- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
"nem tudtam azt megszokni, hogy a droidos szarok laggtengerben úszkálva szarják el a mindennapi hangulatomat. Az 520 óta tudom hogy androidot soha többet!!! "
Képzeld el, hogy vettél egy Galaxy Nexust, mert mindenki agyon dicsérte, félévig próbáltad használni, de mindennap újra indult, vagy ki kellett venni az aksit. Vissza küldöd garanciába oda van majd egy hónapig, és minden folytatódik előröl. Direkt vettél Nexust-t akkor még támogatott állapotában, hogy lagokat meg ilyeneket ne láss. Erre minden nap, amikor nagyon szükséged van a telefonodra, csak úgy lefagy. Leszállsz a buszról megint lefagy, hallgatod a zenét, szintén újra indul. És a vicc, hogy az előző filléres Galaxy 3 telefonon is ezt csinálta rendszeresen. Éjszaka SOD-ozott. Nem ébresztett. Nem is tudom Android miatt hányszor aludtam el az évek során. Nem vagyok noob. Benne voltam a dolgokban tövig, tudtam mit csinálok, tudtam hogy hogyan mit hol keressek. Egyszerűen az Android egy bugos szar. 3 hét után bármit csináltam elkezdett szarakodni, ha felraktam rá programokat ha nem. Már idegösszeomlás szélén álltam amikor hívásokat nem tudtam fogadni, mert lefagyott az érintőképernyő vagy fekete maradt a képernyő és csak csörgött, de nem reagált semmire. Aztán ránéztél az AMOLED pentile fosmátrixra és be van égve alul felül és nincs rajta szürke szín, mert sávos mint az állat. Na akkor ment el a kedvem az egésztől amikor erre rá még az akku is elkezdett egyre kevesebbet bírni, moderált használattal is 5 óra után megfingott, naná hogy wakelockolt a rendszer folyamatosan.
Felraktam rá egy Factory Image-t és minden programot letiltottam ami rajta volt, majd eladtam. Megvettem 25k-ért a kis 520-at és azóta a te fenti soraidat élem meg. Boldog vagyok vele. Mert alázza a Galaxy Nexust, megbízhatósában, minőségben, színhűségben, és a 4 col is ideális nekem. Tudom miről beszélsz. Hajrá Lumia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest