- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
matyi012345 #164 üzenetére
Jaja.
De azért egy Androidos N8-at kipróbálnék. -
Weeman1
veterán
válasz
matyi012345 #151 üzenetére
Sajnos,pedig áttérhettek volna androidra.
-
=Mentor=
őstag
válasz
matyi012345 #147 üzenetére
Látom egyre jobban megyünk le az árakkal, eddig 30 ezerért volt android most már 13 ezerért is van
A következő hozzászólásodban az lesz, hogy ingyen osztogatják... Gondlom előfizetéses ár és valamelyik kínai gyártó modellje, de továbbra sem fogod fel, hogy nem mindenkinek kellenek az érintős mobilok...
(#154) Jacak: Symbian S60 tényleg idejétmúlt az Androiddal szemben, de az új Symbian Belle már felveszi a versenyt vele ez túlzás nélkül állítható!
(#156) leonejoci2: Azért gyártanak mert van rá igény, nem Európában hanem inkább a fejlődő piacokon mint Afrika és Ázsia szegényebb országai.
-
Jacak
senior tag
válasz
matyi012345 #147 üzenetére
Full én is így nézem ezt a dolgot,s az enyémnél olcsóbb droidot keresve se hiszem,h. vki találna: -kb. 11 ezertől már kapni használtan,s míg symbiannal nyomtam idáig,álmodni se mertem olyasmikről,amit ez simán,s jól tud.Sokan hiszik,h. egy 'dzsunkateló' eleve nem lehet olyan,mint egy Nokia.Én azonban mást tapasztaltam,Nokiáról váltva,s kínlódtam s60-nal eleget soxor,míg találtam egy adott funkcióhoz működő(!) alkalmazást,ami nem kemény pénzekbe került volna.Tisztában kell lenni a tényekkel,nem mki dúsgazdag,s nem mki menőzésből vesz telót,h. mki lássa,milyen logó is figyel rajta; van,aki használni/kihasználni szeretné,s a Nokia bizony nem hajlandó felébredni a Csipkerózsika-álomból,még mindig hiszik,h. a név önmagában képes eladni vmit,ha van mögötte versenyképes tartalom,ha nincs.Márpedig,amit,s amennyiért ma a Nokia ad,az édeskevés.
-
Weeman1
veterán
válasz
matyi012345 #149 üzenetére
Pedig régen én is szerettem a Nokia-t,
míg értelmes telefonokat gyártottak. -
=Mentor=
őstag
válasz
matyi012345 #106 üzenetére
(#104) Rusi: Köszi a maratoni választ
A lefizetés nyilván csak túlzás volt részemről, de igenis érződik tőletek egyfajta negatív hangvétel (undor?) a Nokiával szemben.
A Nokia tényleg nagyon lebecsülte az érintős okostelefonok jelentőségét és nem lépett időben az "Android/Iphone kihívásra" a Symbian gyökeres megújításával, készülékei erőteljesebb fejlesztésével... A Symbian Belle ezt a csorbát már kiköszörülni látszik és a WP7-tel karöltve nagy eséllyel száll vissza a ringbe a Nokia. Pozitív folyamatok sora indult el, azt hiszem mindenkinek az az érdeke, hogy visszatérjenek a csúcsra. Az viszont világosan látszik, hogy a Nokia nem kíván beszállni a kijelző méret/felbontás, vas eszetlen növelését megvalósító divatirányzatba.
A C2-02 lassúsága meglep, a Youtube-on láttam több videót és ott nem tűnt lassúnak már ami a kezelőfelületet illeti, mert az adatkommunikációs funkciókat nem tesztelték.
(#106) matyi012345: Óriási felfedezést tettél...
"Nokia fan" vagyok igen, de tudok kritikus is lenni velük szemben ha arról van szó. Sőt az Apple - Samsung csörtében egyenesen a Samsung mellé álltam. Az androidos telóknál bizony van példa döcögésre, azt nem állítottam, hogy mind olyan. Az általad lenézett Symbian (Anna/Belle) például sokkal jobban optimalizált! Okostelefont kapsz 30 ezerért de az olyan is... Ráadásul sokan irtóznak a tapicskolós mobiloktól és fontos nekik a klasszikus kialakítás. A Nokia nem véletlenül gyárt ilyeneket, talán nálad jobban tudják mire van igény.
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
matyi012345 #119 üzenetére
az a baj meg sem próbálod érteni mit mondok.
Leírtam korábban is az 5000Ft telefonnak kisebb a kijelzője és nem Dual kártyás (egy céges egy magán). Nehéz megérteni, hogy ennek a telefonnak nagyobb a kijelzője és van gombsora is (érintő kijelző miért baj a gombsor mellet?). Itt meg is állhatunk. Ki lehet találni kik a telefon célcsoportja.
Senki nem tart pisztolyt a fejemhez hál isten most már a Mobilarena is lepereg rólam, de itt a cikk végén "sulykolják" a mai fogyasztói nemzedékbe, hogy ennyiért már okos telefon is van. (Aztán kapcsold be a TV-t és szégyelld el magad, hogy neked még nincs Droidod).
És vannak páran akik hát mi ez a "szar" hisz ennyiért már okos is van.
Egyszerűen az újság vezetésével együtt példának okáért te is képtelen vagy tárgyilagosan szemlélni a piacot. Ilyenkor jöttök a személyeskedéssel mert érvelni képtelenek vagytok.
Olvasd vissza ezt csinálta Bog és most ezt csinálod te is. De ezt csinálta johnny is.
Elmondtam az érveimet be is fejeztem. Örülök neki, hogy a sok hülyeség lepereg rólam és annak is, hogy nem vagyok annyira fontos ember, hogy napközben leveleket kelljen olvasnom vagy folyamatosan a neten kelljen lógnom (fosbokon és társain).
Elvagyok egy atomstabil telefonnal amivel gyorsan tudok telefonálni. Viszonylag nagy a kijelzője ha melóbol későn érek haza is van még benne szufla. Ezen kívül nem sírom el magam ha megkarcolódik (olcsó Androidra már veheted is a védőfóliát) . Ja és megvásárlás után nem kell fél napot azzal foglalkoznom, hogy keressem az appokat mert van éppen jobb dolgom is.
Egyébként még mindig PIAC vezetők. Mint ahogy előttem is írták. De sok hülye ember él a földön! Gratulálok a hülyítéshez!
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
matyi012345 #106 üzenetére
Én meg kiszúrom a divat majmolókat. Többek közt ennek az újságnak köszönhetően jómagam is megjártam az Androidos vonalat. Jelen formájában valahogy nem érzem azt amit itt a tesztelők mindig kihoznak.
Katasztrofális frissítés sokszor elcseszett build kiadás, rohadtul gyorsan lemerülő aksi ráadásnak a Marketen lévő szeméthegytől alig alig találni jó alkalmazást. Aztán ha nem figyelsz lehet olyan alkalmazást szedel le ami 2 - 3 óra alatt nullázza az aksit (vagy épp nem tudod felvenni a telefont mert valamit futkos a háttérben és fogja a jószágot).
De amiben messze menően szarabb mint egy Nokia az maga a telefonálás. Egy Androidos telefonnal nem lehet gyorsan telefonálni ha elveszed a füledtől 2 - 3 másodperc mire él az érintő kijelző aztán tudod csak megnyomni a piros gombot. És utána sem olyan pörgős a használata. De nekem hál isten olyan is volt egy sikeres Build frissítés után, a telefon hívás végén beragadt a telefon és nem csinált semmit jó egy percig. Mondanom sem kell telefonálni akarok a telefonommal és a csúcs szuper Android éppen ebben gátol. Ugyan mennyire érdekel ezek után, hogy lassabban szedi le a leveleket vagy a flash a böngészőben? Én sokakkal ellentétben nem vagyok annyira fontos ember, hogy a leveleimet olvasgassam napközben aminek amúgy a 99% valami robottol jön. Így ez egyáltalán nem érdekel. Napközben nagyon netezgetni sem érek rá a telóval így ha valami nagyon kell azt egy ilyen masinán is meg tudom nézni.
Elvesztették a realitásukat ezek a tesztek. Mielőtt kézbe fognak egy telefont el kellene gondolkodni a tisztelt tesztelőknek, hogy ez a készülék kinek készült. És akkor nem kell akkora irgalmatlan hülyeséget olvasnom a teszt végén, hogy ennyiért már okos telefon is van.
Kösz de én csak telefonálni akarok gyorsan és sokat! Ennyi! Ez a telefon ebben nagyon is jó szemben egy takony olcsó Androidos hulladékkal. Mondja itt Rusi az új Mini-t. (naná hisz be van tőle ájulva) De árulja már el nekem, hogy egy olyan telefonnal mit kezd egy olyan ember akinek napközben nincs ideje kihasználni az "okos" funkciókat. Elárulom semmit, és az érintőkijelző miatt még hátráltatva is lesz.
De nem. Itt valami elromlott a srácok képtelenek tárgyilagosan szemlélni a piacot. Android, iPhone. a BB-t a minap épp dicsérték amúgy mindenki más hulladékot gyárt. Itt meg Bog még mondja is, hogy a Nokia mostanában csak szart gyárt. Ha így állnak hozzá a tesztekhez a Nokia helyében betiltanák mindenfajta publikációt Nokia telókról ezen az oldalon. Ugyanis egy Vicc amit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest