Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5365 üzenetére
AT&T-s 16gb és qi nélküliek a zöldek... Nekem is nagyon bejön!
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5365 üzenetére
Gondolom ez is AT&T-s.
-
n-tamas001
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5355 üzenetére
Köszi! Akkor úgy mint az icon esetében szondázták a piacot és ez alapján döntöttek a sorsáról. Az icon ezek szerint bejött.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #5357 üzenetére
Áh, kössz.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #5355 üzenetére
Mi az az AT&T...?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5304 üzenetére
Nem, de barátnőm most vett i6-ot és tetszik...
persze egy 1520-at nem cserélnék le rá de ha majd 1,5-2év múlva elavul a 1520 akkor...
-
válasz
Plazmacucci #5274 üzenetére
Köszi! Lehet hogy így este takarékba rakom.
-
válasz
Plazmacucci #5268 üzenetére
Ja, vagy leragasztom cellux-szal
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #5246 üzenetére
Ilyen szupi telefonnal.......simán
-
válasz
Plazmacucci #5240 üzenetére
Jajam, éjszaka meglett, nyelvi csomag ment fel.
Jó lesz ez a 10, de nem ebben a formában. Az edge sokkal jobb volt mint a mostani IE böngésző és az értesítési sáv meg a gyors gombok is jobban ki van találva.
De hát fagy minden a fenébe... -
válasz
Plazmacucci #5233 üzenetére
Visszaraktam, de jelzi hogy új frissítésem van, az ugye nem a 10-es? az insider progit leszedtem, bele se léptem HR után.
-
válasz
Plazmacucci #5233 üzenetére
ez milyen már, felrakom ha akarod ha nem
-
válasz
Plazmacucci #5231 üzenetére
Ha már leszedte, hogy tudom törölni?
-
válasz
Plazmacucci #5229 üzenetére
mikor és meddig?
-
válasz
Plazmacucci #5227 üzenetére
hát máshol azért olvastam jót is
-
mort234
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5203 üzenetére
Köszönöm!
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5186 üzenetére
Cucci ez nem telefon hanem Phablet.
kikérem magamnak
Ezeket a készülékeket phabletnek hívják, és az 5-7 hüvelykes kijelzőjű készülékeket értik rajta az elemzők, a szakma képviselői. Technológiailag ugyan még nem egyértelmű ez a kategória, ám az biztosnak látszik, hogy létrejött egy konvergens, több funkciót egyesítő mobil készülékosztály, amely a táblagépeknél kisebb, ám mobiltelefonálásra alkalmas, viszont a mobiltelefonnál nagyobb. A hagyományosabb készülékeket használó személyek számára a mérete miatt furcsa lehet egy phablet, mert kicsit kezd közelíteni a fél téglához. Ugyanakkor meg az okos telefon használók könnyen beláthatják, hogy néha fontos lehet, hogy a kijelző nagy méretű legyen.
Viszont ami 70-ért fent van( amennyiért megvettem) egy misét megér.
-
Norbert73
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5186 üzenetére
ok, köszi
-
Norbert73
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5184 üzenetére
Köszi a tippet. Nem az én készülékem csak megkértek, hogy keressek.
Az elöbb megkérdeztem a Nokia Care-t nincs nekik
Várom a további ötleteket -
Norbert73
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5182 üzenetére
Köszi, már néztem, de ha lenne új az lenne a boldogság
-
válasz
Plazmacucci #5175 üzenetére
Hát szerintem is, aki Lego-zni akar az szerintem olcsóbban is megúszhatja.
-
parkasz
senior tag
válasz
Én sem vágnék bele, az tuti
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
20 telo 20 a kijelző vagy 25 a hátlap meg 5k az utángyártott 10 az eredeti.
-
parkasz
senior tag
válasz
Plazmacucci #5173 üzenetére
Innen kell rendelni hozzá: [link]. ez elvileg eredeti
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5162 üzenetére
Felújított mind. Én is néztem mikor kerestem. 300$+Áfa. Ennyiért itt is kapsz lazán. Gari kinti és kitudja milyet küldenek, vagy mi volt a baja. Ebayon van fent új 140k 400$ környékén ha nagyon újat akarsz. Én pl. 70ért vettem. Oldalt van a sarka nagyon enyhén sérülve, szerintem nézd napi többször az aprókat. Az én példámból kiindulva reggel 9kor tette fel a srác, este a kezembe volt, ha jó az ár viszik mint a cukrot
mondta is hogy sokan hívták nem is számított erre.
-
parkasz
senior tag
válasz
Plazmacucci #5162 üzenetére
Hát, szerintem nem egy életbiztosítás
Amúgy tényleg a sárga a legjobb szín, de a hátlapot azért lehet cserélni, így én kiegyeznék bármelyikkel első körben
-
válasz
Plazmacucci #5153 üzenetére
persze lehet hogy ebben is van valami.
-
válasz
Plazmacucci #5153 üzenetére
na ezt pont tőled nem vártuk!
-
válasz
Plazmacucci #5125 üzenetére
Honnan
Cégesnek jó lenne.
-
Šolaire
veterán
válasz
Gratula annyiért ajándék volt
-
válasz
Á, az teljesen hibátlan, nem lett volna szabad otthagyni! Nagyon jó vétel volt.
-
válasz
Plazmacucci #5123 üzenetére
Én vétel előtt próbáltam a 1320-at. Se sebességben, se kijelzőben nem éreztem kevésnek.
Amúgy mennyi volt? Milyen szín? -
válasz
Plazmacucci #5121 üzenetére
Az szerintem egy állati jó telefon! Ár/érték arányban nagyon ott van. Őszintén bevallva én is olyat akartam venni, csak aztán szembejött az az ajánlat a 1520-ra amit neked is írtam (annyi volt mint a független 1320 akkoriban a MM-ban), és így nem volt kérdés. De ha az nem lett volna, nekem is 1320-am lenne, szerintem azt nagyon-nagyon eltalálták.
-
válasz
Plazmacucci #5114 üzenetére
Remélem igen, nyitva tartom a szemem én is. Annak idején gyakrabban váltottam telefont mint alsógatyát, ez már több mint egy éve nálam van.
-
válasz
Plazmacucci #5080 üzenetére
Üdv újra itten!
A a note4-ről küldött pü-t nekem is áttolod ha nem titkos? Csak kíváncsi vagyok.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5108 üzenetére
Nem!
Amerikai 1520 butított Eu-hoz képest , én úgy tudom nem teljes értékűek mint az Eu-ba készültek ,javítsatok ki ha tévednék. 920 megjelenéske kor is volt valami ilyesmi téma abban a topikban. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5108 üzenetére
Szerintem nem.
70- körül jössz ki az áfa miatt amit tuti rávágnak, de ha nem akkor is 60.
Az csak 16 gigás és nincs benne qi. -
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5099 üzenetére
Jó fogáson van pár darab .
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #5099 üzenetére
Olvastam valami másik cikket is de már nem tudom hol... Valami hiper-szuper telefonról beszélt a Microsoft, de nem a 950XL... Az talán 6 colos volt, de full fém háza volt az biztos....
-
válasz
Plazmacucci #5095 üzenetére
Egyéb nincs, note 2 volt utoljára a szériából, azt szerettem. A családban a mai napig használják, minden gond nélkül. De tényleg amúgy konkrétan mi a baj vele? Tényleg érdekel.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5093 üzenetére
szokott fent lenni.
Nekem a gari nem feltétel, inkább az hogy jó állapotban legyen, újat úgy sem lehet venni, újszerűt meg azért lehet találni.Eladom a mostani telóm aztán nézek valamit.
Az a baj hogy 950 xl jönne szóba újba, de az MS azzal elcseszte, hogy egy rezsós SOC-ot épít abba a mobilba.
szerintem bukó lesz nekik, idáig mindenkinek az volt. -
zsoca9208
tag
válasz
kifutottam a szerkesztési időből, de itt is egy:
[link] -
zsoca9208
tag
válasz
van most fent aprón 1, bár nincs már rá gari, meg kicsit kopott is ahogy néztem
-
válasz
Plazmacucci #5091 üzenetére
Miért, most elolvastam a tesztjét, szerintem nagyon is jó az.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5091 üzenetére
1 cipőben járunk. A családban van 1520, váltottam androidra, most jött el az idő hogy megy a levesbe és szerzek ismét egy 1520-at.
-
válasz
Plazmacucci #5082 üzenetére
Melyik note-ra váltottál? 3 vagy 4?
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5088 üzenetére
Nincs mit
csak egy mail az egész mindig tőlük rendeltem,nem okoztak csalódást. Én úgy vagyok vele hogy szerintem nem lesz érdemes most válltani nem hiszem hogy jobb telefont fognak lerakni az asztalra mint a 1520. Várok még egy gent amit remélem snapi 820-al adnak ki.
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5086 üzenetére
Írtam nekik ha lesz valami megy a pü
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5084 üzenetére
Csak gyári garival kellene? Milyen színűt akarsz?
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5082 üzenetére
Ok értelek
Ezen az egy helyen találtam:
[link] de itt sincs raktáron
Máshol sehol nincs de ha gondolod írhatok az egyik nexteles srácnak hátha tudnak neked szerezni egyet. -
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5080 üzenetére
Szia újonnan se kapni már? Ha jól emlékszem note-ra váltottál. Ha szabad kérdezni miért akarsz megint 1520-at?
-
válasz
Plazmacucci #4795 üzenetére
Lehet, hogy az időjárás volt. Csak az a kérdés, hogy hogy lett félig feloldva a kijelző, mert a zakóm zsebében volt.
App fagyásom már volt, de vissza gomb hosszan majd x megoldotta. Ez volt az első telefon-fagyás. De nyilván önáltatás azt mondani, hogy wp-s telefon sose fagy. -
Cooley18
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4788 üzenetére
Külön, 1 év garival. Csak nem tudom, hogy az idő közben kialakult kompatibilitási gondok mennyire garanciális problémák. Mármint nyilván az, de ugye a Microsoft sem tudta előidézni, lehet, hogy a szervizben is ez lesz, aztán azt mondják majd, hogy nincs semmi baja, ami ugye részben igaz is, mert nem maga a füles a hibás...
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4786 üzenetére
9 hónapos.
-
válasz
Plazmacucci #4769 üzenetére
Ez érdekes, mert mostanában mindenhol azt olvasom, hogy jelenleg a legjobb fotós cucc a Note 4-ben van.
Akkuidőben meg ne hasonlítsd, abban szerintem semmi nem veri meg a 1520-at a jelenlegi okostelefonos mezőnyben. -
válasz
Plazmacucci #4769 üzenetére
Note 4 szerintem én is becserélném. De hála istennek nincs okom rá.
Eddig ez maradt meg legtovább nálam.
-
gmaci
tag
válasz
Plazmacucci #4758 üzenetére
már eladtad?
-
love
tag
válasz
Plazmacucci #4745 üzenetére
Voda, megpróbáljuk akkor ezt.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4737 üzenetére
Szia! Mindíg emlékezni fogunk rád...!
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #4720 üzenetére
Note 2-m van. Azzal együtt, hogy gyári 4.4.2 droid van rajta, és nem rootolt, sőt még a hírhedt Knox számláló - amivel a garid elugrik, ha egy nem-gyári fw-t felteszel - is gyári állapotú: elég volt az a mozgástér, amit ad a Note 2, sőt van olyan funkciója, amit szerintem még nem is használtam - mert nem kellett.
Ezzel együtt is, néha jön egy-egy "ez-az bezáródott" ablakocska, és ja, már 50 órája megy, akkor indítsam újra, mert majd valami elfelejt működni.. (legutóbb a böngésző egyszerűen nem állt neki betölteni semmit, hiába gépeltem be valamit)Nézegettem 6 colos WP-ket, köztük a 1520-at (bár azt csak kikapcsoltat láttam) de nekem már a Note 2 sem kicsi - és az csak 5,5" , viszont tokkal az is kb. akkora, mint egy 1520-as (3-4 mm volt alul-felül az eltérés, az én tokomat egy 1520-hoz mérve) - és az meglepett, hogy a 1520, mivel keskenyebb, jobban kézben tarthatónak tűnt, mint egy Note 2.
Nemrégiben vettem a páromnak egy 830-at, és az az a teló, amivel kvázi megismerkedtem a WP platformmal.
A Note 2 sem rossz készülék, és én azért sok appot kipróbáltam, viszont az, hogy pl 5-ös droidot már nem hiszem, hogy hivatalosan megkapja,
- holott a vas simán elbírná;
- és ha más miatt nem, a biztonsági beállítások miatt nagyon kellene
nos, ez szerintem gusztustalan a gyártó részéről, hogy csak azért vegyél új telót.. ööö.. miért is?Így nekem szimpi, hogy megjelenéstől 5 évig vállalja az MS, hogy ad ki frissítést a WP-s telókra, valamint, a 830-nak valahogy annyira eltalálták a kijelzőjét, hogy számomra jó érzés csak hozzáérni is.
Nem tudom, ezt az érzést egy 1520 is adja-e, még élőben nem láttam.Számomra egy 640XL/Note 2 méretű teló (5,7") lenne az igazi, de azonos/erősebb vassal,mint egy mostani 830,
Plazmacucci véleménye viszont - "Amit meg a W10 tech prevben láttam az most leszögezem nem fog változni. " - elgondolkodtató, mert igaznak tűnik. Remélem, addig még sokat fejlesztenek rajta, és a változásokkal együtt már azért elfogadható lesz.
Plazmacucci, légyszi, ha megvan az utód, írj majd egy pár sort, hogy abban van-e olyan, ami nem annyira lett eltalálva.
-
válasz
Plazmacucci #4722 üzenetére
De dög vagy
-
válasz
Plazmacucci #4715 üzenetére
neki futok még egyszer:
eladod-e külön a tripodot a tokokat és a töltőt?
-
válasz
Plazmacucci #4718 üzenetére
Ez valóban kevés, igazad van.
Végül mire fogsz váltani? És neked mik a hangsúlyos dolgok, amik jobbak másik platformban? Mert úgy veszem ki egyértelműen az általad leírtakból, hogy platformot is váltasz.
-
válasz
Plazmacucci #4715 üzenetére
Én két telefont használok, egyik a 1520. Bejött a képbe 2 hete egy új telefon, és dilemmáztam azon, hogy melyik menjen (a másik telefonom egy Sony Z3 volt, amit az új teló előtt használtam).
Nem az alapján döntöttem el, hogy melyik a jobb telefon, mert mind a kettő csúcs, nagyon jó stb., és vannak olyan dolgok, amik a másikban nincsenek. Végső soron nem azt döntöttem el, hogy melyik telefon menjen, hanem hogy melyik maradjon.Végül ez alapján döntöttem úgy, hogy a 1520 marad.
- a fényképező, az összes telefonom közül, ami valaha volt, ebben van a legjobb fényképező, mind szoftveres, mind hardveres alapon. A Z3-é is jobb mint az átlag okostelefoné, de a 1520-é egyértelműen jobb.
- kezdeti totális ellenérzéseim után a WP bejött, ezt el kell ismernem (úgy vettem meg, hogy ellene voltam a WP-nek, de gondoltam nosza próbáljuk ki - igaz olyan olcsón vettem a 1520-at hogy annyiért nem kockáztattam). Jó a felület, tetszenek az aktív értesítések, stabil a rendszer stb, nincs vele bajom, sose gondoltam volna. A Z3 itt nem volt hátrányban, az androiddal sincs semmi bajom, kedvelem, használom.
- a nagyobb kijelző miatt a 1520 kiváltott nálam egy tabletet. Ezt se gondoltam volna soha, de 2 tabletem van, egy 10-es és egy 7-es, és egyiket se használom egyáltalán a 1520 óta. A Z3 is nagyobb az átlagnál, de ez még nagyobb.
- verhetetlen, lehidalós akkuidő: sosem volt még ilyen akkuidős okostelefonom, holott a Z3 is erős ebben. De a 1520 mindent megvert ebben, amit eddig láttam. Ez nekem fontos.
- pár szolgáltatás, bár kis hülyeség, de nagyon bejött: pl az "egészség és fitnesz" app, hogy folyamatosan monitorozza, mennyit sétálok, nem kell semmi appot elindítanom hozzá, amit úgyis elfelejtenék.
- az appokkal nekem egyik platformon sincs gondom, amiket használok, azok mind megvannak, vagy megoldhatók (Blackberryt is használok, ott kevesebb az app mint WP-n, és még nem találkoztam rajta megoldhatatlan feladattal).
- here drive+ verhetetlen, nehezen pótolnám.
- androidon nem találtam olyan jó exchange klienst, mint ami WP-n van (de mondjuk a Blackberrym e szempontból mind a kettőt a sarokba állítja).Kevés dolog hiányzik. Ilyenek:
- android asszisztens, vagy mi a neve, ami az időjárást meg a kedvenc helyeket kiteszi, vagy hogy hol parkoltam a kocsival stb., szintén automatikus
- a chrome szerintem sokkal jobb mint az ie
- a fb app jobb androidon, bár nagyon keveset használom, így végső soron majdnem mindegy
- androidon a swiftkey sokkal jobb billentyűzet, mint a WP-é (de a Blackberrym miatt mennek vissza a telefonok a sarokba).
Szóval nekem kb. ennyi volt a mérlegelés.
-
válasz
Plazmacucci #4706 üzenetére
Szifon lesz én már látom!
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4702 üzenetére
ennyire nem jött be a Wp10?
-
gretzky77
veterán
válasz
Na hogyhogy mi lesz helyette? Hátha sharpinak kell ,lehet még nincs mindenkinek a családban!?
-
válasz
Mostmé?
Tripod és qi toltő külön?
-
válasz
Plazmacucci #4699 üzenetére
ez olyan autóstasi feeling nem?
-
válasz
Plazmacucci #4699 üzenetére
Uhh, megnézve a képeket, kicsit elgondolkoztam azon, hogy van-e olyan élő ember, aki egy ilyenbe beteszi a telefonját, majd utcára megy (önként).
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4686 üzenetére
wp10-ez az update 2-t szedi le elsőnek, DE először azt irja hogy a 10-est szedi le de nem egyértelműen, viszont mikor a valos wp10-et szedi le akkor figyelmeztet is a telepítésnél és egyértelműen rákérdez hogy telepítsed-e. wp10-re meg nemet nyomsz, akkor marad az update 2.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4686 üzenetére
Igen. Elérhető. A verzióról annyit, hogy a Recovery tool azt irja rá hogy ismeretlen.. Próbáltam beemelni képernyőképet de a lap nem engedi. Az új szoftver véleményem szerint jelen állapotában annyira nem jó hogy a régit cserélni kelljen miatta. Gondolkozom rajta hogy visszateszem a régit.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4654 üzenetére
Igen. A gumit kérdezd meg, de ha annyira elhasználódott illene cserélniük.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4652 üzenetére
Igen. Gyári, 32gb.-re való, mint amilyen volt, csak más színben.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4636 üzenetére
Pl. volt a minap egy előadás, hol egyszerre akartam a telóval jegyzetelni, meg felvenni az egészet...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4634 üzenetére
Igen... De úgy lenne a leghasznosabb...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4632 üzenetére
Az oké hogy lezárt képernyő aéatt megy, de a háttérben nem. Az kellene, ha háttérbe teszem a progit, s közbe mást csinálok a telóval, akkor is menjen!
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4630 üzenetére
Nincs mp3, s a háttérben nem fut....
-
Gabir
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4621 üzenetére
Jóárasitva a fekete hátlapot átveszem
-
válasz
Valami egyedi hátlapfestést nem bírna el ez a műanyag? Pl a fekete alapon sárga lángnyelvek
-
sharplaninac
tag
válasz
Én igen. Gretzky77 -töl vásárolt Lumia kapott új ruhát (sárgát) a székesfehérvári Nokia Care szabóságban. A lányom azt monda rá hogy " menö" azóta ö is ilyet akar.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4619 üzenetére
várd meg hogy lemerüljön magától és kikapcsoljon, nekem is csinált ilyet, 50% körül szabadesésben merült az akksi pár órát bírt csak.
pont az ünnepek miatt nem nyomkodtam, 2 naponta töltöm, kb. 20 perc net, 3 perc telefon és 5 fénykép. 4 napot kibírt.Feleségemnek a 1320-a is csinált ilyet, lemerítette, azóta reális az akkuidő.
kb.3-4 évet bírnak ki használattól függően -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4616 üzenetére
Szerintem nem sok esély van rá... Azért bírják ezek az akksik... Nekem 1,5éves korában is kb ugyan azt hozta a Lumia 820-am...
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4616 üzenetére
Még nem , de ha megtudod megírhatnád . Kiváncsi vagyok...
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4596 üzenetére
Majd én is fotózgatok ha jobb idő lesz...
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4577 üzenetére
Nokia Software Updater for Retail-al húztam újra anno mikor megvettem.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4575 üzenetére
"Nem jött ki időben"??? Nekem még most is Cyan van rajta...
Ezért gondolkoztam én is el régióváltáson amennyiben ez lehetséges...
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4572 üzenetére
Én ehhez láma vagyok... Miért valtoztattál ennyiszer régiót?
-
válasz
Plazmacucci #4572 üzenetére
Mondom én.
Csak nem emlékeztem, hogy te voltál.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4569 üzenetére
Elszarni se akarom a telefonom... Annyit nem ér az egész...
-
válasz
Plazmacucci #4569 üzenetére
Valaki itt talán meg is csinálta nem?
-
válasz
Plazmacucci #4556 üzenetére
Az igaz viszont.
-
válasz
Plazmacucci #4551 üzenetére
tudom
csak, hamarabb gondoltam
-
válasz
Plazmacucci #4549 üzenetére
Sokat segítene, ha kijönne rá wp10.
-
válasz
Plazmacucci #4461 üzenetére
yoo!
-
válasz
Plazmacucci #4459 üzenetére
mennyit vártál rá?
-
válasz
Plazmacucci #4456 üzenetére
Itt vettem [link] vékony és nagyon jó.
-
válasz
Plazmacucci #4456 üzenetére
hülye
-
Indian74
senior tag
válasz
Plazmacucci #4431 üzenetére
Azt is megcsináltam,és elindul a telefon,akkor felajánlja hogy a metett részt tehetem fel a olaszt, meg van ott magyar is,meg teljes visszaállitás.
Ja de én csak kettő mentést csináltam,és három van, plusz a teljes visszaállitási lehetőség,és azt választottam. -
Indian74
senior tag
válasz
Plazmacucci #4428 üzenetére
Csak az a bajom hogy nem rezeg a telefon,bárhol probáltam és nem tudtam beállitani.
A másik a lezárt kijelzöre nem tudom beállitani az órát az a menüpnt bejönn és üres.
És kösz a segitséget mert csak androidos telefonom volt és kezdö vagyok itten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest