Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz Sidorovich #1066 üzenetére

Igen. Ezzel a problémával sok-sok Nokia 8 tulaj szembesült az elmúlt két hónapban. Ezzel és az iránytű megkergülésével a support sem tud mit kezdeni, csak a szokásos szöveget nyomják. Azt meg el lehet felejteni, hogy lesz itt még funkciófrissítés. A HMD-nél már rég nem találják az irányt. Inkább kiadnak még 9 másik friss modellt, a régieket meg szépen hagyják eltűnni majd lassan.
    Szerintem ez már az elmúlt fél év alapján bebizonyosodott. Az akarat meglenne, csak valahogy a megvalósításba mindig valami hiba csúszik. (Ld. "jobb" kameraszoftver, ami továbbra sem tudja kihasználni a hardver lehetőségeit, a 9-es késése, bénázás a béta csatornával, szenvedés a frissítések terjesztésével és makacsul megmaradó hibákkal.)
    Nem akarom ezzel osztani az észt, de nekem most ez jött le. A telefon egyébként nagyon jó ennek ellenére - ne gondold azt, hogy más gyártónál kolbászból van a kerítés :).

bati1: Először én is szenvedtem vele, nem sikerült nekem sem - olyan USB-re dugd, ami nem akarja tölteni, nekem az lett a megoldás (de az is lehet, hogy csak véletlen, és a tömpe ujjaimmal nem jól nyomkorásztam rajta valamit.) Ahogy a korábban hivatkozott videóban van, úgy mennie kellene neki.

(Ja... és azt hiszem, hogy az USB hibakeresést is be kell kapcsolni(?) talán).

Új hozzászólás Aktív témák