- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #781 üzenetére
én két progit teszek fel alapból mindig egy task managert (ez nálam a best taskman, mert ebbe meg tudom nézni a futó proceszeket is), illetve a best reminder, ami adott idő után hanggal emlékeztet a nem fogadott hívásokra vagy olvasatlan smsekre.
Megszokásból használom még a Phonenetinfo-t, amivel a telefon klf adatait lehet lekérni. Érdekes lehet még az Energy profiler, amivel pl. a telefon fogyasztását lehet mérni.
Jópofa az Itt és most (here and now), amivel az adott város időjárását és programajánlatát tudod megnézni (természetesen wifin keresztül is megy)
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
A szolgáltatói telefonoknak más a product codjuk általában, így egy-egy fw frissítés csak jóval később, az adott szolgáltató jóváhagyása után válik elérhetővé. 5800nál egy haveromnak Vodása volt és ez kb. 1 hónapot késett a függetlenhez képest.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
PTS
csendes tag
Így van ezért talán nem is érdemes egy év hűségben és a DOMINO csomag között gondolkodni mert még a legolcsóbb előfizetéses konstrukcióban is bőven kifizetsz annyit amennyivel drágább a feltöltőkártyás Nokia E52-es.
Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net
-
PTS
csendes tag
Részemről az ilyen boltokat nagyon nagy ívben elkerülöm ha tehetem még csak töltőt se szívesen megyek be venni sőt gyakorlatilag semmit. Mindenki döntsön a saját belátása szerint ezért én is döntök és azért vártam erre, hogy a T-Mobile is elkezdje forgalmazni.
Az E51-esemet a Pécsi Nokia Mintaboltban vettem és hány kártyát cserélgettem benne? Soha egyet sem amit akkor betettem az van még most is benne. T-Mobile SIM így nekem úgy érzem teljesen felesleges független telefont venni hisz úgysem fogok se szolgáltatót váltani se kártyákat cserélni.Nekem is szimpatikus a Bronz E52-es de nem ismerem a boltot nem tudom kik ők és nem akarok egy kitudja hova szánt kitudja milyen leírással és garancia jeggyel rendelkező telefont vásárolni.
-
Jadro
veterán
Nem nagyon szokták elbarmolni a menüt ezeknél. A böngésző egy magenta T-s ikon lesz és kb ennyi. E71-en külső nyoma semmi és mintha a 6120-ason se lenne T-s külsérelmi nyom. (Bár ez most nincs előttem)
Az ár teljesen elfogadható azt hiszem inkább dominósan venném. Kivétel ha nincs ennyi pénzem egybne, mert akkor jól jöhet a részletfizetéses megoldás két évvel.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
8nemesis8
veterán
Ha ez is olyan jó teló, mint ez elődje, amit már másfél éve használok nagy megelégedettséggel, akkor érdemes lesz erre váltani az E51et
Tényleg nagyon jól sikerült kinézetre.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Ja és nagyon el vagyok képedve, hogy előbb van a Magyar Témobil honlapján, mint a németen...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Na ennek én is örülök, egész jó az ára. Engem majd 2 év hűséggel fog érdekelni, de előbb kíváncsi leszek a már említett dolgokra. Fontos, hogy mennyire nyúltak bele a szoftverbe (hallottam olyat is, hogy valahol letiltják a VoIP funkciót) és hogy tesznek e feltűnő helyre buzis rózsaszín feliratot.
Szóval várom az első T függő teleon tulajának beszámolóját!ENDDAV!
Mizu? Sikerült? Esetleg megosztanád velünk a szoftververziódat, hogy lássuk, újabb lett-e?! Továbbá próbáld ki légyszi a giroszkópot, hogy Te is nehezkesnek érzed-e, ahogy Rokker kolléga írta nemrégiben. (bízom benne, hogy az is szoftveres mizéria lesz...)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ma-Zo
tag
Igen, szvsz is elfogadható az ár, csak az a kérdés, hogy mennyire alakították át a sw-t? Meg, hogy van-e tré logó a telefonon és az mennyire csúnya? (A németeknél nem volt semmi feltűnő a kirakatban)
Nem volt még op.rendszeres telefonom, úgy tűnik ez lesz az első, ezekbe mennyire szokott belenyúlni az említett szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Az E51- nek is egész baráti ára lett, csak nincs készletben. Az 5630 meg még inkább olcsó.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
PTS
csendes tag
Eljött a pillanat amire mindenki várt! A T-Mobile kínálatában a mai napon megjelent és hamarosan pár órán belül már valószínű meg is rendelhető a Nokia új E52-es készüléke.
A hivatalos bejelentés szerint: Szeptember 1-jétől újdonságunk a szélessávú internetezésre alkalmas, 3,2 megapixeles kamerával rendelkező és GPS-szel navigációra is alkalmas Nokia E52. Emellett számos készülék ára csökkent.
Már a Webshopban is megtalálható azonban még nagyon sok adat sőt gyakorlatilag a nevén kívül még semmit sem lehet találni (2:05) T-Mobile Webshop - Nokia E52
A készülék mondjuk úgy, hogy viszonylag baráti áron kerül az T-Mobile és T-Pontok polcaira mivel:
2 éves hűségszerződéssel: 54.990 Ft-ba még
1 éves hűségszerződéssel: 64.990 Ft-ba kerül
DOMINO csomagban 990 Ft-os lebeszélhetőséggel pedig: 69.990 Ft-ba kerül.Nekem speciel a DOMINO csomagos változat keltette fel az érdeklődésemet és a jelenleg kapható legtöbb bolthoz képest is elég kedvező áron lehet hozzájutni és legalább nem kell egy új szerződést kötni hanem a meglévő szerződés SIM-jét a készülékbe tenni a DOMINO 990 Ft-ját meg vagy lebeszélni vagy elajándékozni.
[ Szerkesztve ]
-
barrasz
aktív tag
válasz old rocker #781 üzenetére
Köszönöm szépen az átfogó segítséget.
Már keresgélem a programokat.
Még egyszer köszönöm. -
enddav
aktív tag
Na ezt is megéltem. Több mint 2 hét után most jött az sms, hogy a javításra leadott készüléket átvehetem. Végre máár, holnap rohanok 10-re érte és kíváncsiam várom, hogy hogyan sikerült megszervírozni. Csak ne fagyjon le......
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
old rocker
veterán
Az elfordítás: néhány kísérlet után én kikapcsoltam a szenzort. Amikor nem akartam, hogy oldalnézetbe kerüljön, akkor is beugrott egy óvatlan mozdulatra. A visszafordítás esetenként nehézkes, de más típusokhoz viszonyítva szerintem nem lassabb. Egyszerűen -szerintem nem egy pipec, kiforrott alkalmazás. Lerakom hanyatt az asztalra magam elé, erre átfordul a kijelző. A képnéző program eleve oldalnézetes. Aztán egyszer, amikor be volt kapcsolva a szenzor, CorePlayerrel néztem Pat Garet és Billy, a kölyköt. Durva szájszinkron csúszás,akadozás, ami megszünt, ha kikapcsoltam a szenzort.
A memóriakártyát a filekezelőben lehet, memkártya, ok (tehát belépsz,) opciók/mem.kártya lehetőségek/formázás.
Igen, van pl. handy blaclist, ezzel egy nem kivánatos személyek listát tudsz összeállítani, aki foglalt jelzésthallanak, ha hívnak téged. Fejlettebb formája az advanced call managger, ahol már több lehetőség, variáció van és akár hangüzenetet is lejátszik a nem kívánt személyeknek: Malvin, köztünk mindennek vége,hiába hívsz.Javasolt programok: handy taskman. Szerintem a legjobb. Futó programok/kedvencek/ aktuális memória adatok. Ezen kívül a futó programok csekkolása ablakban (menü gomb hosszabb megnyomása) elegendő a keresni kívánt program kezdőbetűjének bepöttyentése, s máris névjegyzék-szerűen láthatod a "találatokat". Pl. j = jegyzetek, aktív jegyzetek. Nem kell turkálni a menüben, csak rámész, klikk és nyitja.
A másik ilyen alapprogram - szerintem - a smart settings. A jobb vagy bal választó gombra lehet pozicionálni (balra no delay, azaz várakozás nélkl érdemes választani). Kitűnően kiegészíti az aktív készenlét gyorsikonjait. Itt ugyanis hatosával alkalmazások gyors elérésének felsorolása vertikális és horizontális irányban mozgatva elérhető; + pl. a quickoffice alkalmazást a 7. helyre pozícionálva a 7 számbillentyű lenyomása azonnal indítja. (Csak az első 12 helyértékre van gyorsbillentyű.)
A harmadik helyen áll a bestprofiles program, amivel meghatározott időben profilt tudsz váltani -pl. offline üzemmódba vált a telefon, majd reggel 6 órakor pl. általánosba kapcsol vissza; de ehhez még alkalmazások időzített bekapcsolását lehet rendelni.Ehhez még lehet mobile taskman .program ki -bekapcsolás időzítő programot, az említett blacklist, v. advanced call managger, klf, időjárás jósló progit, smart movie vagy core player programot avi formátum lejátszásához, klf. időjárásjelző programokat, és ha személyes adatokat akarsz tálolni, a handy safe pro prgoramot,ami szinkronizálható a pc-vel a telefonon.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
burasu4
senior tag
Ma én tulajdonosa lettem egy E52-nek.
Egyenlőre nagyon tetszik. -
BiP
nagyúr
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Nos a mai napon én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek nagyon örülök neki mert már régen volt Nokia telefonom / eddig Sony Ericssont / nyuztam és persze ez az első symbianos telefonom is.
Pár kérdésem lenne hozzátok.
Nektek is lassan váltja a senzor a képet ha elfordítjátok a telefont?
Hol lehet a telefonban megformázni a kártyát?
Régebben olvastam egy programról ha jól emlékszem akkor fekete lista volt a neve és csak azok a személyek hívhatnak akiket engedélyezek,ezzel kapcsolatban ha ez müködne akkor lehetséges az,hogy amikor a személyes profilt aktiválom akkor ez bekapcsol és ha az üzleti profil van bekapcsolva akkor bárki hívhat?
Meg lehet ezt csinálni?
Melyik az program ami esetleg még szükséges a mindennapokban?
Elöre is köszönöm. -
picur220
veterán
válasz old rocker #768 üzenetére
Zseblámpa progi: BrightLight. Ingyenes progi, igaz, 5800-ra lett írva, de meg S60v3-on is, és a vakut használja. Tökéletes!
A Pannonnál mától a telo 59900 Ft-ba fáj számlás előfizetéssel, 2 éves hűséggel.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
pl. a vodafonál minden kapcsolódás 0,5MB os egységnek számít.
Ennyit róluk... A Pannonnál minden kapcs. 10 kB
Ha viszont csak GPS-t használok akkor lényegében nem talál műholdat.
Ez nem tudom, hogy lehet, mert az én N79-em mindenhol talált holdat, mondjuk a max magasságom eddig 800m körül volt, ahol kerestem, és ugyan várni kellett rá a fák miatt, de megtalálta, amit keresett, és a pozíciómat is jól belőtte. Mindezt A-GPS nélkül. (N79-cel)
Én szerettem volna a régi MIO GPS- lecserélni de nem lehet. Sajnos.
Persze, hogy nem lehet, ez egy telefon! A GPS az meg GPS! Nem ugyanaz a funkciójuk, ennyi, de ha csak néha kell a navi, akkor tökéletes a telo is![ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #773 üzenetére
Na azértennyire ne legyünk pesszimisták! Tényleg biztos információból tudom, hogy aug. vége- szept. eleje. Én ezt el is hiszem, mert tudom, hogy honnan van az info
Egyébként pedig egy kedves kolléga megüzente, hogy a németeknél már kapható, csak a honlapon nincs fent valamiért. Nálunk legalább nem hiteget a tré havonta, mint ott!
Szóval azért reménykedjünk!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
artek
csendes tag
A GPS-el kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy.
A telefon képes az aktuális térképeket letölteni automatikusan de ezek valóban több MB-os forgalmat generál. Így a map loader tökéletes alternatíva.
Viszont a helymeghatározáshoz ha be van kapcsolva az agps vagyis a hálózati GPS akkor igaz, hogy csak minimális adatforgalmat generál de ha külföldön vagy akkor ez jelentős költség. Mert pl. a vodafonál minden kapcsolódás 0,5MB os egységnek számít. Na most gondoljátok el ez mennyibe kerül ha mondjuk valahol rohangálsz külföldön és csak fél óránként küld 1-2byte adatot. Az forgalomban 3MB.
Ha viszont csak GPS-t használok akkor lényegében nem talál műholdat. Én voltam 2000m magasan ahol azért ugye nem nagyon van zavaró tényező és NEM talált holdat. Tehát szerintem ez a GPS dolog Magyarországon használható de külföldön nagyon drága. Én szerettem volna a régi MIO GPS- lecserélni de nem lehet. Sajnos.Amúgy a készülék tényleg jó. Kell idő amíg az ember megszokja főleg ha nem nokiás volt. Nyilván minőségben nem egy 8800-as de hát ez nem is 340e Ft.
-
old rocker
veterán
-
old rocker
veterán
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #768 üzenetére
Alapvetően nekem is jók a tapasztalataim vele, bár a hétvégén majdnem elcseréltem kp hozzáadással egy N86-ra. De sokat kértek rá, másrészt nem vagyok biztos benne, hogy az N86 jobb választás. (Ha a kamerát nézzük igen, de a méretei (igaz 2,6"-os a kijelzője) és a tudása alapján nem biztos). Így maradt, remélem hamar jön új fw, ami orvosolja a problémákat (néha nem hallanak a "másik oldalon").
Én olyan elemlámpa progit keresek, ami a fehér LEDet használja. Az AF-es gépek esetén (pl. N79) ott volt a lehetőség, hogy sötétbe elindítottad a kamerát, nyomtad "félig" a fókusz/elsütés gombot, ekkor fokuszált és bekapcsolta a fehér LEDet. Na ennél ez nem működik (nincs félig nyomott gomb, egyszerre "elsül"), pedig néha hasznos lenne.
Az E63-on meg ott a space gomb, ami "kapcsolja az elemlámpát".
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Lassan egy hónapja nyüstölöm. Még azt sem állíthatom: teljesen kiismertem. Voltak vele az első napokban fenntartásaim. A hangutasítás felismerő képességével most sem vagyok teljesen elégedett. (Ha a "Hangfunciók" is be van kapcsolva, akkor viszont 100 % felismeréssel dolgozik.) Ennek ellenére:csak jót tudok róla írni. Azok a programok, amiket fel lehet rá telepíteni, teljesen megbízhatóan működnek. Nem tapasztaltam nála olyan dátum keveredést, ami a 6120C-vel rendszeresen előfordult.Nekem "bejött".
Korábban már volt szó "zseblámpa" programról. A saját telepítőjével letöltött "Lights on" program, bár fizetős -800 egynéhány FT - de tökéletesen működik. Azaz, ha "on" állásban van, nem kapcsol ki a kijelző.
-
Poci3
tag
Az igazság az, hogy nagyon függ a műholdak megtalálása a légköri viszonyoktól, attól, hogy éppen hol tartózkodsz (házak között, mezőn, stb.) Nekem is volt, hogy kellett neki 3-4 perc, de 10? A legtöbbször viszont ez az idő max 2-3 perc! Volt olyan is, hogy 30-40 másodperc alatt kész volt a navigálásra. Nálad valami gond van a GPS-el, vidd vissza vagy legalábbis nézesd meg!
-
NGyuri
aktív tag
Szia! Nem egy dologról beszélünk; más az agps, ami csak a helyzetmeghatározásba segít és más a térképletöltés. Utóbbit a Nokia mapsba tudod leállítani. Az agps kB méretű adatokat, a térképletöltés viszont megákat szed le. Érdemesebb map loaderrel lehúzni a térképeket, mert így egy-egy ország egészben meglesz, míg a nokia mapsen keresztüli letöltéskor csak egy-egy térképkockát szed le.
-
addikt
-
artek
csendes tag
Ok. DE ha külföldön vagy akkor idézve a vodafone oldalát:
"A forgalom elszámolása GPRS WAP esetén 100 Kb-os, GPRS Internet esetén 0,5MB-os egységekben történik (minden megkezdett kapcsolat minimum egy egységnek számít). "Tehát néhányszor kapcsolódok a netre ami mindig fél MB nak számít hát.....
Szerintem valahogy letölt adatokat amiket társít a térképhez és így tud müködni a GPS de ha nem voltál azon a térségben azelött akkor a csak GPS nagyon gáz....
Hát nekem ez csalódás amúgy nagyon jó a telo....
-
artek
csendes tag
Sziasztok!
De próbálta úgy valaki, hogy csal a GPS pipa volt bekapcsolva? A kiegészített és a hálózati NEM???
Mert igaz ugyan, hogy ha letöltöd a térképeket akkor csak néhány kbyte forgalmat csinál de ez külföldön 1900Ft vagy 2400Ft. Ja és ráadásul a szolgáltatónál (vodafone) kapcsolódásomként valami 50Kbyte vagy 500Kbyte tehát lehet a forgalom számláló csak 20kbyte forgalmat mutat ha az mondjuk 4 kapcsolódásból jött össze akkor akár 1,5Mbyte forgalomnak is megfelel és ezért fordulhatott elő, hogy valmelyik fórum írta valaki, hogy 12.000Ft net számlája keletkezett
Artek
-
lasa
tag
Nálam totál kiszámithatatlan a GPS van hogy 5 perc , de sokszor 20 perc és semmi
Dressed to kill
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #758 üzenetére
vezérlőpult\beállítások\általános\helymeghatározás\helymeghat. módszerek\
itt 4 lehetőség van:
-BT GPS: minek ha van belső
-kiegészített gps: ez az ún. agps (pipa ki, nem használja)
-beépített gps: értelemszerűen a belső (pipa be)
-hálózatalapú: nekem ez is be van pippantvaAz agps-hez be kell állítani a helymethat. szerver alatt az internethozzáférési pontot különben hiába van engedélyezve. A szerver címét adja a Nokia automatikusan.
A térképről nem tudod eldönteni, csak onnan hogy gyorsan talál jelet, illetve a térkép elindításakor a háttérben megnyitja az adatkapcsolatot (pl. Pannon Internet) és innen 4-8kB adatot szed le. Ezt a Naplóban tudod megnézni.
-
artek
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek mi a tapasztalatotok az E52-es GPS-ről? Ha van kiegészítő GPS akkor nagyon hamar talál műholdat és teljesen jól működik. De ha csak a GPS mód van beállítva akkor van hogy NEM TÉVEDÉS órákig nem talál semmit…
Ott ahol a hagyományos GPS teljesen jól működik. Azt tapasztaltam, hogy ugye első körben 4 műhold kell a navigáláshoz. Na most ha a hagyományos MIO talál 8 műholdat akkor a telefon is megtalál 4-et. Kérdés, hogy ti próbáltátok-e már CSAK GPS módban? Milyen hamar jött be a műhold?Amúgy kezdem nagyon megszeretni a telefont bár a Sonny Ericsson után kicsit furcsa volt.
Az akkumulátor idő igaz nem mértem de brutálisan jó!!!!
Artek -
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #754 üzenetére
igen, plussz a plug-in a készenléti képernyődön, ha ez engedélyezve van.
A második kérdésre nem tudom a választ.
Egyenlőre nálam még mindig angyon pontatlan, tegnap töltöttem fel; a Phonetinfo szerint 100% az akksi, eszerint márcsak 84%.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
old rocker
veterán
Gyuri: az akkuidőt abban a "táblázatban" jelzi ki? Meg azt nem értem, ha közbejön valami extrém használat, akkor tud korrigálni?
Az E52 saját download programjával letölthető egy Nokia Light nevű program. Egyszer fel is raktam, de rögtön "beleis áll",ki kellett kapcsolni a készüléket, egyébként fizetős progi, valami minimál ára van. Én nem nagyon díjazom. Az E51-en is felraktam, legyen, sosem használtam.
Régen a 32?? , azon a ronda kis telefonomon volt ilyen, hogy bekapcsolható lámpa, az alján 1 led. Annak volt értelme.
[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
válasz picur220 #752 üzenetére
Elemlámpa progik:
BrightLight
Sajnos nem működik sem a normál, sem a touch-os verzió. A normál simán feltelepül (szignózni kellett), elindul de nem csinál semmit. A touch-os elindul, de nem tudom mivel "bekapcsolni a gombot". Jobb gombbal ki lehet lépni belőle.LightCtrl:
csak a képernyőt használja, a LEDet nem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Taknyoshal #750 üzenetére
A Pannon a felsőkategóriás készülékeket nem szokta behozni kártyás csomagban.
Xiaomi 13T
-
bb78
csendes tag
válasz picur220 #748 üzenetére
...kár hogy úgy reagálsz, hogy el sem olvasod a tesztet! a szerző leírta hasonló véleményét mint a Tied! itt senki nem hasonlítja dslr-géphez! nekem tetszett a teszt! viszont ha van tapasztalatod a telefonról oszd meg velünk, hiszen ez egy fórum ami ezt a célt szolgálja! üdv!
-
picur220
veterán
Canon 300D az egy dSLR gép, ha jól tudom, amit nem kéne a telefonhoz hasonlítani. Pláne nem egy E-szériás üzleti modellhez. Meg egyáltalán semmilyen cucchoz. A dSLR asaját kategóriájában versenyezzen, és ne egy fényképező-funkciótól messze álló telefonnal.
Taknyoshal: kedd, Pannon., szürkében.[ Szerkesztve ]
-
Taknyoshal
tag
Remélem minél hamarabb megjelenik szolgáltatói kínálatban is.
-
MODERÁTOR
-
NGyuri
aktív tag
Próbálta valaki at Ion Battery Timer-t?
Két napja feltettem, kb 1 napig csak kalkulált, tegnap már kijelezte a hátralevő akkuidőt. Még elég pontatlan, mert tegnap 18.30-ra kellett volna lemerülni a telefonomnak, de csak ma délre tette ezt.
A kommentek szerint kell várni néhány feltöltést-lemerülést.A kijelzővédő csak úgy működik, ha a normál témabeállítás mellett a nagyobb megvilágítási és energiatakrékossági időt hagyunk a kijelző beállításoknál.
A plug-in sajnos rossz helyre teszi magát, mert ha menüből visszalépek ottmarad "alatta" a óra.[ Szerkesztve ]
-
kovi82
tag
E52 privát tesztem:
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
picur220
veterán
A legtöbb programot meg kell venni. Persze nem sokan veszik meg, pláne itt Mo-n, de itt ugye nem warezolunk...
A Nokia oldalán ha vannak progik, azok ingyenesek, és letöltheted őket bátran.
Sztem google-t haszáld egy kicsit, és megtalálod, amit keresel. Pl: s60 3rd letöltés.
Egyébként megy a helloox2 ezen?[ Szerkesztve ]
-
falvaas
csendes tag
Ilyen telefonhoz való programokat honnan lehet letölteni?
A nokia honlapjáról? Ezek ingyenesek?[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #732 üzenetére
Köszi Rokker, értem!
Nekem a 6300 két oldalán van 1-1 kék led, amik villognak, ha esemény van. Szeritem elég jó, mert nappal is látható és mivel mindkét oldalon van jó eséllyel meglátod. Tehát kevés olyan rálátási szög van, ahonnan nem látszik.
Egyetlen hátránya, hogy sokszor erre kelek. Mindenkinek van valami baja, nekem az, hogy nem tudok aludni. Annyira nem, hogy felébredek a villogásra...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Már leírták, de az E66-nál is ez a villogás ez a bizonyos "lélegzés", jeléül annak, hogy a telefon üzemel. Az E52-nél a kijelző nem villog elmaradt hívásnál. Ez a Breathing Light csak a négyszögletes navi gomb szélén izzik fel "körben", tképpen nappal alig látható. Éjszaka, amikor a sötétben tájékozódni akarsz, hol a teló, vagy éppen kibotorkálsz a budira és igyekszel nem zavarni a családot, nagyon hasznos funkció tud lenni.
Vannak klf. emlékeztető programok, best reminder, totall patrol, amelyeket feltelepítve hangjezést, vibra zizegést, illetve kijelző vagy számbillentyű villogást be tudsz állítani, hozzá tetszóleges figyelmeztető hangjelzést. Én ezeknél is csak a beep-et (twicw) szoktam beállítani, minek világítson még külön. Mellesleg, az E51 homlokán levő világító led jobban észlelhető volt erre a célra, mint itt a körgyűrű világítás, de az meg ugye nem lélegzett, no, meg sok lett volna a jóból éjszaka akkora fény.
Közben megnéztem, az elmaradt hívásra figyelmeztető fény erősebb és gyorsabb ritmusban villog.[ Szerkesztve ]
-
biega
aktív tag
Tegnap voltam a Pólusban lévő Nokia üzletben, elvileg a jövő héten jön az új sw, ami javítja a hanghibát.
-
-
old rocker
veterán
Szerintem, ha valami nem kompatibilisvele,azE52 egyszerűen nem engedi telepíteni. Néhány progival jártam így, ami E51, 6120C, N95, N78, e66 készülékrefeltelepült, üzemelt,ezen meg,rázta a készülék a lábát. Fejből most nem tudok, nem életbevágó fontosságúak voltak.
-
old rocker
veterán
Is. Mármint: fogyasztói társadalom,amiről a Fight Club keserű féligazságokat mond. Érdekes,hogy pl. a 6120C egy egész jól sikerült kis teló volt -eltűnt, a süllyesztőben. Alig van piaci ára. AzE51 nagyon várt telefon volt, és úgy tűnik, most rá is ez a sors vár. Az E52 után is vanérdeklődés, de sok a bizonytalansági tényező:mennyi lesz az ára,mennyire megbízható... Az E66-ot, mint az E65 utódját, sokkal könnyebb volt bevezetni. Nagyon jó telefon, de az akksi üzemidő az,ami nálam igazánperdöntően az E52 felé billenti a mérleget.Az e66-nak azonban az e52-höz viszonyítva ergonómiailag pocsék kinézetű névjegyzéke volt. Illetve szépészetileg, mert olvasni jól lehetett. Szóval, nem tudom, ha azt mondanák, az E66-ba nagyobbkapacitású akksit applikáltak, akarok-e cserélni,mit válaszolnék... de nagy valószínűséggel megmaradnék ennél. Persze, ilyenek, mint pl. egy bőrtok ..ehhez sem ártott volna. Aztán a micro usb nyílást takaró leffentyű, na, én attól az e66 esetében hülyét kaptam. Mindegy, jó ez a készülék... és a rádiórész, az egy klasszissal jobb az e66-nál.Szerintem.
-
Pleti87
csendes tag
Hali!
N95ös cuccokat szerintetek rakhatok a telefonra? Mert abból elég sok van, és hátha passzolnak a dolgok...
-
-Maci-
addikt
Eszembe jutott egy kérdés:
Mondtátok, hogy elmulasztott hívás/sms esetén a középső gomb villog. Illetve körülötte.
Az általam tesztelt E66-on az a gomb állandóan villogott, ha kellett, ha nem. Nem értem miért.
A tulaj szerint hívás/sms esetén a kijelző villog...
Akkor az E52-nél nem így van igaz? Remélem az nem villogtatja a kijelzőt...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FishAir
senior tag
Mindenki készül vagy készíti a gyerekét iskolába.
Egyébként én ilyen telefont fogok venni, ha lesz belőle valahol fekete. A 6,5 éves 6310i-met fogom lecserélni rá. Nálam az üzemidő az ami nagy szerepet játszik a témában, a többi nem igazán izgat. Jó, biztos el fogok vele szórakozni az elején vagy 2 napig. Ezen kívül még a GPS meg a WiFi ami nagyot nyomott a latba.
iDontcare
-
bb78
csendes tag
anno az E51 fórum jobban pörgött. mintha sokkal népszerűbb lett volna a telefon, többen vártak rá... kevesebb ember kíván válltani? nagyobb a piac az okostelefonoknál és jobban szegmentált a piac? nem is tudom, lehet a kütyümánia amiért cserélnék csak én is csak E51ről?! magamat meg csak ringtom a készenléti idő, kamera, gps, kijelző stb fejlődésével... tudom,tudom ez a fogyasztói társadalom! na de megéri válltani?
-
old rocker
veterán
Ja, az új, meg jobb szoftver... A népetetés. Vagy vásárlóetetés. A legújabb sw - és első - szoftvere ez ennek a telefonnak. Mint írtam, nekem teljesen megbízhatóan működik.
Ja, megjegyzem még, hogy kb. 25 perce hívott fel egy pofa, hogy közkegyző jelenlétében és nyertem és négy milla .. és este kmár lakásra hozzák is a lóvét ...csaknéhányfeltételt .. na, én elszórakoztam a barommal6 és fél percig, hogy deficitje is legyen a névtelen számnak, majd, amikor elmondta, hogy az a feltétel, 15 percen belül kell vennem egy40ezerFt értékű t-mobile feltöltőkártyát egy benzinkúton vagy lottózóban (kérdezte,van-e a közelben ilyen és még akkorsem fogott gyanút, amikor soroltam, hogy a lottózó 367 m-re, az egyik benzinkút 427 méterre, a másik kicsit távolabb, az 546 méterre van tőlünk), szóval, miután kifaggattam, majd azt mondtam, hogy köszönöm szépen,deén még semkérem, akkor egy kpdbe a f@szom hadarással bontott...a témobilosok azt mondják, igen, már tudnak róla, csak az cseszikrá,ai vesz kfeltöltőkártyát,aztána"leellenőrzéshez" bediktálja a számot. Mert abban a pillanatban leszippantják róla.Én nem tudom, ez hogy megy, havi előfizus vagyok. Szóval ilyen is van.Már az első mondatával elásta magát, hogy 1 és tíz év között vásárolt simkártyákat sorsoltak ki számítógéppel ... így ejtve, simkártya...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
addikt
válasz old rocker #713 üzenetére
Nekem is ez a verzió, és Made in Finland. Szóval szerintem az ég világon semmi különbség a szállítmányok között, csak fele hibás, a másik fele meg nem. Ennyi.
-
Pleti87
csendes tag
Nekem is ugyanazok az adatok!
-
old rocker
veterán
-
-Maci-
addikt
Szia!
Esetleg megtennéd, hogy alaphelyzetben beütöd a *#0000# -et?
Akkor kiírja a szoftververziót, amit ha megosztanál velünk okosabbak lennénk. Csakmert valaki már megírta pár hete és akkor így össze lehetne hasonítani.
Továbbá az akksi alá oda van írva, hogy hol gyártották. Személy szerint erre is kíváncsi lennékAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Pleti87
csendes tag
Hali!
Szerdán vettem én is egy E52-t, azért csak most, mert ezt mondták a boltban, hogy várjak eddig, mert ez egy új szállítmány, ami valószínűleg nem szoftver hibás. Ez úgy tűnik igaz is, mert semmi fagyás vagy leállás nem volt. Habár, teszem hozzá nem is raktam még rá nagyon semmit, mert nem tudom mit honnan töltsek le hozzá. Pl Témákat programokat ti honnan szedtek hozzá? (Nem volt még Nokiám, szóval ebbe még bele kell tanulnom) Meg nem tudom melyikben bízhatok meg, mert akartam rá témát rakni, de azt mondta inkább ne mert utána nem lesz stabil a rendszer. Aztán én hittem neki....
Szóval, ha van valakinek egy - két jó tippje, azt szívesen meghallgatnám. -
Dariusz
csendes tag
Pannonnál azt mondták h szeptember elsejétől lesz náluk! Kiváncsian várom.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #707 üzenetére
Az komoly!
Egyébként a miheztatás végett elmondanám, hogy én sohasem kapcsolom ki a telefonomat. Éjszakára lenémítom és kész. Csak a 6300-val kapcsolatban ez elfelejtettem.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Na, uraim: az ötödik napon, 12.25-kor feldugtam a telót a töltőre,mert el akarok menni biciklizni. A töltöttségi szint 14%, azaz normál használattal ma még simán kibírta volna.
A telefon 23.30 és 5.50 között volt offline módban, vagy kikapcsolva.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
Meg tudja egyszerre jeleníteni a sim karin lévő és a memóriában lévő neveket?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
bb78
csendes tag
szerintem még nincs teljesen beárazva a német T-mobilnál sem.
-
NGyuri
aktív tag
találtam működőképes Mapsot (szignózni kell), de még ez sem támogatja az iránytűt, de navigálni lehet vele.
[Link eltávolítva. No warez!!! ]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
ma-Zo
tag
Annyira nem néztem meg, sietős volt, épp zárni készültek... de a hátlap tuti fém volt nagyon elegáns, olyan mart éles vonalakkal.
A trémobilos kirakatrészben itt is szürke volt, ahonnan a feketét leemeltem ugyanabban az üzletben az egy sima NOKIA fal/polc volt. Attól félek, hogy a tré-nél No.-ban is csak szürke van és a fekete a független volt, de amikor hazaértem jutott csak eszembe, hogy ezt meg sem kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest