Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee
tag
-
-
old rocker
veterán
Nem, reggel utána néztem, mai+9 nap, tehát valóban tíz; elnézést a dezinformálásért, gondolom,nem lényeg ebben a szituációban a két nap tévedésem.
Szóval ugyanarról a típusról van szó.Bárcsak normális lenne a klaviatúrám; nem elég, hogy két ujjal tudok csak gépelni, időnként kihagy betűket, de a legtöbbször a space a legrosszabb. Gyakran nem érzékeli a leütést.
-
gelencser26
tag
A nagybátjám az illető és csak azért vette meg, mert látta nálam és megtetszett neki!
Beállította a kódot, mert azt hitte, hogy így biztonságosabb lesz...
Aztán elutazott külföldre a munkája miatt. 3-4 hónapot távol volt (itthon volt a készülék, 2. telefonként funkcionált) és ez lett az eredménye...
Én se értem, hogy hogyan lehet elfelejteni egy ilyen kódot!
De hát így járt... -
old rocker
veterán
A lőelemképzést még kidolgozom, az biztos: kurva nagy erővel ...
Az E51-em úgy bootol be, hogy a dotsblue alapot időnként fehér négyszög alakzat "bevillanások'" tarkítják; a legutolsó a kijelző felső szélénél, kb. 2 sec-ig látszik.
A telefon onnan számítva, hogy rezeg egyet bekapcsolásnál, majd végre beírhatom a PIN kódot, majd az sms lezárhatóság beállítás miatt kéri a bizt. kódot - tehát négy, majd hat számjegy bepötyögését és leokézását beleszámítva 58-60 sec. alatt bootol be. Program van rajta elég rendesen, többek között a handy taskman, smart settings, best menü.
Nem sok az egy perc egy kicsit? -
Nem tudom ő mit használ, de a Nokia Energy Profiler-rel meg tudod nézni, mennyit fogyaszt a telefonod, és asszem százalékot is ír. Mondjuk én az előbbi funkcióját szoktam használni, meg a terhelésmérést.
Mondjuk fejből nem tudom mi a normál készenléti fogyasztása egy E51-esnek, de ha más nem előz meg, este megnézem. -
old rocker
veterán
mivel az előd trémobilos előfizetésben volt véve... Viszont csak arra tudok gondolni, hogy valamilyen szinten kárpótolni akartak az addigi kínlódásért, program törlődés - telepítgetésért. Ugyanis a cserébe kapott új készülék nem azonos minőségileg az előző E51-el.
1. Hátlap és egyéb nyiszorgás: egy nyikkanás sincs. A telefont olyan érzettel tartom a kezemben,(és nyomkodom) mintha egy darabból lenne.
2. A szám és gyorsbillentyűk felülete ici-picit más és jobb a nyomáspontjuk. Az újratelepjtés alatt és azóta egyszer sem csúszott az ujjam rá a törlés billentyűre lefele lépkedés közben, a törlés helyett pedig egyszer sem nyomtam a-t.
3. A hangfelvevő gombja .... na jó, eddig működött, azaz könnyen be lehetett nyomni felvételhez. Most megnyomom, semmit sem csinál...
A hangutasítás gomb is könnyebben jár. A hangerőszabályozó is, egyedül a powr on/off, az változatlan.
Közben ki-bekapcsoltam, a hangfelvevő gombóca is működik. -
old rocker
veterán
jahh, vagy az én Laden barátomnak: osszadmán ki őket lécci.. (A fogyasztóvédelem szempontjából mindig valamilyen énekes szeretnék lenni ... az a tenorista, vagy mi ... amelyik robbantgat. Ha most Samil Baszajev lennék, besántikálnék hozzájuk, behajítanék egy kézigránátot, váll fölött visszaintegetnék 1-2 sorozatot a Kalasnyikovval... rögtön ugrásszerűen javulna a bizonylati fegyelem meg a kereskedelmi szemlélet.)
-
old rocker
veterán
Nem irányítottam én semmit, csak a SIM kártyát a fiókba. Csak azért van több előfizetésem, mert nem tudtam ellenállni a kísértésnek és megvettem új előfizura az E51-et. Csak arra használom a kártyát, hogy a lebeszélhetőt lebeszéljem vele. Az átirányítás a trémobilnál hálózaton belül ingyenes. Az összeg meg - közel 10 rugó - azért elképesztő, mert egy hónap alatt szokott ennyi lenni a számlám ... itt meg dec.1 és 2-ről van szó.Vagyis de facto egy napról. Ennyit Barack Obama nem beszélt volna a telómmal.
-
cabii
tag
Hali, szerintem szolgáltatón belül nem kell fizetni az átirányításért, mint mondottam, én is átirányítom a számom hétvégén, és eddig nem vettem észre, hogy fizetni kellett volna érte. Igaz, T-mobilról, tmobilra. Valamint dominós vagyok
asadasad22:200.34.36
24-04-2008
RM-244
és nincs kikapcsolva soha, csak hétvégén offline-ba téve.
Még új korában úgy jártam, hogy zsebben hordva, miközben a gyerek bicaját szereltem, kicsúszott, és koppant a kavicsos betonon az udvaron. Kicsit meg is sérültek a műanyag részek, én szívinfarktust kaptam, és felidéztem magamban minden fel és lemenő rokont. Ezután úgy döntöttem, hogy otthon, amikor kimegyek a kertbe, vagy csak a ház körül ügyködök, akkor inkább a másikat használom /előző D750-est/ de a sim csere ugye, nem szeretem fölöslegesen szétszedegeti, szal az offline vált be a legjobban. Bekapcsolva, de offline módban figyel a polcon, és ha hirtelen kell egy időjáráselőrejelzés, vagy el akarom olvasni putty-al a leveleket, akkor wlan-on keresztül elolvasgatomPróbálok vigyázni rá. Nagyon bejött. ;)
-
old rocker
veterán
hülye vagyok én? inkább dumáljon... az ócsóbb... De inkább az a baj - nem kifejezetten szószátyár - hogy amikor megkérdezek tőle valamit, mit jelent magyarul az adott angol szó, rácsodálkozik, hogy miiiii??? aztán amikor a végén már betű szerint mondom, akkor a helyes angol kiejtéssel elismételi, ja? az .... Sose vegyetek feleségül angol-magyar szakos bölcsészből lett angol-magyar szakfordítót...
-
quby
őstag
Basszus igazad van! Nem mondod hogy most nézzem végig az 500 kontaktomat hogy nincs e duplán????Az anyám száma volt az egyik kérdéses amit felismerek egyböl!csinált belöle 1 spontán nevü kontaktot
de a többit nem ismerem fel!! Most irjam ki papirra mindet mint a 198-as ecriccsonomnál 10 éve? mert duplázott szürést nem találok! Beszarok! Eza pc suite sem lett jobb semmivel csak a dizájnra mennek! Már megfogadtam1 párszor hogy SOHATÖBBET nemrakom fel mégis felkerült! Ilyenkor jön a szokásos rutin: uj windóóz
-
zoltan.dobai
csendes tag
Köszi
ha van valami ötleted, várom szeretettel
kettős módban van a telefon, és így a modem átállítás után 750 kbps letöltést és 340 kbps feltöltést mutatott a speedtest.net.
időközben rábukkantam erre az oldalra: http://shimworld.wordpress.com/2008/01/13/nokia-e51-finally-it-makes-sense/
itt azt írták a blogot jegyző srácnak a Nokiától, hogy a Windows nem tud többet kihozni a mobilból modemként, szóval a 960 kbps a max sebesség, hiába tudna többet is a telefon...
de ha ez a probléma már megoldótott, akkor szóljatok
-
cabii
tag
Olyan szokott lenni, hogy pl a symsmb nem látja, /mindig jelszót kér, de hiába állítom be, akkor se csatlakozik/, ugyanakkor a webböngésző működik. Olyan, hogy semmi wlan-t nem lát, amikor van a közelben, még nem nagyon volt.
Esetleg próbálj fix ip-t adni a telónak, az nekem sokat segített még az elején. -
kgyuri
tag
Szia,
OK, ezt értem, de nekem beépített sip kliens 3g-vel nem akar összejönni.
Módosítottam neophonex jelszót.
X-lite pc-n beenged, műxik.
Fring az E51-s regisztrál, műxik.
A beípitetthez ezt állítottam be:Profilnév: "akármi"
Szolg. profil: IETF
Alapért hozzáférési pont: T-mobile NET (Mert ha itt nincs semmi, akkor nekem csak wlant enged kiválasztani)
Nyilv.felhaszn.név: 0621xxxxxxx@sip.neophonex.hu
Töm.haszn: NEM
Regiszt.: Ha szükséges
Biztonság h.: NEMValaki használja a beépített sip klienst sip-n keresztül és 3g-vel?
Mit és hol szurhatok el?
Köszi Gyuri
-
Dexter68
addikt
Én pl. azért nem szeretem kikapcsolni a telót, mert a bekapcsológomb egy gyenge láncszem rajta. (magyarul: szar) Beállítom az offline üzemmódot, ami leakasztja minden hálózatról (telefon&wifi) és lenémítja. Így keveset eszik, majdnem olyan, mintha ki lenne kapcsolva, csak reggel elég egy üzemmódváltás és nem kell küzdeni ezzel a szar gombbal.
-
old rocker
veterán
Jó, persze, van is két emberke, akire megharagudván fekete listára tettem egy darabig, az anyjukat hívják, ne engem; de azóta meg sem próbálnak felhívni. A fiamat meg csak nem akarom parkoló pályára tenni éjszakára. Persze, meg van best profiles, aztán pl. amikor a kölöknek nincs 0 órája a gimiben, akkor variálhatok át mindent ... Nézd, részben a szakmámmal jár, amíg nem alszom, elérhetőnek illik lennem. Ez egy részben magam alkotta elv. Tehát lefekvéskor már beidegződés, megnézem, kell-e másnapra tölteni, majd kikapcsolom a mobilt.
Napfénysüti:
Mivel a tévés élet egy nagy össze-vissza, (még a vonatok se járnak menetrend szerint, hát még a riportok), rutin eljárásaz is, hogy felvétel előtt mindenki kapcsolja ki a telefonját. Operatőr, riporter, szerkesztő, interjúalany, szóval aki ott van. Nem feltűnő, de a lenémított telefon is megszórja a kamerát. Néhány leégés után az ember megtanulja, ne felejtse el a mobilt. Bár voltak rutin után is malőrök, egyszer élő adásban. Vérvörös fejjel-füllel nyomtam ki a belső zsebben felejtett bunkofont. -
old rocker
veterán
De. Vezetni vezettek, nekünk még kötelező volt. Csak hiába vezettek, hamar elfáradtam...Gimiben minden évben bukásra álltam belőle. A tanárom ennek ellenére csípett, mivel akkor még gordonkáztam, mindig "májsztrónak" szólított... "Májsztró, a következő órán felel a kettesért ..."
Aztán az utolsó órán rendszerint valami olvasmányról kellett beszélnem. A ragozásról gőzöm sem volt. Minden szóvégződéstúgy alakítottam, ahogy fülre jól csengett... 20%-ban el is találtam, a többit Torma kijavította, én meg vadul ráztam a fejem: öööööö és mondtam utána, mintha csak nyelvbotlás lett volna az előző. Hogy hogy számolt el vele, miként lett nekem 7 egyesből (jigyinyícu, ez megmaradt!) és az év végi felelet kettesből éves kettes osztályzatom, azt nem tudom... -
old rocker
veterán
Ja. De amikor gyakorlatilag olyan jellegű dolgokért hívogat, hogy menjek már, most miért nem szól ez? miért nem látszik az? és kiderül, (némi túlzással, persze), hogy tán a power on-t is kezelni kellene;vagy a bemenet választót; a PC-n néha kellene egy kis lemezkarbantartás tvégezni.. már mondtam neki, ha felfordulok, gyorsan menjen férjhez vagy szerezzen egy barátot, különben nem lesz, aki kicserélje a kiégett villanykörtéket....
-
old rocker
veterán
Az office suitot nem ismerem ... lehet hogy jó, nekem az árbeli differencia alapján kicsit gyanús, hogy ugyan olyan jó lenne, mint a quickoffice, dehát ez csak vélelmezés.
A quickofficét ápgrédeltem az 5.0 -ra, nekem tökéletesen működik, bár nyilván nem szerkesztgetek rajta. De jó, ha van. Volt már, hogy word dokumentumon tudtam, hagytam benne egy hibát, vagy valami nem kellett ott, ahova a telón vittem: kijavítottam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged