Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
mert a teló fülhallgatóját nem hordozod? a modernebb bt fülesek már nagyon kicsik, és könnyűek, egyedül tölteni kell, de ahol a telót feltöltöd, ott fel tudod ezt is. Mellesleg a bt fejhallgatónál nincs semmi amit külön hordoznod kéne...az is opció ha kristálytiszta zenét akarsz hallgatni a metrón...
-
asadasad22
őstag
"Már egy Sennheiser CX300 is bőven túl jó hozzá."
ez azért nem a fülesek alja
bár van bőven feljebb is tőle, de én konkrétan egy ilyet használok a Walkman-em mellé, és amikor elmondtam a barátaimnak, hogy mennyibe került, elég furcsán néztek rám, aztán amikor meghallgatták, hogy szól, persze ők is egyből ilyet akartak
-
atosz
őstag
Nem kell nekem az, meg nem fog 4. sim kártyát venni a cég...Nem sokat használom, hanem inkább gyakran kell rövid időkre. Eddig flottul ment. Szétvágom ha nem fog menni, egy kibah 100e-s telefon, bár erős a gyanúm hogy a VISTA a lúdas, nem tudom.
Hard reset? Mit értesz ezalatt?
-
danaudio
aktív tag
simán ingyen
, egyébként ilyenből sztem nem is lehet megélni, igen tudom, az olyanok miatt is többek között akik ingyen letöltik
lehet hogy mostmár csakazértis jövő félévre felveszem symbian alapú szoftverfejlesztés tárgyat, de már megint jól tippeltél nem ezzel akarok foglalkozni, nagyon nem -
danaudio
aktív tag
ne értsd félre, csak nektek akarok jót azzal, amit mondtam.
Ezeknél a programoknál egyáltalán nem tudhatod hogy kinek fizetsz, nem csodálkoznék ha gyakori lenne, hogy valaki megír vmit, odaadja vkinek, aztán az a saját licensze alatt adja el.
Igen sorry symbian nyelv nincs, és igen nem sok éves,de 1 szemeszteres gyakorlatom van C++-ból, és azt terjesztettem ki más programnyelvre, mert bonyolultabb programnyelven sem túl nehéz megírni egy egyszerűbb programot (persze gyakorlattal), amilyen az alkalmazások fele.Amiket te irtál, abban igazad van, de a javás, sis-es programokért fizetést nem tartom korrektnek, amíg számtalan program értékéhez irreális pénzt akar lehúzni, és amiddig újságokban ezek mellet letölthető háttérképeket árulnak 500-1000Ft-ért...
-
amol
addikt
Abban a joystick szokott kinyiffanni, amennyire én hallottam
Hallottam én is ilyet, de nem tapasztaltam. A joystick eleve nem olyan jó ötlet, más márkáknál (pld nokia) sem örökéletű. Viszont gyorsabban lehet kezelni.Amúgy nincs ezzel a nokiával semmi gáz recsegés terén. Bent a papírlap, hátlap nem recseg. Már csak az infra fedele nyöszörög amikor nekihasalok a túloldali pompás hangerőgombok benyomásának. Egyszer szétszedem, és kinyomom sikaflex-szel, infrát úgysem használ már senki
Magyarul mégis recseg, csak kiküszöbölted -
-
amol
addikt
Csendes környezet? A felettünk lakó bérlőt néhányszor szívesen megnyúznám
Tudod az a furcsa, hogy a bal fülemmel kevésbé hallom. Viszont jobbkezes vagyok.
De elhiheted hogy jelen van a probléma, és valószínűleg a szervíz szerint is mivel feleslegesen nem cseréltek volna benne alkatrészt.
Ha nem halljátok javaslom próbáljátok ki a hangfelvételt. -
amol
addikt
De azokon a telefonokon, amiket én hallottam ez nem nagyon zavaró, legalábbis más típusok is szoktak ilyet produkálni.
Zajos környezetben nem igazán hallható. Viszont ha készítek egy hangfelvételt és visszajátszom igencsak jelen van és furcsa módon a bt headsetben.
Volt már gondom nokiával régebben is (kijelző, szoftver, stb), igazából először nem ezt szerettem volna venni de az ár és a wlan (skype miatt) jól hangzott. Tudásra is jó, bár kihasználni aligha fogom. Ezek után (és mivel 3 töltés után meghalt az egyébként nagyon jópofa apró töltő is) sajnos a minőség szóról nem ez a gyártó fog eszembe jutni. Biztos vannak jobb modelljei is, de a 100 ezer feletti féltéglák nekem már nem telefonok, ha olyan tudásra lesz szükségem inkább veszek egy pda-t vagy használom a laptopom. 2-3" kijelzőn nekem nem élvezet a netezés stb. -
parandroid
félisten
"Egy ismerősöm méterekről kiszúrja a legtöbb apró hálózati adapter alig észrevehető ciripelését."
A macskám is.
Először nem értettük, hogy miért áll vadászállásban hosszú perceket egy-egy a lakásban újonnan megjelenő hálózati adapter mellett...
Aztán egy vájtfülű vendégünk kiszúrta, hogy ciripelnek az adapterek, és tutira azt hallja. És tényleg. Az adapter áramtalanítása esetén azonnal megnyugszik.
p
-
sssent: ha még aktuális a kérdés, véletlen találtam, és emlékeztem rá, hogy itt valaki keresett ilyet: a SkyeQuiKey nevű progi talán sok egyéb dolog mellett azt is tudja, ami neked kellene, én nem próbáltam még, mert mindig sokat sikerál szarakodni az aláírással, de ha esetleg kipróbálod, számolj be plz
-
Tyren
aktív tag
Bocs a kérdésért, de ez mindenki másnak működik E51-esen? Mert (miután majd görcsbe rándulva ráigazítottam az ujjaimat, hogy ezeket nyomjam, és rájöttem, hogy így nincs mivel nyomjam a bekapcsológombot.... de nagynehezen megoldottam) háromszor próbáltam és egyszer se csinált semmi. Mármint annak rendje és módja szerint bekapcsolt. Ellenben a *#7370# kódra visszaállt gyárira.
Más:
Nem tudtok valami tuti kis RSS olvasót ajánlani? Most egy Unyverse nevű cuccot használok, de kicsit bonyolult. Abban jó, ohgy nem csak a címet meg az előzetest tölti le, hanem a teljes cikket. Mármint miután rámentem, hogy töltse le. De legalább letölti, és nem csak megnytja a weblapot mint amilyenekkel eddig találkoztam.
Érdeme Opera Mini-t használni a gyári böngésző helyett?
(Nem akarok felelepíteni minden szemetet, majd törölni, mert az - gondolom - a windowshoz hasonlóan a series 60-nak sem tesz jót.)
Előre is kösz!Joe bácsi
Szerintem fontoldd meg, hogy csinálsz egy gmail-es fiókot, amivel tuti jó megy, és a régi email címedről a továbbküldeted arra a leveleket (az új freemail már tud ilyet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest