- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Ja, az új, meg jobb szoftver... A népetetés. Vagy vásárlóetetés. A legújabb sw - és első - szoftvere ez ennek a telefonnak. Mint írtam, nekem teljesen megbízhatóan működik.
Ja, megjegyzem még, hogy kb. 25 perce hívott fel egy pofa, hogy közkegyző jelenlétében és nyertem és négy milla .. és este kmár lakásra hozzák is a lóvét ...csaknéhányfeltételt .. na, én elszórakoztam a barommal6 és fél percig, hogy deficitje is legyen a névtelen számnak, majd, amikor elmondta, hogy az a feltétel, 15 percen belül kell vennem egy40ezerFt értékű t-mobile feltöltőkártyát egy benzinkúton vagy lottózóban (kérdezte,van-e a közelben ilyen és még akkorsem fogott gyanút, amikor soroltam, hogy a lottózó 367 m-re, az egyik benzinkút 427 méterre, a másik kicsit távolabb, az 546 méterre van tőlünk), szóval, miután kifaggattam, majd azt mondtam, hogy köszönöm szépen,deén még semkérem, akkor egy kpdbe a f@szom hadarással bontott...a témobilosok azt mondják, igen, már tudnak róla, csak az cseszikrá,ai vesz kfeltöltőkártyát,aztána"leellenőrzéshez" bediktálja a számot. Mert abban a pillanatban leszippantják róla.Én nem tudom, ez hogy megy, havi előfizus vagyok. Szóval ilyen is van.Már az első mondatával elásta magát, hogy 1 és tíz év között vásárolt simkártyákat sorsoltak ki számítógéppel ... így ejtve, simkártya...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest