- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
válasz
z0d1AK #12360 üzenetére
Énnekem csak wlan-ról sikerült leszedni készülékeket. De free wlan van már szinte mindenhol. Dunapláza, estend, stb. Próba cseresznye
Más.
Kinéztem egy FujitsumiSiemens U9200-as notit, de 100e-ért csak celeron 540-es procival árulják, egy helyen 190eFt-ért T8xxx es procival árulják. A Kettő között kéne árban és teljesítményben. A Trémobilos T5750 proccal jó lenne, de ott csak előfizetéssel, és szerintem sokkal drágábban adják /pl e51 hűséggel 60eFt/ Szóval ilyen 5750 -es vagy 3200 es procival jó lenne. Honnan lehetne szerezni???
-
GML
őstag
válasz
z0d1AK #12347 üzenetére
egyszer-kéccer jól jön a füles. vezetés közben, vagy nagyon ritkán melóban.... de előfordul a télben is, amikor beöltözik az ember, mint eszkimó és amikor meg jön egy call, akkor meg csomagolhatja ki magát, mint móricka a dzsíájdzsót karácsokor, hogy felvegye a telefont, miután konstatálta, ogy a gomb, maximum, mint hibaforrás van jelen...
hozzáteszem, hogy nincs semmilyen biztonsági beállítás a telefonon(e.g. bizt billzár, kóddal lakattal, meg ujjlenyomattal véde, mert MINEK?) -
sekli
addikt
válasz
z0d1AK #12194 üzenetére
legolcsóbban 1.99 ért van, plussz 2.5 a posta ([link])
Általában ami egy euró, arra licitálni kell, és nem járt még le a licit ([link]) ugyan ez most egy €, de még van három nap a licitből, és mivel DHL-lel akarja küldeni, az plussz hét €...
egyébként igazad van teljesen, külföldön jóval olcsóbbak a műszaki cikkek...
mod: na látom lassú voltam, de add még hozzáá a nemzetközi átutalást, meg, hogy bekenyarodsz a bankodba, meg a drágább postát Magyarországra, meg, hogy még esetleg el is mész a postára érte... szerintem ennél nem éri meg...
-
cnckane
tag
válasz
z0d1AK #12190 üzenetére
Ezzel igen: [link]
Én fülhallgatót keresek, főleg zenélésre, szeretném, hogy jó hangzású legyen, mély hangok hallhatóak legyenek benne, kellően hangos, nem energiazabáló és talán a legfontosabb, hogy legyen rajta előre, vissza, lejátszás, szünet gomb, mint az N-serieshez adott headseten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest