- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
artek
csendes tag
A GPS-el kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy.
A telefon képes az aktuális térképeket letölteni automatikusan de ezek valóban több MB-os forgalmat generál. Így a map loader tökéletes alternatíva.
Viszont a helymeghatározáshoz ha be van kapcsolva az agps vagyis a hálózati GPS akkor igaz, hogy csak minimális adatforgalmat generál de ha külföldön vagy akkor ez jelentős költség. Mert pl. a vodafonál minden kapcsolódás 0,5MB os egységnek számít. Na most gondoljátok el ez mennyibe kerül ha mondjuk valahol rohangálsz külföldön és csak fél óránként küld 1-2byte adatot. Az forgalomban 3MB.
Ha viszont csak GPS-t használok akkor lényegében nem talál műholdat. Én voltam 2000m magasan ahol azért ugye nem nagyon van zavaró tényező és NEM talált holdat. Tehát szerintem ez a GPS dolog Magyarországon használható de külföldön nagyon drága. Én szerettem volna a régi MIO GPS- lecserélni de nem lehet. Sajnos.Amúgy a készülék tényleg jó. Kell idő amíg az ember megszokja főleg ha nem nokiás volt. Nyilván minőségben nem egy 8800-as de hát ez nem is 340e Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest