Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Én a helyedben lecserélném a gyári kameraszoftvert, mert frissítés ide, meg Pro oda, még mindig gőzük sincsen, hogy (az egyébként teljesen jó) Zeiss lencsékhez milyen szoftvert kellene hozzárakni. Tisztán látszik, hogy erről az oldalról lövésük sincsen a témához - az átportolt Google kameraszoftver a gyárihoz képest ég és föld, de tényleg - képminőségben és funkciókban is, pedig csak a színes kamerát használja rajta (ff nincs a pixeleken), hiába volt a frissítés.
A töltés problémát én egyáltalán nem tapasztaltam kezdettől se, akkor és úgy tölt, amit jelez.
A rendszer a júliusi biztonsági csomaggal frissült pár napja.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged