- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiváncsi38
tag
válasz
JackFeryll #78 üzenetére
blade 2 idegbajt kaptam nagyon hamar.pedig telefontol nem kaptam még idegbajt.
-
Speed®
titán
válasz
sanci777 #136 üzenetére
Itt most azon volt a hangsúly, hogy nincs keret hirtelen ~50ks telóra, de emiatt nem gondolom fairnek, hogy 72kt húznának le egy L9IIért, miközben másik csomag (Go+ esetemben) mellé odaadják 48ért. "Picit" erős az árrés :S
Mindegy, a megoldás az lett, hogy fater megkapja a Go+ mellé elhozott 520at, én meg veszek egy Lenovo P780at és tojok a Redes L9IIre ;p -
sanci777
tag
Redet, vagy Go+-t előfizethetsz készülékvásárlás nélkül is nem rosszabb áron, mintha készüléket is vennél mellé.
Tehát kedvező előfizu vagy nem, irreleváns. Nem akarok együttérezni a szolgáltatóval, megvan a haszna vastagon úgy is. Inkább ott veszek telót mellé, ahol olcsóbb. -
sanci777
tag
válasz
JackFeryll #133 üzenetére
Az a mai viszonyok mellett sem rossz ár, bár többet nem igazán ér. Tekintve, hogy 27-29K áron már kapok vadiúj függetlent garanciával, hűség nélkül.
-
Speed®
titán
válasz
sanci777 #132 üzenetére
Egyébként értem én, hogy Red mellett azért fizettetik meg, mert alapjában egy nagyon kedvezményes csomag és kell a bevétel..persze nem tetszik. Go+al ki szoktam futni a keretből és 9 körül szokott lenni a számlám, gondolkodtam a Redre váltáson, hogy 10ben megálljon, de így már sok lenne..kicsit visszafogottabban szövegelek és ennyi..
-
Speed®
titán
válasz
JackFeryll #130 üzenetére
24 hónap x2000. Go+ mellett ez 24x1000..
Red mellett egy L9II 24x3000..jól nyomják. -
Speed®
titán
Azért az kedves Yodáéktól, hogy Red mellé 48ért adják
Faternak most újítok egyet, mert kiidegeli az Androidja -
sanci777
tag
válasz
alkatraz3000 #125 üzenetére
Függőként sem rossz az az ár érte, csak sajnos a T-s teló pont nem lenne jó.
-
Kube
senior tag
-
alkatraz3000
senior tag
Nyilván nem, de fuggokent is eleg baráti a dolog ennyiért. Tekintve hogy a T-Mobile, most akciozta le 29-re....
-
sanci777
tag
válasz
alkatraz3000 #123 üzenetére
De gondolom annyiért nem független készüléket kaptál.
-
alkatraz3000
senior tag
Én miután eladtam az első Lumia 520-am, sajnáltam az első pillanattól kezdve. lett egy 620-am, ami pici volt, és rosszabb a kijelzője. aztán mikor megláttam a mediamarktban 19.000-ért az 520-at, vettünk 3-at
-
tvamos
nagyúr
válasz
Evil Snowman #119 üzenetére
Ha eljossz erte, a tied!
Mondjuk meglepodnek, ha kopogtatnal az ajton!
-
-
Namelesske
addikt
válasz
Napfénysüti #115 üzenetére
Minden NovaThor alapú telefont el kell kerülni, mert a annyira fos chipset, hogy a számomra tökéletes Xperia P-t is annyira agyon verte, laggol mint a rohadt élet. Az akkut is zabálja. Eltűntek a sunyiba a mobilpiacról, tehát ami ezen a telefonon volt szépen nem is frissült úgy 4.1 fölé, esetleg amit így adtak ki, mivel megszűnt a driverek fejlesztése is, ezért nem is nagyon lesz hivatalos frissítés ezekre.
Egyszóval az ST-E NovaThor egy jólcsengő név mögé egy MTK-nál is alsó kategóriásabb hardvert rejt. Mali gpu is hagy néni kívánnivalót maga után.
-
x1port
addikt
válasz
Napfénysüti #115 üzenetére
Hardverapró is erről árulkodik
Nem kevés eladó van belőle... -
Napfénysüti
nagyúr
Maga a vas valóban nem tűnne rossznak azzal nem lenen gond szerintem, nekem egész korrekt telefon benyomását keltette. Viszont a droid sajnos agyon is csapta ezt a pozitív kezdést. Sógor meg egyensen gyűlöli, a sok fagyás meg egyéb baja miatt már többször volt is szervizben ahol frissítettek neki szoftvert de nem lett jobb.
Egyébként én a 720-szal hasonlítottam össze az S Advance-t mert akkor még azt használtam illetve árban nemhogy az 520-szal hanem inkább a 720-szal van egy szinten. Valaki írta hogy nem illik ezeket összehasonlítani. De az S Advance a mai napig is kapható az említett középső Lumia áráért, akkor miét ne lehetne összehasonlítani őket?
#116: itt is kettő van a családban de érdekes hogy az csinál több furcsaságot amin a frisebb Andropid fut. Megérte frissíteni.
-
x1port
addikt
válasz
Napfénysüti #113 üzenetére
Pár napig használtam egy S Advance-t.
Laggolt mint a barom...ráadásul fagyott is.
Ennek nagy része a droid miatt van.Okostelefon akadémián a Samsungosokkal nézegettük az S4-et amikor is a galéria alig töltötte be a képeket. (kb 200 db ).
Hát...finoman szólva kinevették a saját telefonjukat.Persze hozzátették,hogy egy jó op.rendszer kellene alá és hibátlan lenne.
-
Integrale
veterán
Miért ne hasonlítsam? Attól még, hogy az egyik másfél éves modell attól még lehet a hardver egyenrangú.
Sőt, a S Advance esetében 768MB RAM.
Ennyi erővel ne hasonlítsam az 1 éves ex csúcsmodell One X-em, az új, de már megjelenésekor is a középkategória aljában landoló telefonnal, mert az egyik idősebb?(a One X is darabos volt, és helyenként lassú)
Ha nem szeretitek, miért nem adjátok el? Vásárlás előtt miért nem tájékozódtatok?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#23196416 #101 üzenetére
Az egész más, h ha vmi bizonyos körülmények között, néha észrevehető döccenést mutat, de egyébként a mindennapos használatban teljesen folyamatos élményt ad (mint egy ilyen kis WP8 telefon),
vagy akár már az SMS vagy épp a tárcsázó behívása is rendszeresen másodpercekben mérhető várakozással jár (mint egy hasonló teljesítményű, memóriájú telefon, de Androiddal) -
Namelesske
addikt
"nem tudtam azt megszokni, hogy a droidos szarok laggtengerben úszkálva szarják el a mindennapi hangulatomat. Az 520 óta tudom hogy androidot soha többet!!! "
Képzeld el, hogy vettél egy Galaxy Nexust, mert mindenki agyon dicsérte, félévig próbáltad használni, de mindennap újra indult, vagy ki kellett venni az aksit. Vissza küldöd garanciába oda van majd egy hónapig, és minden folytatódik előröl. Direkt vettél Nexust-t akkor még támogatott állapotában, hogy lagokat meg ilyeneket ne láss. Erre minden nap, amikor nagyon szükséged van a telefonodra, csak úgy lefagy. Leszállsz a buszról megint lefagy, hallgatod a zenét, szintén újra indul. És a vicc, hogy az előző filléres Galaxy 3 telefonon is ezt csinálta rendszeresen. Éjszaka SOD-ozott. Nem ébresztett. Nem is tudom Android miatt hányszor aludtam el az évek során. Nem vagyok noob. Benne voltam a dolgokban tövig, tudtam mit csinálok, tudtam hogy hogyan mit hol keressek. Egyszerűen az Android egy bugos szar. 3 hét után bármit csináltam elkezdett szarakodni, ha felraktam rá programokat ha nem. Már idegösszeomlás szélén álltam amikor hívásokat nem tudtam fogadni, mert lefagyott az érintőképernyő vagy fekete maradt a képernyő és csak csörgött, de nem reagált semmire. Aztán ránéztél az AMOLED pentile fosmátrixra és be van égve alul felül és nincs rajta szürke szín, mert sávos mint az állat. Na akkor ment el a kedvem az egésztől amikor erre rá még az akku is elkezdett egyre kevesebbet bírni, moderált használattal is 5 óra után megfingott, naná hogy wakelockolt a rendszer folyamatosan.
Felraktam rá egy Factory Image-t és minden programot letiltottam ami rajta volt, majd eladtam. Megvettem 25k-ért a kis 520-at és azóta a te fenti soraidat élem meg. Boldog vagyok vele. Mert alázza a Galaxy Nexust, megbízhatósában, minőségben, színhűségben, és a 4 col is ideális nekem. Tudom miről beszélsz. Hajrá Lumia!
-
Kryczek
aktív tag
Aki szereti az új dolgokat, az próbálja ki. Én sem hittem a WP8-ban, de egyszerűen nem tudtam azt megszokni, hogy a droidos szarok laggtengerben úszkálva szarják el a mindennapi hangulatomat. Az 520 óta tudom hogy androidot soha többet!!! Jól mondta egy barátom, samsungból is ócsót kell venni mert 20 ezerért meg 120 ezerért is ugyanazt a bugos laggoló szart kapod... erről ennyit. és aki azt mondja, hogy egy felső kategóriás HTC vagy Samsung nem akad az egyszerűen hazudik...
a kedvencem: elnézést de a névjegyzék alkalmazás leállt... (droid 4.0.4)
-
solaris17
aktív tag
Elég jó áron szórják, az árfekvésben szerintem az egyik legjobb választás.
Az akksi új korában megy elég sokat, a mobilnet ha nem megy, kihúzza sokáig. -
A wifis panaszokrol meg szerintem inkabb a kornyezet tehet..
-
randras
veterán
Nekem is volt, bűn volt nem megvenni. Eladtam, nem tetszett, de nem a telefonnal, hanem a rendszerrel volt bajom.
Az írás stilusa egyébként tökéletesen egyensúlyozik a jópofa és az idegesítő között, összességében tetszett. A képeket majd még megnézem de amit itt a hszek között linkeltek, jól sikerült.
-
myatarix
csendes tag
Köszi a cikket, nagyon tetszett
Végre nem egy száraz, sablonos izé.
A hugicának ilyet vettünk karácsonyra, tényleg klassz kis telefon, ennyi pénzért nincs ellenfele
-
Integrale
veterán
Lehet, hogy rosszul fogod!
Anyukamnak vettem karacsonyra egy 625-ot, az o hasznalata: bongeszo, viber, facebook, skype, telefonalas, mahjong es kartyajatekok. Ezek kozul sokszor tobb egyszerre is, nem szamolt meg be sem akadasrol sem olyanrol amit elotte droidon latott (ujraindulas, fel perces gondolkodas stb.)
Pedig elotte hasznalt egy S Advance-t, tudja mirol van szoAz teny, hogy van amikor kicsit megdoccen, de altalaban nem a semmitol (menuben boklaszas), hanem eroforras igenyes dolgok eseteben, pl nalam amikor produkalja, jatszom a Asphalt 8-al, kozben irnak Fb-n rabokok elolvasom, majd vissza a jatek, ilyenkor kicsit megbotlik.
-
tvamos
nagyúr
válasz
JackFeryll #82 üzenetére
En ezt tapasztalom. Es kesz...
Bongeszes 2-3 ablakkal, pdf olvasas, kis jegyzeteles, telefonalas, skype, meg a face book uzenetkuldo szolgaltatasa, meg hot-spot. -
slayer006
addikt
... tartalmaz egy közösségi nyílt-wifi térképet is.
Ez merre is található pontosabban? -
Ronam
addikt
"Ez egy jó telefon. Nem olyan, hogy attól menőbb vagyok, hogy csak ránézek, de ez egy Jó Telefon."
Van olyan telefon, hogy ránézel és menőbb vagy?????? Vagy csak én értettem félre valamit? Ez a videó ugrott be erről a gondolatmenetről
.
-
pulyka jocó
senior tag
Barátomnak ilyen mobilja van,hááát én nem vennék ilyet,maradok az androidnál
-
pilu85
őstag
nekem 520-am van. soha semmi gond vele...
-
tvamos
nagyúr
válasz
JackFeryll #78 üzenetére
Persze... ha nem hasznalod, nem akad... nekem az L620 olyanokat akad, mint az allat. Semmivel sem jobb mint a Droid, csak paran hype-oljak, meg mindenkit leszolnak, aki jelzi, hogy nem akkor nagy azert a frankosag!
-
barnade95
tag
Nem tudom, lehet azért, mert én így látom. Nincs azzal semmi baj, hogy nem egy 1020 szintű kamerát tettek bele, ez érthető és logikus. De ettől még a képek teljes méretben olyanok, amilyennek leírtam őket. Ez tény. És tisztában vagyok vele, hogy napi "átlag" felhasználásra bőven elég, elvégre én is nap mint nap használom a kamerát. Azt hiszem írtam is, hogy kicsinyítve nincs probléma, a nagy képeknél azért annál inkább.
És azért az nekem egy picit fura, hogy pont azért szólnak le, hogy kritizálom a telefont, miközben a cikk írása közben végig azt éreztem, hogy 'basszus, lehet hogy most egy picit túlméltatom...'
-
JackFeryll
őstag
Olyan ár-érték bajnok mint anno a Blade volt.
Azzal a különbséggel, hogy Windows Phone-on gyenge hardveren is "smooth" élmény van, semmi akadás.
Ha nincsenek extra igényeid és a jó megjelenésbe nem tartozik bele a drága telefon (üzleti szféra) akkor remek partner lehet.kontra.:
-közelről nézve nem versenyezhet egy drágább telefon megjelenésével (pl iPhone 4+) Műanyag hátlap, mondjuk a Blade-nél még így is jobban néz ki.-retek kamera (monitoron rendesen felbontáson nézve elég vérszegények a képek, és picit magasabb ISO-n már brutális a zaj)
Egyszerűen nincs min vitatkozni. A kamera egy utolsó szutyok, de ezt tudtam amikor megvettem a telefont és mivel főleg DSLR/Fuji kompakttal fotózok így nekem nem is volt lényeges szempont. Főleg hogy a fuji X100-as szinte 24/7 a táskámban van.-nincs vaku
Mindkét telefont használtam így nem látatlanban szapulom, dícsérem őket
.
-
Integrale
veterán
Kis pontosítás:
"Ugye a 2011-es MWC-n bejelentik a Windows Phone 7-et" 2010-es MWC-n, a linkelt Wikipédia oldalon jól szerepel.
-
Azazael
aktív tag
válasz
Namelesske #69 üzenetére
akkor valódi művész vagy
másnak nem megy ilyen jól, pedig még pénzt is kér érte.
Illetve vannak gyárilag selejtes simek is, sokszor még vágni sem kell. Ilyenkor érdemes tényleg kérni egyet vkitől ami tuti jó, és azzal kipróbálni. -
csabiks
senior tag
Kedves barátomnak van egy ilyen készüléke, nagyon gyakran játszik olyat h ha le van zárva és hívják, akkor jelzi a kijelző de nem reagál semmire (ilyenkor képernyő lezár majd újra felnyit és fel tudja venni a hívást) többször megakad a rendszer a kevés ram miatt,a wifit van hogy 10-15 mp alatt kapcsolja ki, sokat tököl, már bánja h megvette.ezek alapján én se venném meg.
-
-
barnade95
tag
válasz
Namelesske #63 üzenetére
"kapcsolni előtte, hogy megjelenjen a menübe"
Ez látod nekem se tűnt fel.Szóval van, csak hülyén. Mindegy, ez is hiba.
-
gianni85
veterán
én azért elég sűrűn megakasztom netezés közben, és be is zárja az IE-t. Térerőt is elveszti néha, és újra be kell adnom a PIN-t.
-
Totis
aktív tag
A NFC (620), 4G (625), jobb kijelző (800), nagyobb kijelző (1520), jobb kamera (920-1020), Qi töltés, és a többi. mondatban nem 820-at akartál írni a jobb kijelző után? Egyébként igaz, a 800-nak is jobb a kijelzője.
-
barnade95
tag
válasz
Namelesske #56 üzenetére
"nincs bt fájlküldés csak fogadás"
Ez így ahogy van, nem igaz. Simán tudok küldeni is dolgokat, pl képnél, a Megosztás menüben az első helyen ott a Bluetooth. -
tvamos
nagyúr
Franko cikk! Tetszett!
Haaat.... sok szeretet kell a WP-hez, mashogy nem megy! -
Namelesske
addikt
1, Van "Vezetéknév, Utónév" nézet és ha ez ronda még akkor is lehet utónév és vezetéknév szerint is szűrni.
2, Így van.3, Egyéni szocprobléma.
4, Szintén zenész, 750 ft-ért van dupla szigetelt, árnyékolt prémium adatkábel, én is olyat vettem. Ez van, amúgy is alap már egy kábel otthonra.
5, Igen akad, csak elvonja a figyelmet a sok animáció, de nem jellemző, inkább csak szar a Multi Taszk.
6, Mondj egy olyan telefont amelyiket nem kell rendes használat mellett, de olyan használat amit én adok neki. Ez is egyéni probléma.
7, Ezzel nem vitatkozom, így van. Szar is. Kevés app van amiért megéri fizetni. Opera Sincs.
8, Developer Account segítségével feloldható ez a korlátozás.
9, User error.
+1 Nincs fájlrendszer elérés, mappázhatatlan office, nincs bt fájlküldés csak fogadás.
-
törölt tag
" (ejtsd: /hɪə(ɹ)/)"
Ezt értelmezni sem tudom, nem hogy ejteni....
Szerintem élvezetes olvasni az írást, de gondolom szöged környéki az író -
ryori
senior tag
Nekem is 520 van de a képek teljesen jók, arrra hogy feltedd fakebookra vagy mutogasd az ismerősöknek, akinek nagy felbontású szerkesztésre kell stb. az meg ugye nem ezzel fog fotózni, hanem vesz egy fényképezőt. De fb-re,stb. úgyis kb 1024x768as képek mennek. úgyhogy azért netre jó lehet.
-
Azazael
aktív tag
1. Ahogy már korábban írták ismeri ezt a formátumot, csak át kell állítani, hogy így jelenítse meg.
5. Olyat még nem láttam, hogy soha ne akadjon vmi, az i5s is akad néha, de az 520 kategóriájában tényleg az egyik legjobb élményt adja.
6. Akksi a használattól függ, a barátnőm használja, beszél, email, skype, chat, néha fénykép stb. simán kibír 1,5-2 napot
7. Nekem nem hiányzik WP-re most kifejezetten semmi (pedig van céges droidom is, így lehetne igényem másra is). Az meg, hogy fizetni kell, szerintem gyenge érv, mert 225 Ft az angry birds, sokszor volt már ingyenes, nincsenek reklámok stb. olyan hogy ingyen nincs, cserébe mindig vmivel lehúznak, vagy tele van in-app purchase-szel ami az őrületbe kergeti az embert.
8. A belépő telefonon valóban nem minden indul el (ott az 525)
9. Kontakt importálást egyszer kell megcsinálni rendesen (vagy google, vagy outlook) onnantól max 10 perc -
bryndza
tag
Tényleg nem rossz gép, nekem is volt, de túladtam rajta. Nem jött be a WP, és kevés az aksi teljesítménye.
-
Khan13
senior tag
Név formátumot kezdetektől fogva "vezetéknév utónév" felállásban használom, kontaktok importálása MS vagy Google accounttal két perc kb. (920-am van, de a rendszer ugyanaz) Kontakt importálására az is megoldás, hogy egy exportált fájlt outlookba vagy hasonlóba importálsz, amit a telefon már kezelni tud. Ma már semmi értelme "telefonon" tárolni ilyen adatokat, amikor egy szinkronizált megoldás kényelmesebb, és ha gond van, akkor is könnyebb midnent visszatölteni, mint backupszerűséggel szenvedni.
-
HuMarc
veterán
4. Én egy kincstári Nokia C5-ről váltottam Lumia 520-ra, viszont inkább a C5 kábelét tartottam meg, és az L520-ét adtam oda. Mondjuk már azt sem tudom hol van, egyrészt mert nem szoktam bedugni a gépbe, másrészt mert a Kindle kábelét használom mindenhez, amihez Micro-USB kell.
7. Az Angry Birds iOS-en is fizetősCsak mondom. Egyébként volt ilyen ingyenes akció, nekem megvan az összes AB, a Dark Lands, a Cut the Rope-ok, az Insider Pro, amik egyébként fizetősek. Meg most az év elején az összes Where's my ...? is ingyen volt, letöltöttem azt is. Egyébként igen, speciális igények felléphetnek, utána kell nézni, hogy mi az, amit van, és mi nincs, nem utólag pampogni.
8. Ha arányokat nézünk, akkor sokkal több játék indul el az L520-on, mint egy árban hasonló Androidon. Csak mondom. Én az Engadget app-ról, és az HBO Go-ról tudom, hogy nem indul el 512 MB RAM-mal.
9. Na ez adott körülmények között igaz. -
martonx
veterán
Én nem a wifi gyorsaságáról beszélek, igaziból ilyen szempontból nem is hasonlítottam még össze a közelemben lévő S3-al, IPhone 5S-el. Hanem sokkal stabilabb rajta a wifi, amikor a droid, iphone már rég elveszette / meg se találta a jelet, addig az 520-as szépen wifi-zik.
-
Honkydoo
őstag
Grata cikkhez!
Valóban jó kis telefon ez! -
kekegsm
őstag
válasz
Namelesske #14 üzenetére
Már egy ideje? február 23 óta...
-
barnade95
tag
válasz
Bjørgersson #41 üzenetére
Szintén. Na és akkor ez a wifi. Most a Black frissítéssel mintha javult volna a helyzet, de azért elég bizonytalanul működik nálam. Ha jól fogja, tényleg 2-3 másodperc alatt csatlakozik, de van, hogy 2-es erősségnél írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van egy stúdió az iskolába, ott van egy router, a harmadikon. Van, hogy még a földszinten is fogja, de van olyan is, hogy a folyosó másik végén már csak 2-es. És ez teljesen véletlenszerű, hogy mikor jó, mikor nem. Ez a bajom a wifivel.
-
Laslow
senior tag
Azért például...
1. A telefonkönyve nem ismeri a "Vezetéknév Utónév" névformátumot.
2. Wifi teljesen stabil, jó.
3. A készülék fogása határozottan béna, mivel szinte nincs is oldallapja. Nagyon hajlamos kiesni az ember kezéből.
4. A rövid USB kábel pont jó egy laptop mellé, szerintem nem csak drágább, de kényelmetlenebb is lenne mondjuk másfél méteres USB kábellel.
5. A telefon tényleg gyors, de nem igaz, hogy atom stabil lenne, vagy sosem akadna. Néha sajnos igenis akad.
6. Aksija valóban elég gyenge, minden nap tölteni kell.
7. Igenis hiányzik egy rakás alkalmazás rá, amik mind megvannak Androidra/Almára. Például társasjátékok digitális verziói. Ráadásul még az Angry Birds is fizetős!
8. Az 512MB RAM miatt nem megy rajta minden játék, vannak, amikhez 1GB kellene.
9. Nem egyszerű az előző telefonról a kontaktokat beimportálni. -
Napfénysüti
nagyúr
Tényleg jó telefon az 520 majdnem ilyet vettünk páromnak (baráti körben akad azért) viszont ha az embernek lehetősége van akkor most már érdemesebb 525-öt venni. Főleg ha nincs nagy árkülönbség a kettő között. Nálunk amúgy van 2 nagyobb testévre is, barátnőmnek 720 nekem meg 920 szóval szintén Lumiások vagyunk.
-
lorcsi
veterán
akciós még a MM-ben? 25k ?
-
barnade95
tag
Elsőre: persze, ez érthető, én is így vagyok, főleg, hogy az appok 80%-a hulladék, de ez nem csak itt van így, hanem droidon is pl. Én is fáztam a WP-től, pont ezért, de ami nekem fontos, az mind megvan. Bár én kisigényű vagyok
Csak nem értettem, hogy ahogy írod, ez miért a cikk hibája...
Másodikra: ezzel nagyon sokat szívtam én is, írtam is a cikk végén, hogy ez egy elég nagy megoldatlan probléma. És nem is értem igazából, mert ba már ennyire cross-platform van, miért nem lehet ezt a Win8-as Kapcsolatoknál egyszer megcsinálni, normálisan, mint a telón szenvedni vele. Meg elég idegesítő, hogy mindig minden névjegyet valamihez kötni kell: Microsofthoz, vagy googlehöz, vagy facebokhoz, vagy valamihez. És ez elég hosszadalmas folyamat, nekem 1 óra volt, hogy összelőttem mind a 20 SIM-es névjegyet az FB-névjegyekkel
-
sanci777
tag
Van szerencsém nekem is egy ilyenhez, és kezdetben tartottam tőle, meg furcsa is volt droid után, de egész jól összehaverkodtunk. Nem bántam meg, hogy őt választottam
-
Degeczi
nagyúr
válasz
barnade95 #23 üzenetére
Hogy kinek milyen alkalmazásra van szüksége, az természetesen szubjektív, azonban én úgy tapasztaltam, h más is azt tette, amit én: megnézte, h az általa használt cuccok elérhetőek-e Windows Phone alatt, és ez alapján döntött - vagyis nem az alkalmazások száma szokott fő szempont lenni, hanem megvan-e ami kell. És ebben még nem túl jó a WP.
Másik ami nagyon zavart amikor a családtagnak állítgattam a WP-s telefonját: ha már szép színes kijelző, azok egyik fő haszna, h a hívókról fotók jelenjenek meg - de vagy én voltam ügyetlen, vagy képeket tényleg csak a telefonon szöszmötölve lehet hozzájuk rendelni, a MS-os weboldalon nem
-
Lacces
őstag
Örülj neki, hogy a tiéd ilyen szuper
.
Az enyémnél is elég vacak a wifi. (A tőle gyengébb, laggolos droid is gyorsabban hozza be...).
Bár ma jött meg a GDR3 frissítés a németektől, és valamivel gyorsabb mint eddig volt, de még így is lassú nekem...Amúgy szerintem elég korrekt gép, szerintem a Nokia utolsó nagy dobása volt.
-
Bohus
aktív tag
Én is muternak vettem (ő még csak 60 éves), kínait akartam, aztán ez lett. Nem akarok custom ROM-al bajlódni, magyarítással szenvedni, garancia miatt aggódni. Kapott egy viszonylag olcsó, minőségi (értsd: összeszerelés, hang, kijelző) mobilt, ami az igényeit messzemenően kielégíti. Vagyis inkább csak előzetesen hittem azt, hogy "túl okos" lesz neki és nem lesz kihasználva a készülék, de már kezdi felfedezni. Most épp internet-rádiót kellett rá felpakolnom...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Seangaijin #2 üzenetére
Azzal csak az a baj hogy nincs magyarorszagon
hivatalosan persze
-
Švejk
őstag
Remek stílusú, lendületes, nagyon jó cikk.
Olyan jó, hogy a saját cikkeimre emlékeztet
Jó volt olvasni
A telefonról? Édesanyámnak ajánlottam, az edigitalból vagy 2-3 hete, 35K-ért. Meg is vettük. Hát nem akciós most az MM-ben?
Ezt nevezik tökéletes időzítésnek -
Degeczi
nagyúr
Ott hibázik a cikk, h nem az alkalmazások száma az érdekes egy adott platformon, hanem mi az, ami okvetlenül kellene, mégsem elérhető: nálam pl. ilyen a YNAB mobilverziója, ami ugyan a fejlesztő cég agyalágyultsága, ám ettől még szomorú tény, h Windows Phone-ra nem készítették el... de nyilván mindenki tudna sorolni hasonló egyebet.
Másik pedig az, h Androidon már jó ideje nem kell virtuális billentyűzettel kínlódni SMS íráshoz (de akár guglizáshoz sem, ha nem speciális kifejezés), mert teljesen jól használható a magyar diktálás is - WP8-on azonban egyelőre ez is kiesik magyarul
Amíg ezek nem változnak, addig sajnos nálam felejtős - pedig valóban szimpatikus, h ilyen olcsó, kis telefon is teljesen jó felhasználói élményt ad (a családban nálunk is van, aki ilyet használ, mert nála nem számít egyik szempont sem)
-
barnade95
tag
válasz
alkatraz3000 #20 üzenetére
Mifelénk még 25
Vagy már 25. Nem tudom, ennyi volt, ennyiért vettem, és még most is annyi.
-
alkatraz3000
senior tag
Én mint a másik teszt írója
elmondom, hogy a mediamartkban t-mobileal 19.990 ft az 520!!
-
Silentfrog
veterán
A Széchenyi téren elhaladó villamosról készült fénykép az hatalmas!
Megoldották a fénysebességgel való haladást és mindezt villamos szinten? -
mdraco
őstag
Nálam semmi gond a wifivel, gyorsan csatlakozik, úgyanúgy a gps is nagyon gyors, ráadásul GLONASS van benne, amit más hasonló árkategóriájú telefonokban nem láttam.
-
bence96benko
csendes tag
Igazából a doboz felfelé nyilik csak a jó ajjára kell tenni am szerintem korrekt teszt.
-
batai15
félisten
Tetszik a cikk nyelve, a mai befásult fórumban üdítő volt .
Maga a telefon külsőleg pipa, rendszer is. egyedül a ram nem.Grat jó cikk lett! -
törölt tag
Nem csák Szégeden láksz?
Egyébként jó cikk lett nagyokat röhögtem
-
Namelesske
addikt
Már egy ideje kint a Telekom Black és a Wifi jel pedig jóval erősebb mint a Galaxy Nexusom vagy a régi Galaxy 3-mé volt. Itt kb úgy van ha van wifi jel akkor használhatod rendesen a telefont, nem homokórázik nem akadozik, vagy van wifi vagy nincs. Ezt a két állapotot ismeri. És milyen jó így.
-
x1port
addikt
Használhatatlan cikk.
Több ponton sántít. Wifi , kamera minőség , zene hangzás ( persze nem gyári füles )
Nem vagyok elfogult 520 tulaj , pláne Iphone 5 mellett de ez így nem korrekt.
Szóval neki kellene futni újra , reálisabban és kellene írni egy N+ századikat. -
safi74
csendes tag
Tetszett a bemutató ,jó volt olvasni. Köszönöm. Külön jó pont ,hogy nem csak a hardware-re és a design-ra tértél ki ,hanem a hozzáadott software-re is ,ami a WP+Nokia kapcsolatnál baromira nem elhanyagolható.
-
Robert07
aktív tag
Nekem is volt már szerencsém 520-hoz és elég jó benyomást tett.
Van olyan gyors, mint a HTC 8X-em, pedig abban már jóval erősebb hardver van. -
Magnat
veterán
"Windows Phone-os telefonok 30%-a, míg az összes okostelefon 4%-a Nokia Lumia 520." - érdekelne, h az utóbbi adatot milyen forrásból nyerted ... eszerint pl a Nokia részesedése 2012Q3 óta alatta van a 4%-nak, akkor -feltételezve, h a 30%-os adat helyes- inkább 1%-ot mondanék.
-
Bilux
veterán
asszonynak meg is vettem az akciós MM lumia 520-at igen tetszik a kis dög pedig i5s-sem van.
Még a kezdetek kezdetén volt wondows phone-om samsung féle tököm tudja 7-es.
Sokat fejlődött és jó irányba a rendszer. -
Seangaijin
senior tag
525 már csak 2ezressel drágább függetlenül. Akit érdekel már azt vegye ne az 520.
-
martonx
veterán
"Ha már ebben a részben vagyunk, azt azért elmondanám, hogy a wifi teljesítményével nem vagyok maradéktalanul elégedett."
Gyakorló 520 tulajként ezzel vitatkoznék. Pl. konkrétan egy S3-ast mellé téve, az 520-as jóval hamarabb fog wifi jelet, és jóval stabilabb rajta a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest