- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Olyan ár-érték bajnok mint anno a Blade volt.
Azzal a különbséggel, hogy Windows Phone-on gyenge hardveren is "smooth" élmény van, semmi akadás.
Ha nincsenek extra igényeid és a jó megjelenésbe nem tartozik bele a drága telefon (üzleti szféra) akkor remek partner lehet.kontra.:
-közelről nézve nem versenyezhet egy drágább telefon megjelenésével (pl iPhone 4+) Műanyag hátlap, mondjuk a Blade-nél még így is jobban néz ki.-retek kamera (monitoron rendesen felbontáson nézve elég vérszegények a képek, és picit magasabb ISO-n már brutális a zaj)
Egyszerűen nincs min vitatkozni. A kamera egy utolsó szutyok, de ezt tudtam amikor megvettem a telefont és mivel főleg DSLR/Fuji kompakttal fotózok így nekem nem is volt lényeges szempont. Főleg hogy a fuji X100-as szinte 24/7 a táskámban van.-nincs vaku
Mindkét telefont használtam így nem látatlanban szapulom, dícsérem őket
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Vivaldi (böngésző)
- Home server / házi szerver építése
- Honor Magic V2 - origami
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest