- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lcee79
addikt
-
thom79
tag
Szia, régebben én is kérdeztem ezt és igen volt a válasz nem egy embertöl, csak anny a turpisság az egészben h csak opera miniben vibrál néhány szin, sehol máshol, se galéria se képeknél se video se a menüben csak az operában,de ott is csak néhány szinnél...
Én azt a választ kaptam itt h ez normális mert nemcsak nekem ilyen...
Üdv..! -
mrpet
tag
nem nagyon
Sokáig használtam, éveken keresztül volt symbianos készülékem, és vaskalaposan kiálltam mellette...
Nokia 3650; 7610; N90 ; N73; N95 8Gb; N82; 5800; N86 8Mp; N97 Mini; N81; N80; 5230; 5530; N85... kb ennyire emlékszem amik voltak 2004 óta...Imádtam szerettem, de az androiddal nem szállhat versenybe
-
lcee79
addikt
Nokia még egyszer utoljára kijött a 680mhz-es procikkal, ha már volt neki...
Bár ha kicsit optimalizálnának jobban erre akkor gyorsulhatna
De szerintem erre nincs sok esély mivel ezek a kis műanyag Belle-es játékszerek
(nokia 600, 700 stb) már 1 GHZ-es procival jött ki..
Tehát lehet hogy Belle-hez jobban kell a hardver mint Annához...De reménykedjünk
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
-
larryking
senior tag
Nincs ezzel gondom, bele vaarázsolom, de lehet az a baj, hogy a nokia fiókban angol lakhelyet adtam meg, mert azt gondoltam nem fog menni az appshop, mert androidon vagy akár bb-n így kell eljárni. Lehet ez kavarta meg. Ja, az angolon kívűl maláj, thai és japán nyelv van benne csak.
-
zorzy4
addikt
Senki nem írta, hogy ki kell sütni de az első 16 órás töltés nem árt neki és igen is van csepptöltés. Rengeteg járok kimondottan akku szakboltba, retro telefonjaim miatt, nem véletlenül mondják ők is amikor megveszek egyet, hogy legalább először 16 órát töltsem. Természetesen li-ionról beszélek.
-
Dottore
addikt
Így igaz.
Nem, hogy nem kell kisütni de nem is szabad. Megrövidíti az élettartamot ha hagyja rendszeresen lemerülni.
Nekem is jó egy hetet. Igaz ez egy egy éves E71.
Egy kis Battery Guide, Notebook de a lényeg ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest