- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #1596 üzenetére
Vagy ha sok sört ittál (bocs)
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #1596 üzenetére
Tehát akkor az enyém volt hibás. Megnyugtat , hogy nem láttam rosszul. Szemüveges vagyok.
-
old rocker
veterán
Én viszont, szeretném megelőzni a további kérdéseket ezzel kapcsolatban, ezért sietve deklarálom:
Az én E52-öm kijelzője NEM hullámzik. Sem napfényben, sem teleholdnál, se neonfényben, csak ha a medence alján úszom veleA windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
mysy
csendes tag
..egy kis nézelődni való...
-
enddav
aktív tag
Kíváncsi leszek én arra, hogy valóban 1 hét alatt megjön a készüléked a központi szeróból.
Petester, akkor a szervizes srác nem olvassa a fórumot, mert ez nem egyedi hiba sajnos, már másnál is jelenkezett.[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Petester
senior tag
válasz old rocker #1587 üzenetére
Na igen...
Szomorúan tapasztaltam, miután megvettem, hogy sokkalta gyengébb a GSM vevője, mint az előző telefonomé...
Emiatt voltam egyszer a szervizben, és kérdeztem az eladót és azt mondta, hogy erről még nem hallott, egyedi hiba lehet, hagyjam ott. Gari papír nem volt nálam, azóta meg nem jártam arra, így nem vittem vissza.
Azt mondta, hogy lehet állítani a vevőn... Hát úgy legyen...(ó\_!_/ó)
-
old rocker
veterán
válasz #46372352 #1588 üzenetére
Éppen most akartam válaszolni N. GYurinak. Mert zenéket mindig adatátviteli módban rakok rá - megrögzött totálkomondoros vagyok.
Igaza volt Gyurinak, mert a PC Suite is látja a memóriakártyát és megnyitva a dokumentumok/zene mappát, egy egér húzással gyorsabban átmásolja az mp3-at, mint commanderrel...[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Ez ígyigaz. Én azért nem kapcsolom ki a figyelmeztető jelzőhangot, inkább spiccen vagyok és nyomom a kettőskeresztet, ne trillázzon, mert akkor a figyelmeztetéseket se dudálja. Pl. akksi merül.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Petester
senior tag
válasz tortaur2006 #1583 üzenetére
Talán a könyvében olvastam (van vmi fejes rajz is), hogy 2 mikrofon van benne. Ha rosszul tartod a telefont, előfordulhat.
Gondolom, ha a fő mikrofon "hátrébb" kerül a "kontroll" mikrofonnál, akkor produkálhat.
Próbáltad headsettel, kihangosítóval vagy BT fülessel? Ezekkel az eszközökkel nem működik a zajszűrő...(ó\_!_/ó)
-
Sztbeni
őstag
Ki mit tud mondani, erről a vibráló, hullámzó kijelzős témáról? Hullámzik? Nagyon érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
tortaur2006
tag
Hali!
Segítsetek lééccci!
1 napos a telefonom, és soksok beszélgetőpartnerem volt, akik arra panaszkodnak, hogy elment néhány pillanatra a hangom, távolról hallanak.
Mi lehet az oka?-térerő
-mikrofon?Köszi előre!
[ Szerkesztve ]
-
Dariusz
csendes tag
válasz old rocker #1573 üzenetére
Tudom, nem arra vannak kitalálva h leejtsék őket, dehát az első alkalom ekkorát roppantson rajta azért az durva, az N73am akkorákat repült (keresztül a szobán, mert éjjel lerúgtam a töltőről meg hasonlók) és nem lett baja, igaz az már alapban recsegett ugye
az E71ről meg annyit h igen engem is ezek az apro gombok tartottak anno is vissza (meguntam ugyancsak az N73on), mert ezen hiába "klasszikus" a gombkiosztás, olyan nagyok a gombok hogy fél kézzel is simán lehet gyorsan írni, szóval lehet még jobb is
-
Fefe52
tag
Végül is visszavittem a készüléket a T-hez (a képernyő hullámzás). A szervizes megnézte, egyetértett velem, majd felajánlotta: vagy rendelnek kijelzőt, ami több hét (?), vagy elküldik a Nokia szervizbe, ami egy hét. Utóbbit választottam. Adott egy cserekészüléket (6300). Közben kérdeztem, mivel lehet kikapcsolni az idegesítő bejelentkező hangot. Mondja: kapcsoljam ki a jelzőhangokat. Igaz, ekkor nem fog riasztani hanggal az akkulemerülés sem. Meg kéne próbálni Igaz lehet?
-
Petester
senior tag
Veletek előfordult már, hogy (nem a gyári, bár Nokia) memóriakártyát beletettétek egy kártyaolvasóba és nem látta a gép azt? Már két olvasóban is próbáltam.
Vettem egy Nokia sdhc kártyát és megvételkor formáztam a telefonnal. Előtte nem, de utána szerettem volna beletenni a kártyaolvasóba, de nem volt hajlandó a gép megnyitni.
Lehet, hogy a telefon formázta meg úgy, hogy ne lássa más eszköz?
Ha a kábellel kötöm össze, akkor látja...(ó\_!_/ó)
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #1572 üzenetére
Használok is az E51-n.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz Dariusz #1568 üzenetére
valami nincs jól beállítva a kimenődnél ... A gmail az a fiók, amivel nekem 38 nap alatt egyszer sem volt gondom. Kimenőben akkor szokott várakozni,ha valami bug van a kimenő beállítással...
Én leejtettem az egy napos E66-mat. Hatezer volt a kamera csere, mert valami megsérült benne és egy vékony, függőleges csík volt a képeken. Az akksija onnan kezdve szinte szemmel láthatóan merült készenlétben is. Aztán a használati utasításban olvastam, (egyedül ennél a készüléknél),hogy óvakodjunk a törpétől,meg a telefon leejtéstől, mert meg sérülhet a szoftver is... ami az akksi üzemidő romlását eredményezheti. Gravitáció,ugye; a súly a megbízhatóság jele,de nagyobb súly nagyobbat csattan, ha leesik... Az E51-et 3x ejtettem ki a kezemből,na,annak különösebb baja nemvolt sosem,csak a bal felső gombokat kellett visszatuszkolni a helyére.
Végső konklúzió: a leejtés utáni működés sok összetevőtől függ:anyaghasználat, összeszerelés, a leejtés magasságától, a becsapódás szögétől és a talajtól. Meg a szerencsétől. De alapvetően a nem ütésálló telefonokat nem erre gyártották.E71: hát...szép darab, jó darab, próbáltam is már, meghülyülnék az egymás mellé zsúfolt 3 mm átmérőjű gomboktól.
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #1570 üzenetére
Láttál már handy taskmant? De egyébként írtam is már róla, dehát,ha én írom,az csak baromság lehet...
Azért célszerű,persze nem kötelező, mert ha hosszan megnyomod, nem csak a futó programokat látod.
1. Két részre van osztva a kijelző.Bal oldalt látod a futó programokat. Jobb oldalon a memória adatokat... De beállíthatod úgy is,hogy a futó és nemrég használt programokat lássad.
2. Megbillented jobbra a körgyűrűt és ámuló szemed elé tárul egy kedvencek menü. (A memória adatokat továbbra is látod mellette.) Ide tetszés szerint alkalmazást rakhatsz be,de kezdeményezhetsz innen is hívást, SMS-t. Én pl. a beállításokkal, időzítésekkel kapcsolatos progik gyors elérését szórtam bele.
De beállíthatod úgy is, hogy hosszú menügomb nyomásra a kedvencek jöjjenek elő és jobbra > a futó (futó és nemrég használt programok.)
3. Meg akarod nyitni mondjuk a hangutasításokat,de nem akarsz a menüdben turkálni és aktív készenléti vagy más gyorsikonod sincs hozzá: megnyomod a menügombot hosszan és bebillentyűzöl egy h betűt. Vagy amilyen kezdőbetűjű programot keresel. Abban a szúrásban telefonkönyv-szerűen feldobja neked az adott betűkkel kezdődő progikat. Csak ráviszed a kurzort, leokézod és már nyitja is.Mindössze csak ezért jobb,ha fent van, mintha nincs fent.
S már azt is írtam,emmellé még egy smart settingset felraksz, ami szintén egy zseniális progi, bármit pillanatok alat elérhetsz a telefonodban. De -szerény véleményem szerint - a handy taskman a leg alapprogram,amit érdemes felrakni.(A smart settings legújabb verziója már nem csak programokat enged pakolni a felugró gyorsmenűbe, hanem gyakran használt kontaktokat is.)
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
A Handy Taskmant minek felrakni, ha a ház gomb hosszabb nyomására bejön, h. mi fut a háttérben?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Petester
senior tag
válasz old rocker #1563 üzenetére
Ezt a témahatásokat én is kipróbáltam... Állat!
Asszony eddig is baszogatott, hogy sokat nyomkodom a telefont... Tegnap megint igen csúnyán nézett rám...(ó\_!_/ó)
-
Dariusz
csendes tag
Sziasztok! Csak nekem nem hajlandó gmailről(igaz más nincs) emailt küldeni? kimenőben várakozik aztán annyi...ha vki tud rá megoldást azt nagyon szépen megköszönném, mert igy azért nem teljes értékű az email kliens!!!
Más: lötyögés....hát nem tudom h kinek mennyire lötyög az eleje, nekem egy picit, DE EZ SEHOL NINCS AHHOZ KÉPEST ahogy RECSEG az egész készülék, mióta véletlenül kiejtettem a zsebemből. Az előlap a hátlap, a balszélen lévő gombok stb...ahogy irok rajta úgy nyeklik mint egy rosszabb N-szériás masina...ez számomra nagyon idegesítő mert én pont N-ről váltottam E-re pont az anyagminőség miatt, és akkor egy véletlen leeséstől már recseg az EGÉSZ, mérgemben már megfordult a fejemben egy fekete E71es mert a multkor megláttam és nagyon megtetszett(eddig csak szürkéket néztem)!
-
Fefe52
tag
Szoftveres hibát nem tapasztaltam. Azonnal megtalálta a wifit, azóta is gond nélkül használom. A gps progik is gond nélkül mennek. Rettentő gyors, azonnal reagál a változásokra. Az e-mailokat is le tudtam tölteni, nem volt fennakadás. Ezért is gondoltam többször, hogy de szerencsés vagyok, hogy eddig nem volt gondom (kivéve ez a képernyő hullámzás, ami nem zavaró, de néha észrevehető). Ja, és nem volt sem lefagyásom, sem újraindításom se.
Jesszus! Csak nehogy elkiabáljam -
old rocker
veterán
Szándékosan kezdek új hozzászólást: a tegnapi néhány perces E66 próbálgatásom. Egyrészt ugye a GPS, erről már írtam. Valamit még mondott az ürge, mint aprócska hibajelenséget, viszont kétszer már úgy lefagyott neki, hogy csak akksi ki-be volt a megoldás. Szétnyitva a telefont, ha fél kézzel tartod, mivel anyag valóban van benne rendesen, nem úgy, mint a páncélosok elleni harcra alkalmatlan E52-ben, "orrnehéz" lesz a készülék, azaz fél kezes nyomkodásnál ellent kell tartanod, ki ne forduljon a kezedből. Ugyanakkor az addigi masszív, stabil érzetét is bizonyos fokig elveszti a telefon. Nekem eddig, ha le is fagyott elejében - főleg új progi telepítésekor - sima ki-be kapcsolással megoldható volt.
Az N97-et hallottam eddig, mint minden készülék felett álló Nokiát emlegetni, lehet arra spórolni
Végső konklúzióm: Bár én is várom a szoftverfrissítést, amióta bekapcsoltam a témahatásokat, a telefon (lehet, hogy csak szubjektív) "sitty-sutty lett. Összességében tehát: nem kellene másik. Ez nekem nagyon megfelel.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Igaz, ilyen is van. Mellesleg, lassan lehetne húzni a strigulákat: kinek lötyög, kinek nem...
Mert itt összesen vagy öten "hisztizünk" ezen a lötyög - nem lötyög figurán.
Nekem pl. nem lötyög. Illetve, ha kifejezetten erre exponálva kezdem el buzerálni, nyomkodni, oldal irányba "lötyögtetni", akkor legalább egy tized mm-es kottyanás érezhető, szorosan odarakott füllel még hallható is. Felháborító!
Na,ti jöttök.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
evibly
senior tag
válasz Satellit #1546 üzenetére
Nekem volt Samsungom (INNOV8), ami persze messze nem ugyanaz a kategória, mint az E52. Kiépítésben, anyagminőségben, összeszerelésben jobb volt a Samsung - nem sokkal, de jobb. Persze az sokkal robosztusabb, meg több benne a fém, úgyhogy az összehasonlításnak nincs értelme. De.
Azon is Symbian volt, meg az E52-n is és itt már igen nagy a különbség. Az, hogy az E52 állati gyors, azt tudjuk, ahhoz képest az INNOV8 csiga volt, időnként észveszejtően lassan reagált. A legnagyobb gond azonban az, hogy a Samsung nagy ívben tesz a szoftverfrissítésre. Lassan egy éve volt nálam és a szoftvere még annál is régebbi volt és semmi jele nem volt annak, hogy jön vmi új. Pedig lett volna mit javítani.
Az egyik legidegesítőbb: ez előre telepített Google Maps nem tartalmazta a Lattitude funkciót. Mondom akkor telepítek egy újat, csak éppen nem engedte, mondván a Maps már telepítve van. Kiderült, hogy csak firmware frissítéssel lehet újat tenni rá, illetve akkor, ha a Google kiad egy kifejezetten INNOV8-ra való verziót (nem tette meg.)
Ezen kívül sok szívás volt a progikkal, mert hiába Symbian S60v3.2 van rajta, mégis nagyon kicsi rá a kínálat, mindenki a Nokiákra fejleszt, ami érthető. És csak ritka volt az, hogy ami jó a Nokiára, az jó a Samsungra is. Egy idő után elegem lett ebből és annak ellenére, hogy jó teló az INNOV8, mégis váltottam, vissza Nokiára, az E52-re. És azóta sokkal boldogabb, szárazabb érzés uralkodik el rajtam, ha a kezemben van.:-D
-
-Maci-
addikt
Na várjunk!
Szóval akkor a tiedé trééés! Tapasztalatad a már sokat emlegetett hibák valamelyikét??Bocsi, csak próbálok kapaszkodót találni, hogy a tré mégis tesztelte a szoftot és minimálisan javított rajta...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fefe52
tag
válasz Joe bácsi #1553 üzenetére
Pld az enyém nem lötyög. T-nél vettem, az eladó kihozott 4 féle készüléket (nem kértem, de mondja, lehessen választani - 5800, 6700 és E52, ill Aréna). De ha kértem volna, biztosan elmegy érte, mert csak felvetettem egy fülest is, már szaladt is a raktárba. Ezért vagyok - mondta. Nyomkodtam, rázogattam őket, az eladó segített. Szóval ilyen is van.
OFF
És nem azokból kerül ki a munkanélküliek serege, akik félvállról veszik a munkájukat.
ON -
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #1555 üzenetére
Fight Club ... keserű fél?igazságok vannak benne.
De az ország zömében az a trendi, hogy az ügyfél, a vevő, a vendég van a hivatalért, az üzletért, a vendéglőért.
Még megvolt a Széchenyi téren a Procontrol. Öreg néne bement monó rádiós magnót venni. Az elárusító gyerek nem tudta megmondani, miért szól másként a Kossuth középhullámon,mint URH-n.Forgatás végén voltunk, gondoltam, segítek:elkezdtem magyarázgatni a néninek, mi a különbség AM meg FM között. Zselés hajú kiscsóka abban a szúrásban magamra hagyott a nénivel, közben odavetette: majd a kolléga elmagyarázza... kolléga az anyád, barom. És ő a kiszolgáló a műszaki osztályon.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #1553 üzenetére
de hidd el, ez így van, ahogy korábban leírtam. Nagy a szórás. Ma beszéltem egy kollégám barátjával, 3 hete van e66. Azt mondja, neki nem talál műholdat. Megmondott még valami hibát, meg két fagyást, csak akksi ki volt a gyógyír. Nézem én is: minden faszányosan be van állítva. Mondja a szivar: nemlehet, hogy esetleg a panelházak árnyékolják...? Előkaptam a 6220-ast a zsebből,az volt velem: kb. 6 sec alatt megtalált: itt vagyok, a Zápor - tó csücskénél...
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #1554 üzenetére
Edigital nem erről híres! :w
Igaz, akkor otthagyom őket a fa.....n!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Kérdem én, minden E52-nek lötyög az alja???
Pl. venni akarok egyet az Edigitalban és kibontják nekem (a Szegedit "imádom", mert suttyó parasztok és rugalmatlanok) tegyük fel és mondom, h. ez nem kell mert mozog az alja és mutasson egy másikat, akkor van esély rá, h. hoz egy másikat, persze ha van készleten több? Amilyen "kedvesek" nem bontják ki.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #1549 üzenetére
Ma én is ezzel szórakoztam. Letöltöttem néhány Vortex témát. Játszottam, mind egy gyermek. Pedig már nyugdíjas vagyok.
-
-Maci-
addikt
"úgy éreztem, hogy ellenem beszélsz"
ÁÁÁ!! Még véletlenül sem! Ne haragudja, ha félreérthető voltam! A nonszenszet arra értettem, hogy, amiket leírtál, azt miért neked kell?! Természetesnek kéne lennie, hogy hibásat kaptál, ők nagyon összeszégyenlik magukat, hogy ilyen előfordulhatott és villám gyorsan kicserélik!! E helyett *************!
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Urak, elnézést,ha most találtam fel a mélyedést ... elejében találkozam én vele, csak elfelejtődött. Nevezetesen, amit most újra felfedeztem:a témahatások.(Animáció.) Aki esetleg nem tudná,miről beszélek:vezérlőpult/témák/általános.. Ráviszed a kurzort valamelyik témára - opciók/témahatások>be
Én 45 perce ezen élvezkedek. Az hagyján,hogy látványos. De olyan gyorsan vált, hogy besz@rás.Komolyan. Nekem legalábbis a témahatás bekapcsolásától szárnyakat kapott.Elnézést, ha ti ezt már rég tudtátok, én meg itt örömködök. Mondom,én asűrű telepítgetés, beállítás közepette most fedeztem újra. Teljesen elfelejtettem, hogy ilyen is van. A 6220C-on természetesen be volt kapcsolva, csak ott nem tett rám különösebb hatást, mert háromszor lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
Satellit
csendes tag
Menyire mozgott?
Akkor is észrevenni a mozgást, ha nem célzottan azt keresed, hanem csak a kezedben tartod és csak a szokásos mozdulatokat teszed? -
Joe bácsi
őstag
Ma megnyomkodtam egyet a MM-ban. Háááát, tükröződő az egész telefon felülete.
Az előlap alsó része mozog!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Satellit
csendes tag
Sziasztok!
Szép estét Mindenkinek!
Köszönöm a tegnapi kérdésemre adott válaszokat! (lötyögés)
Ma is lenne kérdésem: A jelenlegi tulajoktól kérdezném, hogy volt e már hasonló tudású samsung telefonjuk, és ha igen, akkor azzal összehasonlítva mit mondanának a telefonról? -
enddav
aktív tag
Nem tudom mi jött le, de úgy éreztem, hogy ellenem beszélsz, meg olyan lekezelő volt, hogy majd pont nekem kicserélik egyből... De okés, ha nem. Bocsi hogy félreértettem.
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
-
-Maci-
addikt
válasz Sztbeni #1540 üzenetére
Ja és még, csak hogy jól leköpjenek a sok offért, meg hogy Anyukámnak legyen miért csuklania, még elárulok valamit!
Gyűjtöm a régiségeket. Van egy fali órám az 1800-as évek közepéről, melynek a hátulján CERUZÁVAL ez áll: "Két év felelősség 18xx.xx.xx"!
Ez a garancia!!!!! Nesze neked mamutcég, xxi. század, homo sapiens sapiens...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
enddav
aktív tag
Most bocsi, de ezt nem értem, én csak idéztem egy olyan szöveget, ami benne van a törvényben, de ha te is a nokiásoknak adsz igazad, akkor a szíved rajta...
Ja és elsőre nem szóltam egy szót sem. De miután előszőr 2 hétig szervizbe volt és most meg már 3 hete, ami összesen 5 hét, és a telot 5,5 hete vettem, akkor azért már eldurrant az agyam nekem is ott a boltban...[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Azért ez rohadtul non szensz! Meg f*szság is! Már csak azért is, mert egy páran pont a Ti problémáitok miatt nem vettük még meg a készüléket. Viszont ha nektek első szóra, sűrű bocsánatkérések mellett kicserélték volna újra és nem itt g*ciskednének, már többen, nyugodt szívvel megvettük volna. Na mind1!
A konklúzió:
"Nagy idők - nagy emberek..
Szar idők - szar emberek! "Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
enddav
aktív tag
Nézegettem a fogyasztóvédelem honlapját és egy .pdf-ben ezt találtam, idézek: " A jelenleg hatályos szabályozás alapján a fogyasztó már első körben választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér, tehát a kicserélés, mint igény teljesítésének nem feltétele a javíthatatlanság. Vagyis: a fogyasztó akkor is igényelhet cserét, ha az áru javítható."
És még van pár hasznos dolog, úgy hogy ezt ki is fogom nyomtatni és be is csoszogok a nokia boltba, kíváncsian várom a reakcióikat.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Fefe52
tag
Nos...szóval... Másnak nem "hullámzik" a kép a kijelzőn? Főleg, ha nincs kép a kijelzőn. Hiba, vagy jellegzetesség?
-
tuxracer
csendes tag
válasz old rocker #1532 üzenetére
Szóval a fogyasztói társadalom átka. A túlságosan is kiszélesedett áruválaszték. Ez ezt tud jobban, az azt, vedd meg, amelyik neked jobban tetszik, vagy amelyik fontosabbnak tűnik. Mindent egy készülékbe nem hoznak össze,mert akkor a többit a franc sem venné.
Pontosan erről van szó!
-
old rocker
veterán
válasz tuxracer #1520 üzenetére
Ide utalok vissza és ezt idézem:
"Az egyetlen negatívum az 51-hez képest, hogy az maszívabb volt, nem azt mondom, hogy ez szét akar esni a kezemben, mert stabil ez is, de az 51-es jobban egyben volt."Csak nem volt még időm megírni, ami megfogalmazódott bennem:
Emberek, nem lehetséges, hogy mi az e51 után túl magasra raktuk a mércét a külsőségben?
Tegnap este, amikor kezembe vettem valamiért a feleségem e51-ét, pont arra gondoltam: azért ezt a telót kézbe venni, masszívabb érzés ... persze, a lötyögő hátlap miatt ez az érzés csak addig tart, amíg a 3, 6, 9 billentyűket meg nem nyomom...
De pl. az e66. Még golyóállóbbnak tűnik. Talán egy kicsit ijesztő is a súlya, hogy na, ha eztleejtem, az biztos nagyot szól. De ha már széttolod és a billentyűket nyomkodod, már egy picit veszít ebből az atomstabil, tömör érzésből.Gondolkoztam azon is: a 6220C-ot esetleg szívesen elcserélném egy E51-re... Wifi ... Igazi üzleti modell... de aztán eszembe jutott a két lejátszó és a két rádió közötti különbség; a két kamera közötti különbség és rájöttem, mégsem. Ha az E51.ben lenne ilyen kamera,vaku, RDS-es rádió ... dehát, akkor az E52 nem kellene....
Szóval a fogyasztói társadalom átka. A túlságosan is kiszélesedett áruválaszték. Ez ezt tud jobban, az azt, vedd meg, amelyik neked jobban tetszik, vagy amelyik fontosabbnak tűnik. Mindent egy készülékbe nem hoznak össze,mert akkor a többit a franc sem venné.
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #1512 üzenetére
Nagyon köszönöm, de a sok kérdés között elvesztem...
-
Sztbeni
őstag
válasz old rocker #1506 üzenetére
Old rocker!
A Vodánál mennyit kell várni? Nem tudod?
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
old rocker
veterán
válasz Petester #1525 üzenetére
Azoutlook szinkronizálással vigyázz;mert,ha a névjegyzéket is szinkronizálod az outlookról, az ott szereplő e-mail partnereket is átrántja a telefon névjegyzékbe.
Igen, a böngésző könyvjelzői.Más: fürgén kaptam választ.sajnos nem biztatót a nokiától, ez a lényege:
" ......Köszönjük a megkeresését. Sajnos, a sw frissítések megjelenési időpontjáról nincsenek publikálható információink, ezért a kérdésére nem tudunk válaszolni......"[ Szerkesztve ]
-
Petester
senior tag
Független, Gyorsboltban vettem...
(#1523) old rocker:
Akkor megpróbálom, hogy átmentem a 6288-ra... Bár 6288-ről E52-re másolás biztos nem fog menni, de legalább egy készüléken meglesz... Csessze meg a Nokia... De még eszembe jutott egy lehetőség... outlook szinkronizálás... Ehhez már csak haza kellene menni...
Mellesleg adat visszaállításnál a könyvjelzők másolása is kiakasztotta. Reggel nem bírtam megvárni, ezt ki is lőttem. Majd' 1/4 órát tökölt vele... Mi a könyvjelző? Böngészőé?[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
old rocker
veterán
válasz Petester #1517 üzenetére
Valszeg a PC Suite változása, mert névjegyzéket igen, naptári bejegyzéseket cseszik visszarakni. Úgy oldottam meg, hogy a 6220C naptár, névjegyzék,feljegyzések gyakorlatilag szinkronban vannak az E52-vel. Reset után ezeket adatmásolással, bluetoothon keresztül másoltam át az e52-re.
Egyébként kipróbáltam az ovisuite beta változatát is; le is töröltem.
-
tuxracer
csendes tag
A múlt héten én is e52 tulajdonos lettem, gondoltam leírom szubjektív véleményemet a készülékről.Vártam, hogy megjelenjen a Vodánál, de mivel húzodott a dolog egy független készüléket vásároltam.
Előtte egy E51-et használtam -másfél évig-, teljes megelégedéssel, így kicsit féltem, hogy nem éri meg váltani, nem tud annyival többet, hogy megérje a cserét.
Azt hiszem tévedtem .. nagyon jó telefonAz egyetlen negatívum az 51-hez képest, hogy az maszívabb volt, nem azt mondom, hogy ez szét akar esni a kezemben, mert stabil ez is, de az 51-es jobban egyben volt. (Legalábbis az enyém)
Sokan leírták, hogy a nagyobb kijelző és billentyűzet miatt mennyviel könnyebb a használta, így ezt nem ragoznám.
Ami elsőre megdöbbentett, hogy mennyire gyors rajta az internet ...állat
Az e-mail kezelés eddig tökéletesen működik, semmi probléma nem volt vele.
Az aksi pontos üzemidejét még nem tudom, de eddig nagyon biztató.Fagyás, újraindulás eddig nem volt!!! remélem ezután sem lesz eddig csak ozitív tapasztalatom van
Szóval ha valaki hezitál, hogy megvegye -e a telefont vagy sem én mindenkép javaslom.. qva jó készülék.
-
kp78
addikt
válasz Petester #1518 üzenetére
Én csak 5800-ás példát tudok egyelőre mondani, de annál egy Nokia szerviz már megtagadta a független szoft felrakását egy T-s telefonra, mondván, hogy a T nem járul hozzá
A T-s 5800-ban mondjuk benne van a web n walk a menüben is, az E52-t nem tudom, mennyire nyúlt bele a T.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
válasz old rocker #1515 üzenetére
Lehet nekem is mákom volt. Annyi volt a sztori, hogy nem működtek a gyári alkalmazások és kértem állítsák vissza, ami viszont csak teljes újraszoftverrel volt orvosolható.
De ez most egy kicsit elbizonytalanított, mert ugye az én esetem S40-es készülékkel történt és nem tudom miben más egy S60-as... A héten fogok járni a Mammutban, megkérdezem a bemutatóteremben.
A garvesztés tuti nem jöhet szóba, max. térítés ellenében frissítenek csak...
Viszont más. Tegnap megvolt a hard reset és tovább szivat a drága... Azt írja ki, hogy szinkronizálta a naptárat, üzenetek, stb., de csaka névjegyzék maradt meg...
Egyre gyanakszok, de fáradt voltam ahhoz, hogy elővegyem a használatit, de lehet köze a PC Suitnak ehhez?
Eddig mindig, mikor összedugtam a készüléket a pc-vel, mindig feljött egy kis popup ablak, hogy a készüléken frissítsem a PC Suit alkalmazást akármiért. A reset előtt nem tettem meg. Mikor próbáltam visszaállítani, lepődtem meg, nem kis anyázás mellett, hogy hol vannak a többi dolgaim? És ekkor vettem komolyan a popup ablak tartalmát és frissítettem a készülék PCS alkalmazását. Ezután megint visszaállítás és semmi. Lehet emiatt nem tudta rendesen elmenteni a naptárat, üzeneteket, beállításokat?
Remélem nem a saját kapkodásom miatt jártam megint pórul...(ó\_!_/ó)
-
-Maci-
addikt
válasz Petester #1513 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek!
Az lesz, hogy ha megjön az új sw. és jó, megcsörgöm a trémobilt és megkérdem, mit szólnának hozzá, ha a Nokiánál fissíttetném a szoft.-ot. A leírtak alapján, remélem semmitAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Elbeszélünk egymás mellett. Ha megjelenik azújsw, amit már a független telefonokra fel lehet pakolni,annak a trémobilos változatára még min. 2hónapot kell várnod. A nokiás változat szerintem nem járható. Ha tehát trémobilos e52-t akarszvenni,deakkor,amikor már arrais pakolható az új szoftver, akkor nyilván karácsonyra lepheted meg vele magad.
-
-Maci-
addikt
Hát erről már ment itt vita. Lényegében 2 tábor van ez ügyben:
1.) Van aki szerint ez a ráfrissítős módszer 100%-os és úgyis a boltban is ugyan ezt csinálják
2.) Van aki szerint ez csak foltozás. Vagyis az újításokat hozzátoldja, de ami már megvan, az meg is marad a szoftverből. Ezért szokták, hogy törlik a régit (teljesen) és rátelepítik teljes egészében az új verziójút.Mivel én szoptam meg az 1.-es módszerrel, így én a 2-es hívők táborát gyarapítom
-
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #1506 üzenetére
Várjál! Most asszem nem értjük egymást!
Engem nem kell meggyőzni. Nagyon tetszik a telefon és meg is fogom venni, ha az új szofttal tényleg jó lesz. Ez biztos. Valamint biztos az is, hogy trénél fogom venni.
Na a kérdés már csak annyi, hogy ha megvan az új szoft és tényleg jó is, akkor mi a teendő az én esetemben? Meg kell várni, hogy a tré is kiadja a szoftot, vagy nokiánál is rátehetik gari vesztés nélkül, vagy mi?!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #1507 üzenetére
A mondat második részét még érteni vélem , de az elsőt De nem érdekes, sokat nem vesztek. Amit ajánlottál (powermp3), remekül mükszik.
-
old rocker
veterán
Nem. A trémobilnál jóval később,1-2 hónap csúszással fog megjelenni az új.SW. Az E51-re két és fél hónapra jelent meg a 300-as sw. Többen szívtuk a fogunkat, mert a 200-as frissítettük a 220-ra. Amivel egybehangzó vélemények szerint egy nappal kevesebbet bírt az akksi.. ! levél után, meg egy közvetlen telefonálás után jelent meg a trénél a 300-as.
Mondom,hogy vedd meg;ha valami gáz van vele, még azis lehet, hogy jobban jársz.Nekem, az első E51-et,amikor felküldték Pestre,a hibajegyzékbe beleírták, hogy egy rakás fizetős programot raktam rá, amik elvesznek. Kárpótlásul küldtek egy űberf@sza készüléket, semmi lötyögés,semmi nyikorgás, és az előzőnél szinte kezelhetetlen oldalsó funkciógombok nyomáspontja is egész emberbaráti volt. A kijelzőn egy év után is gyári új kinézetűen feszült a fólia. Pénteken felment a rossz, kedden értesítettek,hogy mehetek az újért. Addig meg megvoltam a 6120C-vel. De láthatod:vannak pozitív tapasztalatok. Ha a lötyögés idegesít, nézz meg több készüléket. A többi már lutri. A feleségem, aki holt dilettáns a mobilokhoz, viszont kiváló marketinges, fogalmazta meg azt,amit tegnap írtam. Mit várunk egy cégtől,amelyik havonta szór új telefonokat a piacra.... Nekem most, a legutolsó reset óta gyönyörűen dolgozik -az e-maillel van a korábban már ismertetett kifogásom.Csak gémail és tréemail fiókban nyitható le bármikor a piszkozat, elküldött stb. ablak.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Fefe52
tag
Néhány alkalmazást töltöttel le a nokiaprogramokról. Indításkor az üzenet "Tanusítványhiba ... stb". Mit kellene tennem, hogy jó is legyen?
-
-Maci-
addikt
Jaja, azt vágom. Viszont gondolom azt is elég azért hetenete újraindítani. Annyiszor meg elviselem a trés "üdvözlő" (inkább: hergelő) képernyőt.
Eszembe jutott viszont még valami.
Oké, hogy jön az új szoft., de mit gondoltok, a trémobilnál mennyivel később fog megjelenni? Vagy lehet olyat, hogy megveszem a készüléket a trénél és még mielőtt beletenném a kártyámat, rohanok a Nokiához szoftvertfrissíteni? Avyga mégis hogy an lesz ez?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Én ezen azért nem parázok, mert volt olyan telóm, amit 2 évig egyáltalán nem kapcsoltam ki...
A 6300-t is csak mikor muszály volt kártya csere miatt. Én éccakaára csak némítom, oszt jóvanRokker! Igen!! Golyóálló! Erre a szavamat adom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest