- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
benny23
tag
Köszi!
Így kezdtem volna én is, de azt írták itt valahol, hogy valamiért nem műkszik így!
Lehet, hogy csak én értettem félre!
Azért lenne fontos, mert a jelenlegi telóm beszámítják, tehát később már nem tudok korrigálni és nem szeretném elveszteni a névjegyeket meg az üziket! -
sssent
senior tag
-
adamsys
tag
Szia!
Ez szerintem nem bug hanem feature. Nekem legalábbis a 6230 után ez sokkal jobban használható. Gondolj bele, hogy ha meg akarod keresni egy olyan ismerősödet akinek mondjuk csak a keresztneve jut az eszedbe. Beírod és látod az összes ilyen keresztnevű kontaktot. Régebben ilyet nem lehetett megcsinálni és ez sztem jó. Persze rossz is lehet, ha az ember gyorsan keresne valakit és pont emiatt a funkció miatt nem találja meg.
Változtatni rajta szerintem nem lehet, max ha felraksz egy olyan symbian-progit ami máshogyan tud keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest