- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz
=Mentor= #161 üzenetére
nem arról volt szó hogy érintős-e vagy sem. arról volt szó hogy mennyire használható és mennyi pénzt kell letenni érte. egyébként soha életemben nem vettem előfizus telót mint ahogy ez sem az. gsm boltba volt vodafüggően mivel vodás vagyok. garis (vodába) full tartozékos.
most köss bele abba hogy le fogják tiltani mert gsm boltos elárulom a voda nem tilt.
gondolom ez volt a terved mert másba nem tudsz belekötni már . vagy még találsz?
-
matyi012345
őstag
válasz
=Mentor= #144 üzenetére
"világosan látszik, hogy a Nokia nem kíván beszállni a kijelző méret/felbontás, vas eszetlen növelését megvalósító divatirányzatba."
akkor alul fognak maradni.
"Az androidos telóknál bizony van példa döcögésre, azt nem állítottam, hogy mind olyan. Az általad lenézett Symbian (Anna/Belle) például sokkal jobban optimalizált!"
pont nem érdekel hogy néhol döcög. én 13000 FT-ért vettem telefont nemrégen (androidos) adj nekem egy olyan nokiát 13.000 ért amivel tudok navigálni bárhova úgy hogy egy autós töltő vagy az se kell hozzá, ami azonnal behozza az e-maileimet ( ami nekem fontos, lehet hogy neked nem) kényelmesen tudok rajta netezni, ( igaz hogy közelitésnél döcög, naés?!), aminek a menüjét és hátterét úgy csinálom meg ahogy én akarom maximálisan, amin bármelyik ismerősömet ki tudok tenni az asztalra és ha rábökök azonnal hivja ( Ja 13-ért nincs érintős Nokia? bocsi...)
kajak nem érdekel hogy döcög amikor közelitek netezésnél, az sem, hogy lassan kapcsol be és az sem érdekel hogy nem ébreszt ha ki van kapcsolva. Arra jó amire kitalálták, tudok vele csinálni mindent, ha valamit meg akarok nézni neten, akkor ottvan, ha haza akarok találni de nemtudom az utat vagy valahova menni akarok, ottvan és segít, ha e-mailt várok azonnal szól. kompromisszumot kell kötnöm néhány helyen a sebességével? el se hiszed hogy ezért a pénzért mennyire nem is várom el és mennyire nem is érdekel.
na szóval adsz nekem olyan nokiát 13-ért ami ezeket tudja? mert akkor elismerem hogy igazad van de addig csak beszélsz a levegőbe a Nokia féle ködből amit köréd varázsolt.
-
matyi012345
őstag
válasz
Káosz Kölyök #113 üzenetére
,,Kösz de én csak telefonálni akarok gyorsan és sokat! Ennyi! Ez a telefon ebben nagyon is jó szemben egy takony olcsó Androidos hulladékkal."
és?! akkor vegyél meg egy 5000 FT-s telefont arra az is jó.
,,De árulja már el nekem, hogy egy olyan telefonnal mit kezd egy olyan ember akinek napközben nincs ideje kihasználni az "okos" funkciókat. Elárulom semmit, és az érintőkijelző miatt még hátráltatva is lesz"
a fejedhez nyomják a fegyvert hogy vegyél okos telefont? ha nincs időd napközbe netezni akkor szintén ottvan az 5000 FT kategória. hátráltatva leszel az érintő miatt? Halkan súgom meg, hogy ez is az
"amiben messze menően szarabb mint egy Nokia az maga a telefonálás. Egy Androidos telefonnal nem lehet gyorsan telefonálni ha elveszed a füledtől 2 - 3 másodperc mire él az érintő kijelző aztán tudod csak megnyomni a piros gombot."
3 androidos telefonom volt eddig és tapasztalatból tudom mondani hogy ez egész egyszerűen nem igazDe persze igazatok van, biztos azok a hülyék akiknek 100+ telefon megfordult a kezükben és napi szinten foglalkoznak velük. pppeeeeersze.
éljetek csak a Nokia világában
egyébként nem feltétlenül ti vagytok a hibásak, ez valami olyasmi mint ahogy az ms be betonozta magát a destop piacra anno. azóta ",,csak az ms létezik". Csak hogy az ms azóta is fejleszt és teljesít és időközönként lerak valamit az asztalra, de a Nokia nem
-
matyi012345
őstag
azért mondod ezt mert Nokia-fan vagy. messzíról kiszúrom az ilyet. Ha objektíven látnád a dolgokat akkor nem mondanád ezt. amúgy meg az hogy a 60-80 ezres androidos telók döcögnek irdatlan nagy baromság. Nézz meg egy videot az optimus 2x ről ami most 75 rugó vagy akár a HTC sensationról vagy Desire HD-ről ami már 55-ért is volt fent. Ha te ezekre azt mondod hogy akad akkor azzal magadat minősíted és a szubjektív beszűkűlt látkörödet bizonygatod.
miért rúgnak bele két lábbal a Nokiába? azért mert az utóbbi időben konkrétan ló*aszt sem tettek le az asztalra Nokiáék. erőltetik a symbianjukat agyba-főbe de nem veszik észre hogy az összes többi gyártó lekörözi őket. nem képesek lépni, most meg eladják még a lelküket az ms-nek.
az okostelefonnak semmi köze a tesztalanyhoz? DE IGEN ha 30 ezret kérnek érte ami másélszer annyi amennyiért egy jól használható okostelefont kapok akkor igenis akarva-akaratlanul van köze. Ha tetszik ha nem.
Úgy érzed. hogy a konkurens gyártók pénzelnék a mobilarénát? Talán a konkrens gyártók letettek valamit az asztalra amíg a Nokia csak a seggén ült és a hírnévből akart megélni amibe aztán belebukott.
esni fog az ára? és?! 1/5 ödére kell neki esni ahoz hogy megérje.
én itt végeztem is csak fel akartam homályosítani a kis szemedet hogy lásd a dolgok rendjét. Fanokkal egyébként sincs értelme vitatkozni.
üdv.
-
matyi012345
őstag
okostelonak kevés, munkásnak drága.
semmi értelme.
Nokia te már sose állsz talpra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Linux kezdőknek
- Filmgyűjtés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest