- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Maga a vas valóban nem tűnne rossznak azzal nem lenen gond szerintem, nekem egész korrekt telefon benyomását keltette. Viszont a droid sajnos agyon is csapta ezt a pozitív kezdést. Sógor meg egyensen gyűlöli, a sok fagyás meg egyéb baja miatt már többször volt is szervizben ahol frissítettek neki szoftvert de nem lett jobb.
Egyébként én a 720-szal hasonlítottam össze az S Advance-t mert akkor még azt használtam illetve árban nemhogy az 520-szal hanem inkább a 720-szal van egy szinten. Valaki írta hogy nem illik ezeket összehasonlítani. De az S Advance a mai napig is kapható az említett középső Lumia áráért, akkor miét ne lehetne összehasonlítani őket?
#116: itt is kettő van a családban de érdekes hogy az csinál több furcsaságot amin a frisebb Andropid fut. Megérte frissíteni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tényleg jó telefon az 520 majdnem ilyet vettünk páromnak (baráti körben akad azért) viszont ha az embernek lehetősége van akkor most már érdemesebb 525-öt venni. Főleg ha nincs nagy árkülönbség a kettő között. Nálunk amúgy van 2 nagyobb testévre is, barátnőmnek 720 nekem meg 920 szóval szintén Lumiások vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Drón topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Logitech szerviz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...