- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
david1989050
csendes tag
Szia Kedves válaszoló!
Igen én is csináltam lejátszási listát és onnan hallgatom a zenéket csupán csak furcsának tűnt, hogy albumokat nem lehet csinálni és nem jelenik meg amikor pedig a fájlkezelőben csináltam mappát! Akkor azt mondod, hogy nem az én készülékem a hibás hanem ez ilyen és kész?
Köszönöm
Tisztelettel
Kovács Dávid -
ewok36
csendes tag
Dehát annál mi lehet szükségesebb, ha én magam kapcsolom be a wifi kapcsolatot, de nem tölti be a saját wifit egyből. Így sosem jelez az emailek miatt, csak ha éppen még él a már általam bekapcsolt wifi kapcsolat, bármi történik, nem kapcsolódik automatikusan.
használatiban ez van: "Automatikus átváltás egy ismert WLAN-kapcsolatra, ha az elérhető
Válasszuk a Váltás WLAN-ra > Csak ismert WLAN-ok lehetőséget.
A WLAN-varázsló alkalmazás segítségével kézi módszerrel is csatlakozhatunk WLANhálózathoz." -
-
rocco1
csendes tag
szia. tegnap délután megvettem a telefont. nagyon féltem, de szerencsére full szuper az egész telo. eddig még semmi fagyásom nem volt a bellén,minden működik.raktam rá skypot is,ez is jól működik. folyamatosan nyomkodom,ismerkedem vele.nem bántam meg,hogy az androidos galaxy acemat lecseréltem erre. az aksija király. olyan tokot vettem,amit linkeltél végül. nagyon jó stabil,csak kár,hogy a hátulján nincs egy nokia fehér felirat.ez dobott volna a szilikonon,de ezt leszámítva nagyon jó. a telefon egy igazi élmény! nem hiába, a nokia,az nokia!
-
rocco1
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm nektek.
Két kérdésem lenne még,hogy ismertek e olyan zenelejátszót az ovinál, ami valóban jól működik,és aránylag az újabb számokat is letölthetjük róla? illetve a régi nokiáknál lezárt billentyűzet mellett volt egy csík a képernyőn,ami mutatta az idő,dátumot, ill a nem fogadott hívásokat/smsekben. ezt meglehet csinálni e6-oson is? van esetleg valamilyen widget? hallottam 2 mp-es verzióról,de vajon van e teljes? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest