- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Sidorovich #1066 üzenetére
Igen. Ezzel a problémával sok-sok Nokia 8 tulaj szembesült az elmúlt két hónapban. Ezzel és az iránytű megkergülésével a support sem tud mit kezdeni, csak a szokásos szöveget nyomják. Azt meg el lehet felejteni, hogy lesz itt még funkciófrissítés. A HMD-nél már rég nem találják az irányt. Inkább kiadnak még 9 másik friss modellt, a régieket meg szépen hagyják eltűnni majd lassan.
Szerintem ez már az elmúlt fél év alapján bebizonyosodott. Az akarat meglenne, csak valahogy a megvalósításba mindig valami hiba csúszik. (Ld. "jobb" kameraszoftver, ami továbbra sem tudja kihasználni a hardver lehetőségeit, a 9-es késése, bénázás a béta csatornával, szenvedés a frissítések terjesztésével és makacsul megmaradó hibákkal.)
Nem akarom ezzel osztani az észt, de nekem most ez jött le. A telefon egyébként nagyon jó ennek ellenére - ne gondold azt, hogy más gyártónál kolbászból van a kerítés.
bati1: Először én is szenvedtem vele, nem sikerült nekem sem - olyan USB-re dugd, ami nem akarja tölteni, nekem az lett a megoldás (de az is lehet, hogy csak véletlen, és a tömpe ujjaimmal nem jól nyomkorásztam rajta valamit.) Ahogy a korábban hivatkozott videóban van, úgy mennie kellene neki.
(Ja... és azt hiszem, hogy az USB hibakeresést is be kell kapcsolni(?) talán).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest