- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
boush
tag
szineződik, de sztem ha lecseréled akkor is fog. Ez van, a kéz izzadása az ok sztem, de engem pl teljesen nem zavar, így feketésen is oké.
Képek tűrhetőek, nyilván nem egy vmilyen atom nikon vagy akármi, de sztem tök rendben van. Bár az AF-t tényleg nemértem miért hagyták ki.
Kezelhetőség nagyon fasza, csomó mindent lehet egyszerre futtatni. Nálam még nem ment fel a Belle, szóval csak Anna-val tapasztalok.
Mit mondjak még...Zeneljátszásra is elkezdtem használni, tökjó arra is. Ja és elég jó videókat is rögzít.
És nem merül le egy nap alatt. Itt a brigádban változó kinek mennyit bír, de 2-2,5 nap tuti.
Hát ennyi egyelőre. Meghát nokia. -
R a y
senior tag
Én több mint 4 éves iPhone használat után váltottam E6ra!
Sejtettem, hogy jó lesz emg minden, de már 2 honapja használom, de egyszerűen imádom! Nem hittem volna hogy ennyire bejön a teló! Minden szempontból tökéletes lett nekem! Az aksi meg valami fantasztikus, nagyon bírja a strapát. A kijelző meg valami csodálatos, magasabb ppi-vel rendelkezik mint az iPhone 4. És szerintem is ütős a teló kinézete! Most nem cserélném le semmilyen más telefonra sem!!!! Nem bántam meg egyáltalán, csak ajánlani tudom!! És így bellével tényleg orvosolták a wifis mizériát.
Csak ajánlani tudom!!! -
lcee79
addikt
Ami az elején volt már nem is biztos hogy aktuális, az új frissítések óta
Igazából egyre jobb lett, de attól függ hogy neked mire kellAki netezni akar meg videót nézni annak nem ezt ajánlanám elsősorban, aki telefon, sms, stb, ami inkább telefon, azoknak jó választás.
Igazából lehet vele szinte mindent, de média alkalmazásoknál nagyobb kijelző fontos, ennek kijelzőjét pedig nem nevezném nagynak....
Nekem otthon mindenféle össze van kötve hálózatban, és minden mindenhonnan elérhető, úgyhogy nekem leginkább a DLNA hiányzik.
Wifi hiba meg amit az elején olvashattál azok már megszűntek.
Kijelző felbontása a legjobb a piacon az iphone mellett... (csak ez nem ips)Igazából lehetne még mondani pár dolgot, de sajna annyi időm most nincs
-
boush
tag
Hát akkor rajta. Ökörségek fotózására pedig saját tapasztalat alapján tökéletes :-). Ja, egyébként írtam a nokia üf szolgálatnak, hogy bajom van a levelezővel és 1 nap után névvel válaszoltak, hogy visszahívnának a probléma sokoldalúságára való tekintettel. Updatelek ha van infom.
-
boush
tag
Figyelj, E71em volt és szerettem, 3 évig volt meg de már lecserélni akartam, bár nagy baja nem volt. Most a feleségem használja. Az E6 is jó, ésszerű menü, sallangmentes, anticsillivilli felhasználói felület, marha jó fizikai billentyűzet, viszonylag hosszú üzemidő, sztem elfogadható fotóaparát (bár tököm tudja, hogy az AF miért maradt ki belőle, de annyira nem fos, max nem fotózol virágokat közelről, meg datamátrix kódot sem), nem nagy kiterjedés, nálam (úgy fest egyedi) kicsit porosodó kijelző (bár meg kell mondjam azóta újabbak nem kerültek bele). Igaz, hogy call of dutyzni nem ezzel akarsz, meg facebook sem ezzel király (bár énsem lógok rajta állandóan), de pl az angry birds élvezhető, meg lehet találni egy két hasznos appot az ovin. Az email kliens egyik részétől viszont agyfaszt kapok tényleg, ez nem tudom valaha is meg fog e oldódni, de ezért próbálom tesztelni a több alternatívát. A nokia message, vagy mi már régen is egy rakás szar volt, ezt meg itt befejlesztették, csak nemtom minek.
Szóval én ajánlom, mert hasznos üzleti teló, de más kategória mint egy iPhone vagy egy bármilyen atom érintős teló. Ha ezekre nincs szükséged akkor meg tudod kedvelni, bár van néhány idegesítő jelenség, de az az elején az E71nél is volt, és a sw frissítés orvosolta azokat. Remélhetőleg itt is fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest