- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
cassius.clay #1404 üzenetére
Én iPhonet használtam több mint 4 évig. Azért az iTunesban is megvolt, hogyha kijött egy új iOS akkor nem mindenkinek dobta fel egyből. Nekem elvileg europai független E6om van, mégis mikor rádugtam a telefont a Suitre akkor egyből felkínálta a frissítést.
Másrészről az iPhonehoz is lehet manuálisan betallozni iOSt, én mondjuk mindig úgy csináltam, úgyhogy nem értem mi ez a nagy vehemencia. Nem vagyok elfogult az Applel szemben, mert mikor megjelent az original iPhone akkor tényleg nagy bumm volt, meg utána még évekig, de nekem már nem tud újat adni. Másra vágytam már, amit az E6ban tökéletesen megtaláltam. Egyébként meg van egy iPadem, amit meg imádok, és semmire se cserélném le.
Másrészről meg az iPhonet és az E6ot kár is összehasonlítani, mert nem egy kategória. -
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1404 üzenetére
szerintem nincs is értelne ide ilyeneket irogatni. Ha nem jött be a telo akor vegyél másikat és kész. Nem kell itt ilyen drasztikusnak lenni.
-
funky
tag
válasz
cassius.clay #1395 üzenetére
Tévedsz mert most sem kell kinlódni a frissítéssel
megfogod az adatkábelt egyik végét a pcbe másikat a telóba dugod elindítod a Nokia Suite progit és az mindent megcsinál szépen rendben csak "ok" és "tovább" kell nyomni ezt még almák is meg csinálják.
Vegyél rendes telót rendes helyről ha buheráltat veszel ne várj csodát. -
zorzy4
addikt
válasz
Írtam, hogy semmi szórakozás nincs, ha odafigyelsz mit veszel, akinek meg szolgáltatós telefonja az várjon és ne álljon neki buherálni.
-
guppi99
tag
válasz
én a helyedbe jól megondolnám ezt az androidos dolgot. Inkább ha szórakozni meg szenvedni akarsz vegyél egy babettát az pont jó ilyenekre.
-
zorzy4
addikt
válasz
cassius.clay #1389 üzenetére
Az hogy mi a multimédiás és mi nem a sw tekintetében mindegy, hgy n8 vagy e6. Gyakorlatilag ugyan az a szoftver szolgálja ki. Nem kellet volna szarakodni ha hivatalos mo. forgalmazású telefont veszel. s miért csak az androidnak kell frissülnie, az s3 is pár éve van csak.
-
lcee79
addikt
válasz
cassius.clay #1389 üzenetére
A szofttal annál kell sz@rozni amelyiken oprendszer van, nem amelyik multimédiás.
Az androidon sem könnyebb firmwaret frissíteni mint ezen, sőt talán androidon nehezebb is. -
lcee79
addikt
válasz
cassius.clay #1385 üzenetére
Ha friss akarsz lenni androidban, akkor Arc S-re is nyomhatod a frissítéseket, és ott aztán várhatsz hogy jön egy hivatalos, ott ha újat és spécit akarsz, akkor az xda-developerst (külföldi telefonos oldal, főleg fórum) bújhatod
Olyan telefonról nem tudok amin nem kell foglalkozni a firmwarrel...
E6- is működött Anna-val, csak akkor kellett foglalkozni vele ha újat akartál...
Na ez mindegyiken ilyen lesz -
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1385 üzenetére
ha nem lesz hétfön belle a telomra akor neki állok a phoneixel.
-
lcee79
addikt
válasz
cassius.clay #1379 üzenetére
A phoenixben az a jó, hogy akármilyen "nyelvű" telefonra, akármilyen szoftvert fel lehet tenni, a product code megváltoztatása nélkül.
Én nem változtattam meg product code-ot, mégis felment rá a független verzió, t-mobilos helyett.
Semmit sem kell változtatni.
Navifirm plusszal le kell tölteni a firmware-t és phoenixel felrakni azt amire az van írva hogy HUNGARY (jó esetben 4 féle van ilyenből vodafone...t-mobile...telenor...független elég egyszerü). Amin nincs ott hogy hungary az nem lesz magyar sosem... Mivel a firmware nem tartalmazza ezt a nyelvet.
Product code átírásához nincs leírásom, de amit múltkor belinkeltem az a phoenix használatában segít, hogy feltedd a sajátodra a magyart, nem bonyolult megcsinálni.
Mondjuk én csak azért csináltam így mert t-mobile nem szeret frissíteni, és már fél éve ugyanaz a firmware van náluk. De GSM boltban is érdemes figyelni, hogy magyar legyen, ne magyarosított....
-
zorzy4
addikt
válasz
cassius.clay #1379 üzenetére
Inkább az n8 fórumba kérdezd meg. [link] Bár leírtuk sokszor itt is ott is, hogy nem veszünk sufni gsm verziójú telefont. Elméletileg nekik is beviheted meg kell csinálniuk, és neked egy friss szoftveres magyar telefont kell visszakapnod. Mond azt, hogy fagyogat.
-
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1377 üzenetére
az már biztos hogy angol lenne a nyelved mert angliából származik a telod. Tudom hogy nem sokat segitetem de ez már biztos.
-
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1375 üzenetére
mi a telod termék kódja?
-
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1373 üzenetére
szerintem a produkt kódot ird át és utána phoenix.
-
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1367 üzenetére
atol hogy nem ota atol én elkébzelhetönek tartom hogy ki irja max oda irja hogy csatlakoztassa készülékét a számitógépre. Az tuti hogy még azt monta a szervizes hölgy hogy a nokia suite vel kell frisiteni. Megnéztem a nokia.hu ott már bellét irnak. E6-hoz. De akor mért nincs? Tisztára kétségbe vagyok esve.
-
guppi99
tag
válasz
cassius.clay #1365 üzenetére
telenorosra. Ha a tied gyári független már kellene hogy legyen. Mondjuk nekem azt valaki megmondhatná hogy ha van rá frissités azt a telo is fogja mutatni vagy csak gépen látszik majd?
-
zorzy4
addikt
válasz
cassius.clay #1350 üzenetére
Valószínűleg más régiókód miatt, vagy mert lehet hogy külföldi szolgáltató függő volt és még nem jelent meg rá, mit itt pl a telenorosakra.
-
R a y
senior tag
válasz
cassius.clay #1347 üzenetére
Nekem is qwertys a telóm, volt rajta magyar, de miután felment a belle, ugrott a magyar nyelv. Amit nem is bánok, mert most igy a qwerty s kiosztást jobban tudom használni!
-
zorzy4
addikt
válasz
cassius.clay #1344 üzenetére
A belle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest