- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Nem ez a gond, ugyanis ugyanezen töltővel már kb. 50 másik telefont töltőttem USB-n keresztül és mindegyiket hibátlanul feltöltötte. Ez viszont meg se nyekken rá, ugyanúgy, ahogy anyám 7020-asa sem, csak hát az kissé régebbi cucc és gondoltam, ez már menni fog. Tévedtem.
Misály:
Nézd, az most egy dolog, hogy ez a konkrét példány épp Ugandába ment volna, ettől függetlenül mi a magyar árakat szoktuk nézni. Itthon az XXL-nél 32 ezerbe kerül ez a teló és az egyik korábbi hozzászólásomban említettem a Samsung Star II DuoS-t, ami pontosan egy ezressel több, miközben kb. egy más világ ehhez képest. De hogy ne érhesse szó a ház elejét, a magyar Nokia Webshopban már előrendelhető a C2-03, mégpedig 32 ezer forintos áron. Ez pedig gyári gari ide vagy oda, de sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest