- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
AeSDé Team #716 üzenetére
Az árazást az indokolja, hogy ez egy kifutó (csúcs)modell minden tekintetben, utóda a Sirocco, jobb védelemmel, de ugyanazzal a hardverrel.
A 7.1 is újabb modell, sokkal felkapottabb és felül középre van pozicionálva a termékpalettájukon. Érdemes elgondolkodni rajta akár ez helyett, mert bár gyengébb, sok tekintetben (pl akku. kapacitás, kiegyensúlyozottabb hardver) átgondoltabb készülék.
Hamarosan megjelenik a 9 is, akkor szerintem a régi 8 szép lassan el lesz felejtve, vagy max. a Sirocco-val együtt kapja majd meg a dolgait, ami viszont nagyon drága.Az android 9-et biztosan megkapja mindegyik, meg a biztonsági frissítéseket.
A bootloader zárt, így ha ROM-olni akarsz, akkor ne ezt a márkát nézegesd (minden Nokiáé zárt).
CroCo: én amióta használom, azóta elégedett vagyok vele. Pozitívum a sebesség és a rendszer testre szabhatósága, meg a tisztasága: nincsen rajta semmi felesleges nyűg. Az akkumulátor lehetne egy kicsit izmosabb, de tulajdonképpen azzal sincsen gond. Mai szemmel nézve a káva kicsit vastag a kijelzőhöz mérve. A kijelző színvilága egy nagyon kicsit kékes árnyalatú, amit viszont nem lehet állítani szoftverből. Ez valakit zavar. Az IPS-nél nincs beégés, viszont a Glance funkciónak nincs értelme így (mert csökken vele a készenléti idő).
Nekem a 6/128Gb-os egy SIM kártyás verzióm van.
Ahogy írták, van dual simes (DS a vége) és single sim-es (SS a vége). A dual SIM-es nem aktív dual-os, azaz amíg az egyik sim-mel telefonálsz, addig a másik inaktív, csak készenlétet tud, ahogy a telefonok jó része. A SIM-tálcába ekkor vagy 1 SIM + 1 SD kártya, vagy 2 SIM megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest