Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0d1AK #13702 üzenetére
Nincs rá mód. Ezek az eszközök csak USB Slave módban tudnak működni, tehát nem képesek más eszközöket irányítani. A tápkérdés csak egy apróság ehhez képest.
A Nokia N810 és testvérei képesek voltak az USB On-The-Go profilra, amikor is váltogathatnak Host és Slave mód között. Talán egyszer majd Symbian eszközökön is lehetséges lesz, az biztos, hogy jelenleg egyik se képes rá (és nem változtatható).
-
-
-
Jacak
senior tag
válasz
z0d1AK #13598 üzenetére
Úgy,h. az S60 sem tökéletes.De h. konkrétan mitől csinálta neked,ahhoz ott kéne lenni.Van úgy,h. ugye nyomkodod a telót sokáig,s nem csinálsz restartot.Egy idő után felhalmoz a memóriában annyi adatot,h. a proci feladja,kifagy.Nekem anno a 6600 nem is bírta a gyűrődést.
De a 369 MHz-es proci képességei sem végtelenek.Időnként kell egy újraindítás minden telónál,s van,amelyiknél ez még a használati utasításban is benne van.Nem biztos,h. pont ez történt nálad,de ez az első tippem.
-
old rocker
veterán
válasz
z0d1AK #13557 üzenetére
Igaz, nem autóval, csak biciklivel járok: de ettől eltekintve én eddig a legtöbb hasznát a google térképnek vettem. Az adótornyok alapján határozza meg a helyzetem, mikor mit ír ki. Van, hogy a szomszéd utcában vagyok, van, hogy egy-két km-t téved. Viszont, ha én határozom meg manuálisan a kiindulási pontom, egész jó útvonaltervezetet csinál. Természetesen csak szöveggel írja ki, hol forduljak fel, azt is előre léptetéssel, kéziratilag, de azért használható. Tavaly nyáron így jutottam el a tápéi kompon keresztül Maroslelén át Óföldeákig. És Maroslelén hasznát is vettem, merre kell kijutnom a faluból.
-
-
Osiris
őstag
válasz
z0d1AK #13340 üzenetére
Végülis nem nokiásat vettem hanem BluMax GPS-4012.. ez nem SirfStar chipsetes, hanem valami MTK...valami. 52 csatornás, ez jól hangzott
, meg nem is volt drága és eddig elég pontosnak is tűnik. Most a térképszoftvert kell még megoldanom valahogy.
A Garmin elég jó név a navigáció terén és ahogy láttam trafipax adatbázis is van a programhoz, így először ezt próbálom ki. Van valakinek tapasztalata, hogy a telefon elég gyors hozzá, mert a nokiás térkép nem mozog túl folyamatosan. -
enddav
aktív tag
-
spedyboy
senior tag
válasz
z0d1AK #13194 üzenetére
neharagudjatok de ez hülyeség...
töbször is elöfordult már velem h neteztem wifin keresztül megszakadt a wifi ki irta h DISCONECTED és sipolt 1 et nem ment tovább azért azt mindenki észreveszi ha kiirja a teloja és sipol 1 et ha nem akkkor magára vessen. azonbelül ha normálisan csatlakozott vhova a telo és ugy cscinálod akkor nem is enged tovább netezni... mert kér no gateway reply vel kidob a francba...
de ha ugy vna beálitva akkor megkérdezi h mivel müködjön tovább de nem igaz h ezt nem lehetsézrevenni
ezért nemhsizem h ez lehetett a hiba...joédesanyukámnak volt olyan hogy w550ijén netkapcsolat besevolt állitva semenyire nem is érdekli öt ez a dolog nem netezett ne mcsinált semmit rajta jött a számla gprs adatforgalom 10k... anyátok... visza panonnhoz hogyisvanez? mondják h ök nemtehetenk rola nemtudják migenerálhatta ezt...
-szerintem ök generálták..
de sajnos nem tudod bebizonyitani az igazad... mert nem lehet.. -
WD40
aktív tag
válasz
z0d1AK #13186 üzenetére
***szottúl remek. Ezt erősítse már meg valaki, ha tényleg van ilyen, ki lehet kapcsolni? Ha ez igaz, akkor fölösleges bemenni a szolgáltatóhoz, mit mondhatnék? "Bocs, nem tudtam, hogy ez a kis tetü GPRS-t használ, holott be van állítva, hogy ne tegye?"
Picit most ideges vagyok, mert ez a 20k igazán sokkal fontosabb dolgora kellett volna, mint egy rohadék telefonszámla... Csak azért nem vágom falhoz, mert így még eladható. -
old rocker
veterán
válasz
z0d1AK #13074 üzenetére
Nem lekezelő, tréfás mérges.Vagy pöttyet bosszús. Mert miután odaírtam, az every day-jel tudod beállítani, visszaírtad, a tieden nincs ilyen. Én az olyan tagokhoz mérten,mint pl.karma,dexter,asasasad stb. és a felsorolás csak példálózó,nem teljes, holt hülye vagyok a mobilokhoz. Helyesebben: a szoftverekhez. De amikor felrakok egy szoftvert a telefonomra,igyekszem rájönni arra,hogyan működik,mit csinál. Jó, tudok valamennyire angolul. De engem az,amikor jönnek az olyan bejegyzések, hogyan lehet egy új nevet beírni a névjegyzékbe? hogyan tudok egy új találkozót elmenteni a naptárba,azok már egy picit bosszantanak. Nevezetesen azért, mert arról árulkodik,az illetőben semmi hajlandóság nincs arra, hogy elolvassa a telefonja kezelési utasítását, vagy megismerje annak a működését.
Nem mondhatod, hogy nem volt meg bennem a segíteni akarás,mert különben egyszerűen átsiklottam volna a kérdésed felett.Odaírtam a kulcsszót,mit keress; de amikor azt vagyok kénytelen vélelmezni rólad, ha az első billentyű nyomásra nem ugrik elő, akkor cseszel kicsit túrni benne; akkor már picit bosszús vagyok. Ez a legegyszerűbb: nekem nincs ilyen. Aztán a másik majd leírja neked,amit egy igen egyszerű felfedező munkával magad is megtalálhattál volna.
Nekem meg azzal ne példálózzál, miben mehetnék neked segíteni; média szakon végeztem.
Abban is tudok neked segíteni,hogy miután megoldottam a számodra szinte megoldhatatlan feladatot,a kaffogás helyett - vagy legalább mellé -illene annyit odaírni: köszi. Ehhez még Roland Barthes ismerete sem kell.De, örülök,ha segíthettem. -
old rocker
veterán
válasz
z0d1AK #13072 üzenetére
Nagyon-nagyon nehéz megtalálni,nem is csodálom,hogy nem találod. Szinte emberfeletti.
Először is, belépsz a best profile ikon segítségével a menüjébe. Eddig megvan?Remek.
Felül egy kisablakban látsz pici betűvel olyat: profiles. Alatta nagyobb betűkkel a felsorolás: Általános, NÉMA, TÁRGYALÁS stb. Megvan?? Hurrá. Akkor most pici kis ujjacskáddal lépj jobbra a króm négyszögecske jobb szélének megnyomásával. Ámuló szemed elé az fog tárulni, hogy Schedule.Igen,felül a pici ablakban. Most nyomd meg a bal oldalon felül található választó billentyűt. Igen, amelyik felett azt olvashatod: opciók. Megnyomtad? Naccerű. Most azt fogod látni, hogy "new", alatta view today rules, help, done. Nyomd meg a "NEW" feliraton. Na most, ha a tiéden nem az látható: Activate time, alatta condition,alatta profile, priority, allow deactivate, akkor nem ugyanarról a programról beszélünk. De ha igen, akkor a második ablakban ott virít és a szemed majdnem kiveri: Every day. Jelentése: minden nap, ejtsd: evri déj. Ha még most sem tudod beállítani, jelezd nyugodtan és elutazom hozzád.Megsimogatom a buksidat és szépen beállítom neked a telefonod. -
spedyboy
senior tag
válasz
z0d1AK #13009 üzenetére
én most feldobtam a 300 ast
nos:
van pár még emlitésre nem kerülö ujdonság.
a 220 kidobta aföképernyömre az email eim számát decsak h menyivan.
ez kidobja de megis jeleniti az utolso 2 cimkéjét... kicsit igy telivan aképernyöm devégülis hasznos ficsör
aztán az inbox ot is kilehet rakni ( edig ezt nem tudta aszem)
egyenlöre enyi amit kapásbol észrevettem jah és h mintha kisebb lettvolnaa betüméret a föképernyön... v képzelödök? -
old rocker
veterán
válasz
z0d1AK #12972 üzenetére
a garanciától függetlenül frissíthetsz.
Egyébként jobbnak tűnik az új szoftver.A készenlétire kirakja a szörcsöt. Internet/telefon. Ha pl.zeneszámot keresel, mondjuk egy albumot, elindítod a lejátszást, végigjátssza a keresett-talált listát a média playerrel. Eddig,ha jól vélekszem,erre nemvolt kapható.
De én többetnem telepítek... A szemeim már vérben forognak. Az ujjbegyeim bütykösebbek, mint Pinocchio orra. -
cabii
tag
válasz
z0d1AK #12927 üzenetére
Regisztráltatnod kell magad a geocachingon, de ez ugyanaz a portál, mint a turistautak.hu regelsz, leszeded a térképet, a letöltőszoftot, és összeollózód azt a térképet, amire szükséged van. Nekem pl egész Magyaro. utcaszintű, plusz turista /föld.. stb/ útja rajta van a telón, pont ma geocachingeltünk a gyerekekkel, tök jó volt. Még geoládák is fel vannak tüntetve. Teljesen és jól, és ingyenesen használható. Mégcsak nem is illegális. Egy teljesen nonprofit dolog. Mindenki elküldi az általa készített nyomvonalat, ezt egybegyúrják, legenerálják belőle a mapsource-t, és kiteszik, le lehet tölteni. Pontos, jó, gyorsan reagál a változásokra, és ingyenes. Jó mint a Linux
))
-
spedyboy
senior tag
válasz
z0d1AK #12899 üzenetére
szia
elvileg úgy van nem hogy csak a HANGOS navigációért kell fizetned ha jol tudom de javítsatok ki ha tévedek..
n95 nél mintha probáltam volna vmi ilyesmit vele...szerintetek elég nagy hozá értéssel bele lehetne operálni az e51 be 1 2.4 es ugyanekora felbontásu kijelzöt?
D
-
cabii
tag
válasz
z0d1AK #12878 üzenetére
Egyetértek, de akkor is úgy érzem, hogy eddigi telóim közül messze ez az e51 a legjobb. és pl néhány hibájával eddig én nem szembesültem
Azért jó kis írás, csak ne ez alapján döntön valaki, mert attól, hogy Te leírtad az igazat a nokiáról, a töbi telcsi talán még szarabb... -
8nemesis8
veterán
válasz
z0d1AK #12878 üzenetére
Jó kis írás.
Egyébknt van benne valami, hogy talán túlságosan elszigeteli a Nokis az egyes kategóriákat, mint pl.:Üzleti telefonok, multimédiás, ...
Lehetne kombinálni őket.De akkor is azt mondom, még mindig ők gyártják a legmegbízhatóbb készülékeket, legalábbis nekem eddig nem volt velük bajom.
-
sekli
addikt
válasz
z0d1AK #12868 üzenetére
mennyiért adod a ca-100-at...?
egyébként szerintem simán lehet forrasztani egy ilyen kábelt, ami kettéágazik mini usb-re és töltőre... Pont ma csináltattam meg egy ismerősömmel, hogy a 2.5-es füles végét levágattam, rárakattam egy 3.5-ös jack-et, plussz még egy kábelre egy 2.5-ös apát és egy 3.5-ös anyát rakattam... anyagköltség ~300Ft...
-
spedyboy
senior tag
válasz
z0d1AK #12748 üzenetére
igen nekem is nagyonjó lenne ha eltudnám forgatni a képet
de sajnos ez a progi se jo... feltoltam v 10 félét ( kenyeret héját bélét)
de 1se volt jo:S volt ameik felment és elforgatta a képet akkor amikor a progiban bent vok ha kilépek ( ugy h nem zárombe természetesen) és nyomom a "c"-t semit se csináll sajnos...valakinek valami 5let? e65 re van nem igaz h erre nincs...
-
pepe0419
tag
válasz
z0d1AK #12583 üzenetére
javaslom, hogy töltsd le ezt a fájlt, minden kérdésedre kaphatsz választ
-
cabii
tag
válasz
z0d1AK #12571 üzenetére
Hali, Én garmin tx vagy xt? 4 et használok Nokia GPS nmodullal 3w? Tökéletesen megy. Mintha kellett volna hozzá valami okosítás, de már nem emléxem mi. A garmin telepítőjében le volt írva, hogy mit kell még tenni. Valami SW.UNL vagy UML filet kellett a garmin könyvtárba másolni
-
-
válasz
z0d1AK #12554 üzenetére
Mit csináltál? A HelloCarbide nem szignózik
. A szoftver verziódat meg nem írtad meg.
Amit viszont megpróbálhatsz: újraindítod a telefont, elindítod az X-Plore-t, átváltasz a HelloCarbide-ra, első menüpont, vissza X-Plore-ra, és törölsz. Ennek így mennie kéne, legalábbis 220-as firmware-ig.
-
válasz
z0d1AK #12552 üzenetére
Dehogy nincs. Csak védi a Platform Security
Azért mondtam, hogy kell a ROMPatcher (a HelloOX rakja fel) vagy egy erős jogokkal rendelkező fájlkezelő (aminek telepítéséhez szintén kell a HelloOX).Vagy ha régi szoftvered van (ezt írd meg légyszi), lehet hogy a HelloCarbide is elég.
-
válasz
z0d1AK #12544 üzenetére
Megvan!!!
A C:\Private\100012a5\DBS_101FE031_mcv5.mpd fájlban van a zenelejátszó adatbázisa. Ezt kell letörölnöd fájlkezelővel, majd újraindítanod a telefont.A törléshez vagy AllFiles és TCB jogokkal rendelkező fájlböngésző kell, vagy a ROMPatcher Disable Caps opciója, ezután az X-Plore/Y-Browser és minden más egyszerű fájlkezelő is be tud menni oda.
-
válasz
z0d1AK #12536 üzenetére
Létezik... Az a komponens, ami a zeneadatbázist kezeli, legendába illően gyenge, teljesítményben és strapabírásban egyaránt. A legegyszerűbb a telefon leformázása lenne, bár lehet hogy kézzel is ki lehetne törölgetni az adatbázist... Át kell túrnom a telefonom nekem is hozzá, úgyhogy azt majd csak később tudom mondani, mit kell letörölni, ha ezt választod.
-
válasz
z0d1AK #12534 üzenetére
"KErrCorrupt (-20) Some media is not formatted properly, or links between sections of it have been corrupted."
Ez most sajnos kapásból több mindent jelenthet, lehet hogy a zenetár sérült meg valamiért, de akár az is, hogy hibás zene van a telefonodon
Most mennyi zene van rajta?
-
válasz
z0d1AK #12531 üzenetére
Itt találsz egy SIS csomagot, ami berakja Neked.
-
Szólista
senior tag
válasz
z0d1AK #12508 üzenetére
Otthon is frissithetsz,nem vész el a garancia.A Nokia oldalán le van irva,hogy miként.
Elötte csinálj egy biztonsági mentést!
[szoftverfrissités]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest