- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
andlor81
csendes tag
Szia!
Ez igaz,de egyelőre nem tervezem nagyobb kártya vásárlását, megnézem, hogy nekem ez a memória mennyiség mennyi mindenre lesz elég. Persze ha kevés lesz biztos lesz nagyobb vásárlás, de hogy mekkora azt majd az igényeim eldöntik, de egyelőre úgy gondolom elég lesz, egy ideig
-
excali
csendes tag
Hát, beállítottam a RTS küszöböt is, visszavettem 1-el, a routerben a Mac-et is, minden megvan, csatlakozok, akkor kiírja, hogy csatlakozik a szerverhez a "router neve" keresztül, utána egy fehér oldal jelenik meg, a tetején egy csík, hogy dolgozik, majd kiírja, hogy a web'n'walk szerver nem válaszol
(((((((
-
parandroid
félisten
Ez viszont egyértelműen egy elcseszett koncepciójú szoftver miatt van így. Gyakorlatilag csak azért fizetsz, mert a térképfájl nincs a gépeden, és ezt mobli interneten keresztül tölti le - ergo a mobil internet díját fizeted. Onnét kezdve, hogy veszel egy normális navigációs szoftvert (Garmin pl működik Nokián is, de állítólag a Tom Tom is), és egy BT-s GPS-vevőt, már nincs több költséged.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged