Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz AeSDé Team #716 üzenetére

Az árazást az indokolja, hogy ez egy kifutó (csúcs)modell minden tekintetben, utóda a Sirocco, jobb védelemmel, de ugyanazzal a hardverrel.
    A 7.1 is újabb modell, sokkal felkapottabb és felül középre van pozicionálva a termékpalettájukon. Érdemes elgondolkodni rajta akár ez helyett, mert bár gyengébb, sok tekintetben (pl akku. kapacitás, kiegyensúlyozottabb hardver) átgondoltabb készülék.
    Hamarosan megjelenik a 9 is, akkor szerintem a régi 8 szép lassan el lesz felejtve, vagy max. a Sirocco-val együtt kapja majd meg a dolgait, ami viszont nagyon drága.

Az android 9-et biztosan megkapja mindegyik, meg a biztonsági frissítéseket.

A bootloader zárt, így ha ROM-olni akarsz, akkor ne ezt a márkát nézegesd (minden Nokiáé zárt).

CroCo: én amióta használom, azóta elégedett vagyok vele. Pozitívum a sebesség és a rendszer testre szabhatósága, meg a tisztasága: nincsen rajta semmi felesleges nyűg. Az akkumulátor lehetne egy kicsit izmosabb, de tulajdonképpen azzal sincsen gond. Mai szemmel nézve a káva kicsit vastag a kijelzőhöz mérve. A kijelző színvilága egy nagyon kicsit kékes árnyalatú, amit viszont nem lehet állítani szoftverből. Ez valakit zavar. Az IPS-nél nincs beégés, viszont a Glance funkciónak nincs értelme így (mert csökken vele a készenléti idő).

Nekem a 6/128Gb-os egy SIM kártyás verzióm van.

Ahogy írták, van dual simes (DS a vége) és single sim-es (SS a vége). A dual SIM-es nem aktív dual-os, azaz amíg az egyik sim-mel telefonálsz, addig a másik inaktív, csak készenlétet tud, ahogy a telefonok jó része. A SIM-tálcába ekkor vagy 1 SIM + 1 SD kártya, vagy 2 SIM megy.

Új hozzászólás Aktív témák