- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nem hinnem... de olyan van ami a d-pad körül is (azért írom, hogy "is" mert ettől függetlenül 3 másik helyen is tudja villogtatni a telefont) villogtatja a négy funkció billentyűt + a hívás felvevő és letévő gombokat ha érkezik egy sms, vagy nem fogadott hívás, e-mail, stb. (ezt szabadon beállítható). A trial és a bemutató videót [itt] találod. A store-ból is letölthető... Ettől a programtól kezdve nem hiányzik az E72-őm... [Ezzel] pedig 2-3 napról 4-5 napra növekedett a készenléti időm.
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Egyszer már írtam én is ezzel a dologgal kapcsolatban.
Nekem állandó 3G hálózattal, kb. 45 perc napi mobilnettel, 15-20 perc wifi nettel, fél óra zenehallgatással és 15 perc telefonálással bír 2, 2.5 napot az E6-om egy töltéssel. Az adatkapcsolat a "holtidőben" ki van kapcsolva.
Így is simán kiemelkedik a mai telefonos üzemidők közül. -
Bubsy
aktív tag
E7 Fan Club le tudtam szedni, és frissíteni a 2.1.6-ra, de az ugye nem e6-ra való
Mikor leszedtem újra, megint a régi ment fel...Update: fb-n ezt írta molome: " Please try to remove and update it again until you got v2.1.6 MOLO >0<
It's Ovi Store's problem and they still couldn't solve this issue yet. MOLO >0<" -
Bubsy
aktív tag
-
lcee79
addikt
phoenixel akármilyen telefonra akármilyen nyelvü firmwaret rá tudsz huzni
Ha suiteval csináltad, akkor viszont külföldi a telefonod, és az alapján katpdad a firmware-t
Product code-odra rákeresel és egyből megmondja google milyen nemzetiségü is a telefon(#1353) Ukraan ami szinkronizálva volt a gépeddel és csináltál mentést, mindent visszaállít ugyanúgy ahogy volt
-
-
polip
addikt
én anno megvettem az iphone 1-et, még usábó rendeltem. pécsett nekem volt 2.nak, egy arc tudta a jalibreak-et hozzá
életem legsz@rabb telefonja volt, egyetlen dologra volt jó csupán, leállt az élet körülöttem, akor elővettem
de még egy kurva körsms-t sem lehetett vele küldeni
-
lcee79
addikt
Ha azt akarod hogy tutira ne lépjen rá, töröld az összes hozzáférési pontot
én is egy darabig azt csináltam, amikor meg fel akarok lépni akkor meg újra beírom az azonosítót.
Beállítani teljesen mindegy mit állítasz, egyszercsak fogja magát és már csatlakozott is.
E6-ot ezzel együtt kell megszokni -
boush
tag
a váltás wlan-ra átállítása csak ismert wlan-ok -ról kézire nálam megoldotta ezt a problémát. Mert így, meglátásom szerint, a "kézi" jelző azt jelenti, hogy csak akkor csatakozik a wifire amikor elindítassz egy olyan programot ami azt használja, nem pedig állandóan, amikor csak látja a saját hálózatodat. Szóval nálam ez volt az orvosság.
Segíteni pedig ne legyen probléma egymásnak, na!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest