- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
Nem tudom, lehet azért, mert én így látom. Nincs azzal semmi baj, hogy nem egy 1020 szintű kamerát tettek bele, ez érthető és logikus. De ettől még a képek teljes méretben olyanok, amilyennek leírtam őket. Ez tény. És tisztában vagyok vele, hogy napi "átlag" felhasználásra bőven elég, elvégre én is nap mint nap használom a kamerát. Azt hiszem írtam is, hogy kicsinyítve nincs probléma, a nagy képeknél azért annál inkább.
És azért az nekem egy picit fura, hogy pont azért szólnak le, hogy kritizálom a telefont, miközben a cikk írása közben végig azt éreztem, hogy 'basszus, lehet hogy most egy picit túlméltatom...'
-
barnade95
tag
válasz
Namelesske #63 üzenetére
"kapcsolni előtte, hogy megjelenjen a menübe"
Ez látod nekem se tűnt fel.Szóval van, csak hülyén. Mindegy, ez is hiba.
-
barnade95
tag
válasz
Namelesske #56 üzenetére
"nincs bt fájlküldés csak fogadás"
Ez így ahogy van, nem igaz. Simán tudok küldeni is dolgokat, pl képnél, a Megosztás menüben az első helyen ott a Bluetooth. -
barnade95
tag
válasz
Bjørgersson #41 üzenetére
Szintén. Na és akkor ez a wifi. Most a Black frissítéssel mintha javult volna a helyzet, de azért elég bizonytalanul működik nálam. Ha jól fogja, tényleg 2-3 másodperc alatt csatlakozik, de van, hogy 2-es erősségnél írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van egy stúdió az iskolába, ott van egy router, a harmadikon. Van, hogy még a földszinten is fogja, de van olyan is, hogy a folyosó másik végén már csak 2-es. És ez teljesen véletlenszerű, hogy mikor jó, mikor nem. Ez a bajom a wifivel.
-
barnade95
tag
Elsőre: persze, ez érthető, én is így vagyok, főleg, hogy az appok 80%-a hulladék, de ez nem csak itt van így, hanem droidon is pl. Én is fáztam a WP-től, pont ezért, de ami nekem fontos, az mind megvan. Bár én kisigényű vagyok
Csak nem értettem, hogy ahogy írod, ez miért a cikk hibája...
Másodikra: ezzel nagyon sokat szívtam én is, írtam is a cikk végén, hogy ez egy elég nagy megoldatlan probléma. És nem is értem igazából, mert ba már ennyire cross-platform van, miért nem lehet ezt a Win8-as Kapcsolatoknál egyszer megcsinálni, normálisan, mint a telón szenvedni vele. Meg elég idegesítő, hogy mindig minden névjegyet valamihez kötni kell: Microsofthoz, vagy googlehöz, vagy facebokhoz, vagy valamihez. És ez elég hosszadalmas folyamat, nekem 1 óra volt, hogy összelőttem mind a 20 SIM-es névjegyet az FB-névjegyekkel
-
barnade95
tag
válasz
alkatraz3000 #20 üzenetére
Mifelénk még 25
Vagy már 25. Nem tudom, ennyi volt, ennyiért vettem, és még most is annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest