- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Még valaki??? :-)) Mellesleg most éppen ráértem, írtam az ügyfélszolgálatuknak egy e-mailt, hogy a Telenor és Vodka szolgáltatóknál már kb. 1 hete elérhető a frissítés, "Önök meddig óhajtanak még csücsülni rajta?"
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #16992 üzenetére
Én éppen a napokban állapítottam meg, hogy miután kicsit kitakarítottam a Nokia 700-ast, még egész használható telefon. Lehet a telefonról szinkronizálni a google fiókot, lehet file-kat, képeket feltolni a skydrive-ra és a 290 MB RAM ellenére az 1.3-as procival egész fürge a telefon. Hátránya az előnye: kicsi, könnyen hordozható, de a kijelző csak 3.2-es. A céhetes ebből a szempontból jobb, de a proci miatt (is) igencsak lustább és a Belle legutolsó frissítése már erre a típusra (az lett volna a Carla) már nem jött ki.
-
miqlas
őstag
ezt a zseblámpa mizériát nem értem
... hol laktok tik
nincs arra közvilágítás
... csak gummi csizma?
-
Mobildeck
tag
sziasztok, némi információt kérnék, hátha tudtok segíteni,
mennyit bír az akksi kb? napi szinten 2-3 óra netezés, folytonos 3g kapcsolat (nem tudom wp-n van-e folyamatos (email, fb, ilyesmi) szinkronizálás, gondolom igen) mellett még bírja estig vajon?
az 512 ram, bármiben okoz hátrányt? egy ilyen telót én nem játékra használnék, hanem egy megbízható telefont keresek, amin tudok gyorsan akadás mentesen böngészni, blogokat olvasni, ilyesmi, és persze telefonálni, smsezni a városban, menet közben
bármi fontos info ami ilyen esetekben hátrány/előny lehet az 520ban?
szerk.: esetleg érdemes-e egyből egy 525re beruházni?
-
j.gabi
csendes tag
sziasztok,segitenétek?olyan progi kellene nekem lumia 520-ra ami támogatja a lan csatlakozást.számitogépen megosztott videoimat és zenéimet szeretném elérni wp8-rol.köszi
-
kezman
őstag
válasz
tévelygő #16972 üzenetére
Az alap is tudja, üzenetek írása, címzettnél jobbra van a + jel--listában alul
a kijelölés(balra) és voala, csak be kell jelölni kinek akarod küldeni
old rocker : kipróbáltam, nem ugyan azt tudja de majdnem
, nekem ez jobban kézre áll azért kösz.
tudod öreg ember már csökönyös
-
Kempeti
tag
Nemtalálom honlapon a facebook bétát, valaki bebírná linhkelni?
-
kaliber
aktív tag
válasz
Kajla5 #16942 üzenetére
Bocs a plusz körért!
De nekem ez nem jelentett gondot, hogy függő simán megvettem, tavaly augusztusban 34K volt Dominóban a T-nél én meg Vodás voltam, és még azt a macerát is bevállaltam, hogy számhordozással szolgáltatót váltottam (az asszonyét is átváltottuk neki is 520 van) vodás cégesből lett T-s céges előfizetésünk. -
Kempeti
tag
elképzelhető, hogy támogatni fogja a javát?
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #16970 üzenetére
Dettó, mondom a gyári kapcsolatok ugyan ezt tudja, keresőbe beütöm a betüt azt jóvan, több betüre szükíti, nem bonyolítom ha nem muszáj, maradi vagyok aztán kész
-
tévelygő
aktív tag
válasz
kezman #16959 üzenetére
Sőt még az is nagyszerű a Rapdialer programban, hogy ha több személynek szeretnél üzenetet küldeni,elég bejelölni a nevek előtti kis kockát egyenként és már írhatod is az sms-t nekik.
Alap üzenetküldőben kis keresztel kell hozzáadni egyenként kikeresve az üzenet listához a személyeket. -
old rocker
veterán
válasz
kezman #16968 üzenetére
kinek a pap, kinek a predektív tárcsázás... Mire kikeresed a betűt, pláne, ha Szabót akarsz hívni, mire felgörgeted az es betűk után, én már hívom, mert ez minden leütés után szűkíti a találatokat. Mellesleg: mivel a gyárit nem használom... Szívesen kihívnálak egy versenyre, melyikünk fog hamarabb hívást... Az E52-vel nagyon megszoktam és megszerettem.
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #16961 üzenetére
Gyári ugyanez, ott a nagyító, szerinted minek rakták oda beütsz egy betűt vagy többet azt ott is vannak a nevek, jó lehet hogy jobb de nem kell két app ugyanarra, ha majd fontos lesz
a hívás idő esetleg de lehet 8.1-be már az is benn lesz.
Blyan: ne is említsd, nekem is, istenem hányszor eldobtam
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #16961 üzenetére
Sőt, ha jobbra swipe-olsz hívja egyből az illetőt, ha balra sms-t tudsz küldeni.
-
old rocker
veterán
válasz
kezman #16959 üzenetére
Dehogy lassabb... Mondjuk van egy Peti nevű ismerősöd. Nem kell kikeresni, hanem billentyűzöd azokat a gombócokat, amelyiken van P, E, T (i) betű. - 7384
Hívjál vele valakit, aztán - ha úgy állítottad be, hogy a tárcsázó felett az addig hívottak jelenjenek meg, nyomj rá hosszan. Felugrik: üzenet, másolás,előtagos hívás, emlékeztető, hívásidő,tárcsázás előtti szerkesztés, kitűzés főképernyőre, prpfil, hozzáadás kedvencekhez, csoporthoz adás, törlés az előzményekből, előzmények törlése. Miért jobb a gyári?? Csak begépeltted velem az egész sz@rt... -
kezman
őstag
válasz
old rocker #16957 üzenetére
Akkor marad a gyári, az se lassabb szerintem,
-
old rocker
veterán
oké, de ez itt így van... Mellesleg az E52-ben ezt szerettem nagyon... széles, kitapizható billentyűk, csak fel kellett oldani és már tárcsázhattad is a gyorshívót...
Kezman: ez csak egy gyorshívó, ami, ha belépsz, az abból indított hívásokról tartalmazza a naplót, a hívások db számát, idejét és idótartamát. Van gyorsított üzenetküldése is. Ha hosszan rátenyerelsz a hívott félre, egy hosszú menüt dob fel, próbáld ki, hadd ne soroljam fel.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #16953 üzenetére
Más platformon ez úgy működik, hogy jelzi a nem fogadott hívást is, így nem kell 2 tárcsázót használnod.
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #16950 üzenetére
Nekem is tetszik csak kérdés az értesítéseket kirakja csempére?
Értem, kösz. -
Dhampir
félisten
válasz
Kajla5 #16942 üzenetére
Azért írtam be a korábbiakban. Amikor pár nappal ezelőtt megláttam az újságban, első pillantásra én is függetlennek gondoltam és máris arra gondoltam, hogy ezt a jó hírt megosztom a Neten, mert ezért a mobilért nagyon jó ár lett volna. Azután még időben észrevettem, hogy bilibe lógott az agyam.
-
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #16947 üzenetére
próbálgatom én is, a gyári se rossz, és mi a különbség a ingyenes meg a fizetős közt?
Bocs a hülye irásért de jelenleg csak 1 kezem vanJah, erre gondoltam, kösz Lalll
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #16947 üzenetére
Gondolom arra gondolt, hogy jelezze az elmulasztott hívásokat.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
kaliber #16932 üzenetére
Megnéztem a neten amit linkeltél.
Örültem.
-Laptop teteje lecsap
-Cipő, kabát
-Kocsiba be
-Mediába be
-Csodálkozás, hogy vajon miért nincsen itt embertömeg?Miért nem ölik egymást az emberek a telefonért?
Odamegyek az eladóhoz és megkérdezem, hogy mi van.Erre ő már unott fejjel és hangon válaszol.
Igeeeen nincsen független Nokia 520 25.000Ft-ért!!!
Jobban meg kell nézni a hírdetést....
Megnézem, és akkor látom, hogy ott van apró betükkel, hogy T-Home Domino.
Ezúton is szeretném kívánni annak a valakinek, aki megcsinálta az újság ezen oldalát, hogy létesítsen közelebbi fizikai kapcsolatot hátulról a jó édes anyukájával!!!!!! -
kezman
őstag
válasz
old rocker #16934 üzenetére
Szerintem meg majd a 8.1-el jön, minek vesződjenek vele most.
Más, a rapdilernek nincs livetile-ja? -
tévelygő
aktív tag
válasz
old rocker #16882 üzenetére
Kellett nekem beszólni... Meg is lett a büntetésem.
A gyerek tegnap 11GBP-ot költött MOU játékban aranytallér vásárlásra.
PayPal számla volt társítva a Nokia fiókhoz. Túl egyszerű volt.... -
válasz
Chesterfield #16926 üzenetére
várjál türelemmel
mikor módosította?
-
Chesterfield
őstag
Mit tegyek, hogy frissüljön a névjegyzékemben a skypos ismerős telefonszáma, ha ő a profiljában módosította?
A gépen már az újat látom, de a telefon még a régit jelzi. -
Jamby18
senior tag
Hali! Még csak most ismerkedek a win8 telókkal. Igazából Androidot szerettem volna, de nem sürget az idő, úgyhogy válogattam abban is. L9 II-őt akartam, vagy ace 3, S4 mini-t. De jött most egy Edigital újság, hogy holnaptól 35k lesz az 520-as lumia. Az érdekelne, hogy azt írják atomstabil a teló, de alkalmazások terén van annyira jó mint az Android? Értem játékok alatt, lehet bőven válogatni mint a Play-ről? Látom van erre is San Andreas, az fut egyáltalán az 520on? Vagy ezek alá kell egy L9 II, S3 szintű teló?
Előre is köszi!
-
jimhun
senior tag
Visszavonom amit par hozzaszolassal feljebb irtam, hogy miert nincs olyan ertesitesi rendszer ami nekem megfelelo ugyanis mara volt beallitva egy naptarbejegyzes es pontosan ugy jelezte a telefon ahogy azt en szeretnem, vagyis zart kepernyot felkapcsolta es kirakta pop up ablakba az esemenyt amit aztan elhalaszthattam meg ot percet vagy kinyomhattam. Tokeletes
-
orangutan4
tag
válasz
Kajla5 #16911 üzenetére
igen, főleg azért mert kevésbé tapad meg a zsír, és jobban csúszik rajta az ujj mint a gyári üvegen. Én aztmondom a a pár 100 ft-s ebayes is ugyan azt tudja, mint a drágább bolt. Kinai, csak közvetlenül veszed. És a fólia ugyis karcos lesz idővel, szal azt cserélni kell
.
-
-
Joker88
őstag
Láttam vagy 80 hozzászólás érkezett az utóbbi téma-olvasásom óta, érdemes átnyálazni ?
Van benne szó mondjuk egy T-s Blackről, vagy finom csajokról ? -
Kajla5
aktív tag
Fóliát használtok?
Van valami amit ajánlani tudtok? -
duo
addikt
munkahelyemen velem együtt 4 kollégának van lumiája. 3 db 520 és egy lumia 800.
elégedettek vagyunk.( legalábbis életünk ezen területén nincs gond)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Anime filmek és sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Windows 11
- GTA VI
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest