- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
-
porkesz
csendes tag
Szia Lord Zero!
Hát megoldódott a probléma.........bementem a nokia pontba....felkülték Pestre.
KIJELZŐCSERE!!hihetetlen de ez volt a fő probléma, nem szoftveres volt......!
Ma kaptam meg!Ennek ellenére nagyon meg vagyok vele elégedve!
Még egy kérdés:tudsz valami jó kis ram figyelő widgetet??
üdv:
porkesz -
Lord Zero
addikt
az accuweather problémás (volt), több verzió is futott, nem mindegyik ment (saját empíria) - te melyiket telepítetted?
a nálam épp fent leledző egyed: 1.1.608 - ez működik programként és widgetként is (utóbbi esetben, főképernyőre kitéve: opciók - webeszközök online módba, így betöltődik)
a másik két említett delikvenst nem használtam.mindettől függetlenül szerintem hiba, h nem jelennek meg abban a bizonyos listában. (biztos, h widgetet tettél fel és nem appot? : ))
-
Lord Zero
addikt
milyen widgetekről van szó? (olyan nincs, h rossz helyre telepíti, ezt felejtsd el)
pl. az ozone és az accuweather hajlamos arra, h widgetként esendőek legyenek, és sűrűn elvérezzenek (míg programként érdekes módon mindig egészségnek örvendenek)
ettől függetlenül még látnod kellene a listában..
nálam így néz ki a webeszk kat. (eleje), innen rakhatóak ki:te nem látsz semmi hasonlót?
-
Lord Zero
addikt
pedig ott kell lennie minden widgetnek: opciók - főképernyő szerkeszt. - hozzáad - itt jön fel egy lista (webeszköz katalógus művésznéven fut) az összes kitehető widgetről (ebben a listában van a hivatkozások lehetőség is, ez esetben csak shortcutot kreál, neked ugye nem ez kell)
ozone, accuweather, SPB-weather, meminfo, ram/akku-figyelők, tv-appok, etc. - az összes widget kitehető ígyszerk.
az, h az OVI (vagy a PC suite) hová telepíti (alkalmazásokhoz), teljesen mindegy, nem onnan kell előkotorni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest