- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joc-cod
tag
válasz
ordogboc #6828 üzenetére
Oké, akkor maradok a Slicknél....
De abba meg az nem tetszik, hogy ha írnak és a partner listánál vagyok, vagy valakivel írogattam, csak visszalépek a partner listához, akkor újra ki kell keresnem a listából, hogy kivel beszéltem..., vagy van valami megoldás, hogy egyből ráugorjon az emberre, akivel előtte beszéltem...?
-
asadasad22
őstag
válasz
ordogboc #5216 üzenetére
az alap videó lejátszó valóban egy szar, ezt aláírom. a CorePlayer-t viszont ne nevezd annak, mert az jelenleg a top-lejátszó, jobbat nem találsz. olyan videót is akadásmentesen játszik, aminél a többi lejátszó besz@rik
és igen, wmv-t sajnos ez sem játszik, de kb ennak a videólejátszónak egy későbbi változata az egyetlen remény, hogy valaha is legyen wmv lejátszó (tudtommal tervbe is van véve), meg a feliratok kezelése hiányzik belőle. ha ezt a kettőt még beleteszik, akkor lenne teljesen tökéletes a dolog
-
enddav
aktív tag
-
-
danaudio
aktív tag
válasz
ordogboc #4658 üzenetére
mobilra kell, igen. olyan kéne, hogy rátöltök telefonra .flv-ket és utána azokat meg tudjam nyitni valamivel. mobitubia ilyet tud? mert pl emtube a mentett videók között csak azokat az flv-ket hajlandó lejátszani, amiket valóban ő mentett el, azokat nem látja amiket én tettem fel pc-re ugyan arra a helyre...
-
Ligend
tag
válasz
ordogboc #4558 üzenetére
Már korábban is kaptam ilyen ajánlatot, de a garancia miatt azt hiszem nem érdemes piszkálnom. Arról nem is beszélve, hogy túltettem magam a dolgon. Ennek ellenére köszönöm az ajánlatot.
Annak idején 6310i-ből ezüstöt szerettem volna, és beige lett, mégis nagyon szeretem azt a telót is. Bízom benne, hogy hozzá hasonlóan az E51 is megbízható társ lesz hosszú éveken át.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest