- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzX
tag
Aha, akkor ezek is olyanok, mint a Sony Ericsson ügyfélszolgálat, aki azt tudta mondani, mikor érdeklődtem, hogy ugyan miért csak a W580i nem érzékel térerőt a munkahelyemen, pedig a Nokiák gond nélkül működnek ugyanott, hogy a telefon jó, mert csak azon a helyen nem megy, az épület a hibás.
-
Bohus
aktív tag
Nem muszáj teljesen kilőni az aktív készenlétet. Menü > eszközök > beáll. > Ált. > Testresz. > Kész. állapot > Aktív készenlét beépülő modulok, és Szervező elől pipa ki.
Y-Browsert használ valaki? Feltelepítettem, de nem került be ikonja a Telepítések mappába! Hogyan tudom uninstallálni? (Nem igazán nyerte el a tetszésem.)
-
bob011
aktív tag
Új telefon, szerintem a vaku miatt látszik olyannak.
Azóta megnéztem két másik E51-est és szintén ott a rés rajtuk. Úgyhogy aki ilyet vesz az számoljon vele, hogy kissebb-nagyobb rés lesz rajta. Szerintem meg lehetett volna oldani, hogy ne legyen. Nagyot esett a szememben a Nokia. -
herdsman83
tag
e50/e51 kijelző: egy éve pont volt egy e50-em, épp együtt vettem a jogsimmal.
Értelem szerűen kellett a navigáció ausztriába meg vissza, lefoglalt a hogyis van ez a kuplunk téma.
Szóval 600 km-en át e50 kijelzőt figyeltem, és abszolút nem volt gond, énis meglepődtem mer próbáltam előtte nagy PDA-s navikat, de hülyeség, egy valami tud zavaró lenni (főleg vezetés közben) a lassúság. És itt is ez számít: térképet böngészel: mire zoomolsz egyet és kirajzolja egy lassabb gép elveszted a fonalat...
A kis betűméret olvashatóságát ha belegondolunk a gyakorlatban az befolyásolja, hogy milyen fényerő/kontraszt/látószög párosul hozzá. Nappal, utcán rohanva, stb ezek nagyon mérvadóak. Ha nem is úgy mint az SE T650-nél, de az LCD kellemesen közel van a védő plexi/üveg-hez, éles szögből is jól látni.Más: egy kedves barátomnak ma örvendeztem a telefonról (szintén zenész), és mondta, hogy nem csak a memória növelésével, hanem elvileg egy új memória gazdálkodási technikával hozták ki ezt a sebességet. Tehát más a memória kezelés is.
Pl: P990 és P1: a P1 csak stabilabb lett, de érzésre ugyanolyan lassú.
A gyakorlatban az e65-öt és az e51-et összehasonlítani sem érdemes, bár szerintem szép mindkettő. A hivatalos átlagemberes feature lista ugyanaz csak, ha megnézzük a leírásokat a forum.nokia.com-on, ott látszik hogy van köztük 1 év...A java programok esetében (játékokra gondolok) egyébként a sebességgyorsulás nem érezhető, 3D-s java játékoknál pl ne számítsunk arra, hogy ennél majd 60fps-t produkálnak, ugyan olyanok mint más s60v3 gépeken. Amint viszont SIS progiról van szó szárnyal minden. :-P
-
-
Pompi
nagyúr
"Végre alulra tették a kijelző védő fólia kis háromszögét."
Ugye azt tudod, hogy azt a kis háromszöget a legtöbb esetben ki tudod venni a fólia és a kijelző közül és akkor teljes lesz a fóliázás, ugyanis az egy külön darab ami arra szolgál, hogy eltartsa a fóliát a kijelzőzől, hogy könnyebben le tudd venni ha akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest