Új hozzászólás Aktív témák
-
lidojohn
csendes tag
válasz
herdsman83 #134 üzenetére
"Javaslom mindenkinek hogy ne a feketét vegye belőle "
Üdv! Jó dolgokat írtál, és köszia részletességet! Leírnád, hogy miért nem részesítenéd a fekete készüléket előnyben?? Előre is kösz a választa!!!! -
Tommmmka
senior tag
válasz
Hi Én is p1-ről szeretnék erre a szépségre váltani megéri? jah és kaptál hozzá gyári csomagolásban memóriakártyát? ha igen mekkorát? Válaszod előre is köszi!
-
Evo50
tag
válasz
herdsman83 #137 üzenetére
Szia!
Fring letöltésénél melyik telót választod ki?(E51 még nincs) Én az N95-öt választottam ki és skypeot csak üzenet küldésre tudtam használni -
nemi
tag
válasz
herdsman83 #138 üzenetére
Engem meggyoztel, csak legyen már a Trénél
Amugy kösz a leirast, sokat segitettel -
Jadro
veterán
válasz
Hmm ez roppant jól hangzik. Ha az a fránya kijelző egy kicsit nagyobb lenne... Bár már hozzászoktam ehhez a mérethez az E50-nél.
-
sztyui2
őstag
válasz
Én a Wi-fi és a kinézet miatt venném. Mindkettőről nagyon jókat írtál és a teszt is szépnek látta a telót. Én is szépnek látom. Az Oprendszert ismerem, mert 5700-m van. Egyetlen bajom van vele, hogy az 5700-t zenére használom legfőképpen. Az E51 se rossz, de nem olyan mint egy 5700. De esetleg beáldoznám a Wi-fiért, de ezzel meg az a baj, hogy kisebb a kijelzője, mint az 5700-nak. Lehet vele értelmes módon netelni vagy nem? Mert ha nem, akkor nem olyan fontos az a Wi-fi, mert úgyis csak otthon használnám, oda meg ott van a Laptopom. Nehéz döntés. 5700 nekem nagyon bevált, de van egy sanda gyanúm, hogy az E51 is levenne a lábamról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged