nem lehet mégis valami server vacakolás vagy frissült volna? Tudom droidnál sem röpdösnek a facebook apptól mert az meg memóriazabáló. De ez mégjobban alulmulja sebességben is ... Na de majdcsak észbekapnak...
-
-
evo87
őstag
válasz
Neurotoxin #17335 üzenetére
A kíváncsisággal hasonlóképpen vagyok. Egyszerűen ha a kamerát és a kijelzőt nem nézem, akkor magában a szoftver, a felület szinte tökéletese ugyanaz az összes Lumiában (20-as, illetve 25-ösökre gondolok), sebességben pedig már az alappal sincs gond.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
old rocker #17327 üzenetére
Engem is érdekelni fog, hogy miben nyújt többet/miben más a 820as
-
balasig
tag
válasz
westcoastog #17318 üzenetére
Media Marktba van egy csomó, Edigitalban is találni.
-
karika85
tag
válasz
Lalikiraly #17326 üzenetére
"A facebook appok pedig a béta és a sima is azt írják nem csak nekem páromnak is hogy adatkapcsolati hiba ilyesmi mobilnetnél és wifin egyaránt. Ne erre varjunk gombot!"
Ez nekem is jelentkezik, program hiba lehet, mert, ha "rázással" frissítesz, akkor utána már jó!
-
Blyan
félisten
válasz
Azért majd írd be ide a tapasztalataidat.
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Végre visszatértem, betonra ejtés volt; betört a kijelzőm és meghalt az érintőpanel, Nokia boltban 12-ért csinálták, így maradt a gari.
Nem szeretem a tokokat és protektorokat, de most már nekem is be kell látnom hogy muszáj vagyok beszerezni egyet. Van esetleg valakinek jól bevált tok 520-asra? Ami védi is az eséstől, és nem lesz tőle kétszer akkora a telefon. Ebay-en nézegetek pár száz Ft-os szilikon és kemény tokokat is, de nem tudom merjem-e bevállalni. Köszi! -
westcoastog
veterán
válasz
Azért itt maradhatsz hirdetni az igét.
-
válasz
Használd egészséggel az új szerzeményt!
-
old rocker
veterán
Hát, elköszönök tőletek, fiúk, egy házzal feljebb léptem, 820-ra csereberéltem. Attól függetlenül, most is azt mondom, az 520-as rgy qrvajó kis telefon, fapados, ennyi. De ezért az árért...
Amúgy, ha valaki váltana feljebb... Nem érdemes - pláne nem azonos kategóriájú készüléknél - appokat, beállítást felhőből visszaállítani. Van egy csomó alkalmazás, ami már lejárt szavatosságú. A szoftver frissítést is összezavarja. Alapoktól kell indulni, úgy a jó. -
Valaki megkérdezné microsoftékat vagy nokiáékat hogy a beépített csevegő mármint a facebookos az mikor fog tudni képet küldeni ilyesmi? Mert csak tartózkodási helyet tud elküldeni... Hol lehetne ezt megtudni? Vagy milyen esetben működnek a funkciói az üzenetküldésen kívül? És hiába van online az ismerősöm feszt azt írja hogy offline. Nem értem. A facebook appok pedig a béta és a sima is azt írják nem csak nekem páromnak is hogy adatkapcsolati hiba ilyesmi mobilnetnél és wifin egyaránt. Ne erre varjunk gombot!
-
-
duo
addikt
válasz
Lalikiraly #17322 üzenetére
system tiles. minden szar van benne és mappázni is tudsz. (bele kéne ezt már rakni az első hszba.)
bármilyen színre tudod a csempéit állítani. -
Melyik az a csempe alkalmazás amivel ugyanúgy ki meg belehet wifit ilyesmit kapcsolni hogy ne kelljen a beállításokba szaladgálni hanem közvetlen csempével nem jut eszembe a neve...
-
Kempeti
tag
Van olyan program, hogy a PC-n mikrofonként bírjam használni a telefont?
-
nikilauda
senior tag
válasz
westcoastog #17315 üzenetére
Valaki írta már, hogy xbox kártyával vásárolt. Mint az Apple giftcard(vagy valami hasonló). Aki nem akar csak néhány alkalmazást megvenni,annak jó lehet és nem kell bajlódni semmi mással.
-
nikilauda
senior tag
válasz
westcoastog #17312 üzenetére
Persze, de ami számomra is a legfontosabb(és ezért megérte az árát), hogy ki tudom tenni a képernyő kikapcsoló ikont a képernyőre. Így már a bekapcsológombot nem is használom.
-
Namelesske
addikt
Na már ideges lettem ettől a sok pixelhibától meg sárguló bevilágítástól. Hát a francba, hogy minden telefonnal szopni fogok életem végéig? Már gyomor idegem van ettől is. Faszán neten rendeltem, visszajáró vendég leszek a rohadt T-nél.
-
nikilauda
senior tag
válasz
westcoastog #17310 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
miqlas #17309 üzenetére
Heh.
Quick controls? Quick settings lesz az nem? -
miqlas
őstag
válasz
westcoastog #17298 üzenetére
... azóta nem használom a hardveres gombokat
... valaki volt olyan kedves és belinkelte a quick controls appot, így van virtuális gomb a kikapcsoláshoz is
-
Namelesske
addikt
Hamarosan én is 520 tulaj leszek már alig várom. Galaxy Nexust váltott.
-
blokad
senior tag
Már csak a duplakopp és a glance hiányzik, bár az utóbbi sajnos nem is lesz és teljes lenne a boldogságom a kis telefonnal kapcsolatban
-
Zoli0726
aktív tag
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy akinek megvan már a black az elégedett-e vele.
Nagyon szeretem az 520-am, főleg azért mert androidról váltottam, és minden nagyon szépen, gördülékenyen történik, nem szeretnem, ha ez elmúlna, annyit nem ér egy frissítés sem. -
KunEmber
senior tag
válasz
westcoastog #17298 üzenetére
Ülök az asztalnál, akarok valamit, csak két érintés, és indul is. Ha elől van a telefon, sokkal többet használom, mint az oldalgombot.
És nem vettem észre, hogy számottevően jobban merülne tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Anime filmek és sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Windows 11
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest