- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Tomi0227
tag
válasz barrasz #11231 üzenetére
Ha ez segített akkor légyszíves írd meg, mert ma vettem és most jutottam le oda hogy beállítgatom ezeket aztán ugyan ezt produkálta nálam is. (034es van rajta)
Lehet béna kérdés, de a hard reset-nek mi a kódja? (ez az első symbian, és googleba 2 verziót is találtam. Ha netán valakinek össze vannak ezek szedve vagy van olyan oldal amin fent vannak és átküldené privátba annak nagyon hálás lennék
[ Szerkesztve ]
-
-
enddav
aktív tag
-
kelepce
tag
válasz barrasz #9170 üzenetére
Telefonon: Internet/WEB/Opciók/Ugrás/Új Weboldal -> http://m.google.com/?dc=mgc&source=mobileproducts&hl=hu A Google mobil termékek közül kiválasztod a GMail-t. Felajánlja telepítésre a 2.0.6-os verziót. Telepítsd fel.
Ma tettem fel E-52-re. (Ingyenes és magyar nyelvű.)[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
válasz barrasz #9162 üzenetére
Bocsi a közbeszólásért, de ennél jóval egyszerűbb a helyzet. A telefonon keresztül belépsz a Google oldalára és az Internet/Továbbiak oldalon (lap tetején) megkeresed a Mobil GMailt, feltelepíted és már csak a nevet és a jelszavat kell beírnod. Később már ezt sem kéri, elég a telefonról a GMailt elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz barrasz #9160 üzenetére
Mobil internet kapcsolat be van állítva? Engedélyezve van?
A nélkül nem csinál semmit! Ha független a telefonod, valszeg elszálltak ezek a beállítások, újra le kell kérni a szolgáltatótól!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
peugeotmate
őstag
válasz barrasz #8282 üzenetére
Egy idő után nekem is valami olyat írt ki, hogy nehogy kihúzzam a telefont mert súlyos károsodások léphetnek fel meg hogy a rendszer próbál menteni a menthetőt. És hogy várjak 15 percet. Mondanom sem kell, a szívbaj jött rám, hogy egy rohadt frissítéstől elb*szódik mindjárt a telefonom, mindezt tetézve azzal, hogy a képernyő elkezdett fehéren világítani! Aztán minden rendben történt! Bocs, ez lehet nem teljesen válasz a kérdésedre!
Más: Ma sikeren kiejtettem a telefont a suli folyosójának közepén. Még szerencse, hogy nem gázolt át rajta senki. két miniatűr karc lett csak az előlapi kereten! Meg talán a hátlap kicsit jobban eláll mint eddig, de nem gázos! (Különben is: ki nem sz*rja le?!) Jah és a fólián is lett egy-két karc! Hála ezért cimbi186 kollégának (mármint a fóliáért)!
[ Szerkesztve ]
meg
-
old rocker
veterán
válasz barrasz #3542 üzenetére
Ezen döbbentem megelőször a telefonnal kapcsolatban.A Phontinfo nekem is ezt írta ki. De ez valójában egy kacsa. A PhonetInfo korábbi verziói még nemismerikfela600MHZ-es CPU-t.
Keresd a 2.03-asPI-t,az már a valós adatokkal dolgozik.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
enddav
aktív tag
válasz barrasz #2334 üzenetére
Vagy akár van a full hard reset: *#7370#
Gyuresz most ugye ezt nem komolyan kérdezed?! Ha 100MB, akkor hogy lenne korlátlan, és igen fizetni kell a plusz forgalom után.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
old rocker
veterán
válasz barrasz #1674 üzenetére
Túlságosan felértékelsz. Vannak, amiben vannak tapasztalataim, vannak,amiben nincsenek és hülye vagyok hozzá. Itt tudnék pár nicket felsorolni,akik valóban értenek hozzá. Viszont,te kimondta, amit én nem nagyon mertemlejrni: a handy termékek zökkenőmentesen, jól korrellálnak tapasztalatom szerint az E52-vel. Nem volt még problémám a best széria profiles, reminder, converter tagjaival sem. A best menüt két okból nem javasolom feltelepíteni:
1. Egy logikailag jól és saját ízlés szerint átrendezett "főmenü" mellett felesleges.
2. A zöld gomb hosszabb megnyomásával csalható elő a bestmenü. Kilépéskor azonban először a "tárcsázott számok"-ba lép ki. Ha viszont röviden nyomod a zöld gombot, akkor a legutolső tárcsázott számotautomatikusan már hívja is. Ez nem csak az E52-nél, a 6z220C-nél is jelentkezik.Alapjában véve,program telepítésénél figyelembe kell venni, lehetséges, hogy amikor a programot megírták, a 9.3 még a fasorban sem volt. Meg a 600MHz-es CPU. Bizonyos progik telepítése utáni hibák jelentkezése nem biztos, hogy a telefon hibája, de erre mindenkinek a maga telefonjánpróbálva kell rájönnie.Szerintem. Kőbe vésettszabályokat egy új készüléknél elég nehéz felálljtani.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz barrasz #1671 üzenetére
Szia, ha minden igaz, nekem a 2.72. volt fent, szintén szignózva. Nekem működött is,de egyrészt nem láttam szükségét egy hard reset után az újboli feltelepítésének, másrészt kicsit gyanús volt, hogy nem okoz-e valamiféle működési destabilitást. Az ACM nagyon okos program, de annyi variációs lehetősége van, hogy ki sem tudnám használni. Nincsenek olyan elfoglaltságaim, ismerettségeim,hogy csak ez ne hívjon, csak az ne hívjon, ha ismeretlen,ha ismerős, ha szél fúj, ha eső esik, ha... Egyszerűen felpakoltam helyette a handy black list - ha jól emlékszem, 3.0 változatát, ami magyar nyelvű és kirak egy ikont, ha valakit letiltottál. Hátha esetleg valakire megharagszom... Az AVC-ben nagyon jó,hogy többféle lehetőség van: foglaltságjelzés, válasz esemesben, esetleg hangüzenettel, ha personal non grata hív. A handy black list egyszerűen foglaltságot jelez, ha fekete listára tett személyhív; viszont vezet egy naplót, kit é mikor nem fogadtál. Az advancedben ez a naplóvezetés ismereteim szerint nincs.Mivel nekem úgy tünt, bugos az alkalmazása, könnyen lehet, hogy az E52 nem szereti ezt a progit. Javaslom helyette a handy black listet.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz barrasz #1303 üzenetére
Hát igen sajnos tényleg sokat tipródok. Ennek több oka van:
1.) Nagyon nehéz eset vagyok!!!
2.) Mint már említettem, jelenleg 6300-ám van, mait anno nagyon kritikusan választottam ki, hogy fém legyen. (és ez nem úgy fém, mint az E51!! Ennek a váza is, előlapja is fém!)
3.) a 2. pontból adódik, hogy ehhez képest az E52 nagy csalódás, mert vártam rohadtul a már ismert kiváló tulajdonságai miatt és maga volt a mámor, hogy mindez fémből... Erre nem! Műanyag. Méghozzá lötyögős...
4.) Azért a navigációt én használnám rajta, de többen írták, hogy egy egyébként hibétlan E52 is sűrűn elveszti a gps-t... Szóval asszem még egy szoftver frissítést még várok, de a műanyag ház miatt folyamatosan csóválom a fejemet.... (akár mennyire minőségi is)
5.) Tulajdonképpen egyszer volt a kezemben E52, akkor is ott állt mellettem az eladó, igyekeznem kellett. Ha lesz időm bemegyek egy nagy trémobilba nyomkorászni egy kicsit, hogy kialakul-e a szerelemSzóval ennyi.
Zárójelben jegyzem meg, hogy ha full fémből lenne az egész, akkor nem bírtam volna már ki, hogy ne vegyem meg, akár mennyire rizikós is, hogy hibásat fog ki az ember....
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
MODERÁTOR
-
old rocker
veterán
Az elfordítás: néhány kísérlet után én kikapcsoltam a szenzort. Amikor nem akartam, hogy oldalnézetbe kerüljön, akkor is beugrott egy óvatlan mozdulatra. A visszafordítás esetenként nehézkes, de más típusokhoz viszonyítva szerintem nem lassabb. Egyszerűen -szerintem nem egy pipec, kiforrott alkalmazás. Lerakom hanyatt az asztalra magam elé, erre átfordul a kijelző. A képnéző program eleve oldalnézetes. Aztán egyszer, amikor be volt kapcsolva a szenzor, CorePlayerrel néztem Pat Garet és Billy, a kölyköt. Durva szájszinkron csúszás,akadozás, ami megszünt, ha kikapcsoltam a szenzort.
A memóriakártyát a filekezelőben lehet, memkártya, ok (tehát belépsz,) opciók/mem.kártya lehetőségek/formázás.
Igen, van pl. handy blaclist, ezzel egy nem kivánatos személyek listát tudsz összeállítani, aki foglalt jelzésthallanak, ha hívnak téged. Fejlettebb formája az advanced call managger, ahol már több lehetőség, variáció van és akár hangüzenetet is lejátszik a nem kívánt személyeknek: Malvin, köztünk mindennek vége,hiába hívsz.Javasolt programok: handy taskman. Szerintem a legjobb. Futó programok/kedvencek/ aktuális memória adatok. Ezen kívül a futó programok csekkolása ablakban (menü gomb hosszabb megnyomása) elegendő a keresni kívánt program kezdőbetűjének bepöttyentése, s máris névjegyzék-szerűen láthatod a "találatokat". Pl. j = jegyzetek, aktív jegyzetek. Nem kell turkálni a menüben, csak rámész, klikk és nyitja.
A másik ilyen alapprogram - szerintem - a smart settings. A jobb vagy bal választó gombra lehet pozicionálni (balra no delay, azaz várakozás nélkl érdemes választani). Kitűnően kiegészíti az aktív készenlét gyorsikonjait. Itt ugyanis hatosával alkalmazások gyors elérésének felsorolása vertikális és horizontális irányban mozgatva elérhető; + pl. a quickoffice alkalmazást a 7. helyre pozícionálva a 7 számbillentyű lenyomása azonnal indítja. (Csak az első 12 helyértékre van gyorsbillentyű.)
A harmadik helyen áll a bestprofiles program, amivel meghatározott időben profilt tudsz váltani -pl. offline üzemmódba vált a telefon, majd reggel 6 órakor pl. általánosba kapcsol vissza; de ehhez még alkalmazások időzített bekapcsolását lehet rendelni.Ehhez még lehet mobile taskman .program ki -bekapcsolás időzítő programot, az említett blacklist, v. advanced call managger, klf, időjárás jósló progit, smart movie vagy core player programot avi formátum lejátszásához, klf. időjárásjelző programokat, és ha személyes adatokat akarsz tálolni, a handy safe pro prgoramot,ami szinkronizálható a pc-vel a telefonon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest