- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
még április közepén érdeklődtem a Corvin plázában a boltban, mikor már láttam hogy van a listán mint "hamarosan" bementem majd mondták hogy nincs, de felírják az adataimat és amit érkezik szállítmány, felhívnak. uh így is volt, múlt hét pénteken jött a hívás, bementem, aláírtam a szerződést és vigyorogva kisátáltam.
-
-
aromatyi
csendes tag
Telenornál 100%, hogy dual sim változat van?
Ma voltam az Árkádban de kegyetlen szerencsétlen ügyintéző képtelen volt erre válaszolni, pedig még segítséget is hívott. Persze kipróbálni nem lehetett.
Ilyen 2 év hűség vállalása esetén is él a netes rendelés 14 napos elállási joga, ugye? -
Chris0321
veterán
Most beszéltem egy Telekom online ügyintézővel, az előfizetésem miatt és rákérdeztem itt 1 sim-es változatot adnak. Nekem szerencsére így is megfelel mivel úgyis csak egy sim került volna bele a másik helyre memóriakártyát rakok majd.
-
PanVene
csendes tag
Hogy elfér-e a telefon a zsebedben leginkább attól függ mekkora a zsebed, az pedig a ruha típusán kívül attól, hogy te mekkora vagy. Ha 150 centis lány vagy tuti nem fér el
Én a cirka 185 centimmel a zsebemben hordom, éppen jó a legtöbb esetben, még az átlagnál szűkebb stílusú nadrágban is (slim fit de nem skinny fit). Guggolás és egyéb gyakorlatok közben azért már tud kényelmetlen is lenni, egyébként elmegy.
Ülés közben amúgy sem ajánlott ott hordani, mert egyébként a SAR értéke elég magas (1,776 a testre), még ha ez egyébként egy maximum is. -
válasz
szabi__memo #387 üzenetére
Mint mondtam, nekem az N8.nem teccik annyira: bazi nagy káva alul-felül, kicsi 5,3" kijelző, kicsi aksi, előlapi újjlenyomat se gyere be!
És fél éves vagy idősebb használlt telót se, már ez az 1.hónapos is hatáteset volt!
-
( V )
veterán
válasz
DroiDMester #383 üzenetére
mondjuk azzal a bazi alsó lábával ha meg is tud barátkozni az ember akkor is, nincs treble support, gyengébb akksi viszont erősebb kijelző -> jobban is fogyaszt...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester #383 üzenetére
Egy hónapost nem tudom, de már kevesebbért is láttam garist. Új se sokkal drágább
-
*Mukeey*
addikt
Akinek van,az rakta már fel esetleg a P-t?YT videókon meggyőzően fut már ez a beta is...
-
( V )
veterán
válasz
szabi__memo #382 üzenetére
őszintén szólva én is így tudtam, de elég sok fél információi volt ezzel kapcsolatban.
-
Draken
őstag
válasz
Pont ezt hoztam fel itt egy korábbi hozzászólásban. Szerintem nem lehet függővé tenni. Ugyanúgy, ahogy nexusokat/pixeleket sem tettek függővé, úgy android one-os telókat sem tesznek tudtommal!
-
válasz
Hol is kapsz 105.ért 1hónapos 2.év gyári garis N8.at?
Amúgy néztem azt is de annak nem teccik a kinézete, és amúgy is csak inkább GPU.ban erősebb az S835, én meg soha egy telómon sem játszok, szóval kb semmivel nem lettem volna előrébb, csak annyival hogy egy jóval korábbi kiadás, de ugyanúgy nincs rá custom rom arra se!
-
MacEdm
tag
Üdv!
Elsősorban azokhoz fordulnék akik már rendelkeznek a Nokia 7 Plussal. Lehet, hogy hülye kérdés lesz, ezért előre is bocsiAz lenne a kérdésem, hogy ti hol/mibe hordjátok a telót?
Én mindig a nadrág zsebbe hurcoltam a telóimat és ugye ez nem egy kis telefon.
Belefér / elfér a teló a nadrág zsebbe? Vagy majd kell külön vennem egy táskát amibe cipelgetem? -
válasz
DarkChild #370 üzenetére
Tegnap csak nembírtam magammal és megvettem az N7+.t
sikerült jó áron elcsípnem egy 1hónapos készüléket 105.ért, 120-130.at énse adtam volna érte
Este értem haza csak gyors teszt volt vele, a kamerája legalább 2x jobb beltérben mint az A1é akár a Gcam modosítás ellenére is sokkal gyengébb az A1 kamerája a rendszer sebesség is érezhető hogy egy közel 2x gyorsabb SOC.van az N7+.ba!
-
vittgen
senior tag
A NOKIA 7 Plus-t nem ismeri fel az XP!!!
Eddig minden más Androidos telót,amit rácsatlakoztattam felismert!
Hol lehet a hiba?? -
DarkChild
senior tag
válasz
DroiDMester #366 üzenetére
Ja, én is furcsállom, hogy mindenki tényként kezeli az A2-őt, holott a Xiaomi még egy szót sem szólt róla. De tekintve, hogy minimális módosítással leképezhető a 6X-ből és hogy mekkora sikere volt az A1-nek, én sem hiszem, hogy a kínaiak kihagyják idén ezt a ziccert. Gondolom 1-2 hónapon belül lesz már róla konkrét hír.
Hát igen, én is csorgattam a nyálam a 7 Plusra, de miután elolvastam az első teszteket róla (különösen a nagyon alapos GSM Arénás befolyásolt), úgy döntöttem, nem váltom le az A1-et rá. Nyilván gyorsabb a 660-as SOC, de mivel csak netezek rajta, és nem játszom, így valószínűleg alig venném észre a sebesség növekedést. Ráadásul az N7+ kamerája - hiába ott a Zeiss felirat a lencséken - csak alig észrevehetően jobb az A1 kamerájánál... ha látványosan jobb lett volna a kamera, biztosan meglépem a váltást.
A réz díszcsíkok pedig... hááát... nem annyira az én ízlésemnek valók
Egyedül a nagyobb akku az, ami miatt sokáig dilemmáztam a vásárláson, de végül nem éreztem úgy, hogy ez most megérné a 100 rugó feletti ráfordítástMindegy, ettől függetlenül szerintem is klasszul sikerült teló, remélem, folytatódik ez a jó széria a Nokiánál különösen az Android One-os széria. Ha pedig az N7+ ára beesik 100 alá és lesz fehér színben is - az jobban tetszik mint a fekete -, meglehet, hogy bejátszok majd én is egyet.
-
( V )
veterán
válasz
DarkChild #364 üzenetére
a 6X alapján nézve azért a Nokia mellé dől a mérleg, ti. nincs NFC, nincs Jack, akku is jóval soványabb...
-
juuzer
addikt
válasz
DroiDMester #366 üzenetére
+1
Nekem lehet egy S7-et fog majd váltani az A1 mellé
-
válasz
DarkChild #364 üzenetére
Mi A2 még nem is létezik, (most ne gyere azzal hogy Mi 6X már van) és az se biztos hogy lesz-e valamikor!
Amúgy meg marhára nem egy kategória, a N7+ al az Mi A2, nem a hardver végett mert ugye az kb azonos, de a Xiaomi nem lesz soha olyan prémium mint az N7+ sem a kijelző minősége sem a készülékház nem hasonlítható egymáshoz, a Xiaomi-t simán meg lehet görbíteni ha csak nadrág zsebben hordod, nos egy nokiát még erőszakkal sem bírsz elgörbíteni remélem érted mire gondolok!
A másik ha lesz is majd talán A2 az már nem 60.ba fog kerülni hanem közel ~90.be, szóval nehogy azt hidd hogy majd féláron megkapod ugyan azt mint a N7+
Amúgy nekem is Mi A1.em van, és én is nagyon agyalok hogy lecserélem egy N7+ra
-
vacs
veterán
válasz
Kis Samurai #363 üzenetére
Ez feature!
A google minden Stock androidos telefonon letiltja a Miracast funkciót, legyen az Pixel, Nexus, Android One... -
DarkChild
senior tag
Hmm, hirtelen felindulásból megrendeltem ezt a telót pár hete, aztán az első tesztek publikálása után rájöttem, hogy nem sokkal jobb, mint a jelenleg birtokolt Mi A1-em - úgyhogy vissza is mondtam
Mondjuk a döntésben az is közre játszott, hogy bemutatták az utód, Mi A2-őt is, ami kb. ugyanaz a hardver, mint a 7+, de valószínűleg jóval olcsóbb lesz...
De addigra már rendeltem hozzá egy Nillkin tokot + edzett üveget is, amire így nem lesz szükségem - szóval ha valamelyikőtök ilyesmire vágyna, akkor: katt ide
Na mind1, ettől függetlenül tetszetős ez a 7+, kár, hogy ugyanezt a hardvert nem pakolják bele egy jóval kisebb burkolatba... Nagyon nagy ez már -
Kis Samurai
tag
Több mint 2 hete használom a telefont, egyre jobban kezdem megszokni ,bár van ,hogy még a retinámmal akarom feloldani (lumia 950 hagyaték...
) a kijelzőt és csak bambulok némán, hogy most mi van...
Sokat fejlődött a droid a zte blade-em óta, ez tuti, bár továbbra is vannak furcsaságok, de azthiszem jó barátok leszünk.
Képernyőidő 5-6 óra között alakul, nem játszom rajta, nálam 1,5 nap simán megvan kicsit takarékoskodva 2 nap bőven összehozható, éjjel alig merül.
Eddig sok bugba se futottam bele, egyszer fogta magát és elnémult, restart segített csak.
Miracastról van valakinek információja? Feature vagy bug hogy nem tudom kiküldeni a telefon képét az LG okostévémre? -
( V )
veterán
még csak másfél töltési cikluson van túl, uh majd ha bejáratódott küldöm az eredményeket
(#345) atikó
Paíron tudnia kéne gyakorlatban még nem tudtam tesztelni.(#360) vittgen
igen a Foxconn a megbízott, akárcsak az iPhone esetében, de ettől még a finnek gyártatják le -
( V )
veterán
válasz
vonatospisti #355 üzenetére
Finn
-
vittgen
senior tag
NOKIA 7 Plus
Ezek a kamerák jó fotókat készítenek! -
Rony949
őstag
Most hívtam a Telenor ügyfélszolgálatot és azt válaszolták hogy a Nokia 7-et még nem értékesítik.
-
( V )
veterán
🤔 jó kérdés, én mindig is utáltam a tele honlapjának össze visszaságát, de gondolom nemsokára kint lesz.
Amúgy nagyon csinos a készülék és ergonomikus, csak úgy simul a kézbe, de nem csúszkál szerencsére. Méretre azért jóval nagyobb az N5 nél, de egyáltalán nem kényelmetlen, inkább a kijelző magassága (avagy fektetve szélessége) amit picit szokni kell, mert az tényleg mozi vászon -
( V )
veterán
Yep 👍
rendeltem hozzá Nillkin tokot is, sajnos nincs nagy választék (konkrétan ez az egy) de ez legalább pofás
-
atikó
őstag
Üdv. Tudja valaki, hogy ismeri a LDAC átvitelt a teló? Köszi
-
*Mukeey*
addikt
117K kártyásan,az elég jó ár kezdésnek...
-
Rony949
őstag
Nagyon faja. Holnapi nap be is nézek a szolnoki üzletbe, hátha kapható már náluk is.
-
( V )
veterán
válasz
szabi__memo #335 üzenetére
a letölthető árlistákon viszont már mint "új" szerepel nem mint "hamarosan"
-
( V )
veterán
megjött a Telenor készletre!!!
A srác azt mondta hogy tévedett és valóban két SIMes (két IMEI) es független (ezt azért még majd tesztelem).
Folyt köv. este 😉
-
Hallosz
senior tag
Most este 7-kor beneveztem egyre. Edigiben 134900, független. Már rajta van a 8.1
Samu A5 2017-ről váltok. Ennek sokkal szofisztikáltabbak beállítási lehetőségei.
A képernyő remek, az amoledhez képest, a feketékben vélek felfedezni némi különbséget.
Roppant fürge jószág, a beszélgetési hang remek. A többit majd meglátjuk. -
Rony949
őstag
Telenoros megjelenésről esetleg van valakinek valamilyen infója? Tudom, unalmas már, de kezdek türelmetlen lenni.
-
( V )
veterán
válasz
oliblood88 #316 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #321 üzenetére
Vodánál eleve készülékes feltöltős csomagnál az első feltöltést is megkell venni (háromezer minimálisan) szóval 1 év kapásból
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #319 üzenetére
Vodánál kikell csomagolni beüzemelni sim kártyára tölteni csak akkor végzik el:
Feltöltőkártyás készülékek esetében onnantól kezdve, hogy a SIM kártyán megjelenik bármilyen összeg, azaz a feltöltés sikeres volt, az előfizető a készülék kikódolását díjmentesen kérheti. Amennyiben nem tölt fel az előfizető a SIM kártyára felhasználható egyenleget, úgy a szerződés megszűnését követően kérheti a készülék díjmentes kikódolását.
Telenornál elvileg nem követelnek ilyesmit, de ott is alapesetben függően adják. Külön kérésre függetleníteni lehet. Ennél nem tudom hogy megy de írnak horror történeteket aminél 3 hétig tartott gyártói szervizbe a zsír új telefon függetlenítése.
Sajnos a törvény ami vonatkozik rá elég hiányos nem írja le normálisan megszabva a folyamatot. Így Telekomon kívül mindegyik szolgáltató úgy trükközik ahogy akar. Telekom is csoda hogy nem ezt tette.
-
oliblood88
csendes tag
Elerheto az Android P beta a keszulekre: https://developer.android.com/preview/devices/
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok.
Valaki T-nél vett már? Az dual simes?
-
Sziasztok! Megbízható helyről vásárolva benne van a dobozban az átlátszó tok?
Köszi.
-
Mono_G
tag
Gondoltam rá, de akkor a kép teteje és alja nem távolodna egymástól (nyúlik), majd közeledne egymáshoz (zsugorodik), hanem akkor kicsit remegős lenne, vagyis egyszerre mozdulna le és fel a két rész. Én is rögzítettem már videót autóban, de ilyen "effektet" nem láttam benne.
-
PanVene
csendes tag
válasz
NightDante #306 üzenetére
Szerintem jó a minősége, én Sony MDR-EX450H-el hallgatok zenét és audiobook-ot a telefonon.
Tesztek szerint inkább csak átlagos, szóval attól függ mennyire vagy érzékeny fülű.Engem csak egy dolog zavart eddig a zenehallgatással kapcsolatban, a Poweramp progi a rendszerrel nem igazán kompatibilis, lezárt képernyőről nem lehet vezérelni.
-
NightDante
csendes tag
Egy jó minőségű fülessel milyen a hangminőség? Milyen DAC van benne? Nagyon érdekelne a készülék, de nem szivesen adom egy szint alá, mert a Htc a9 telefonom ezen a téren nagyon jó.
-
PanVene
csendes tag
Csináltam egy videó tesztet, megnéztem mit tud a kamera dashcam használatban, ami persze extrém igénybevétel.
Érdekesebb részek:
5:57-6:25: rázkódás nagyobb sebességnél
6:40-6:55: gyors és nagy fényváltozások
8:10-9:05: hosszabb rázós szakaszA stabilizátor (gyro szenzor alapú EIS) szerintem nagyon jó munkát végez.
Fényviszonyok változására is hamar reagál, részletgazdag a kép.
Az általános minőségről annyit, hogy streamelve a tömörítés miatt 1080p-ben is még egy fokkal rosszabb mint az eredeti, de nagyjából azért visszaadja. -
Chris0321
veterán
válasz
szabi__memo #302 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
szabi__memo #292 üzenetére
nyilván azért beszél már róla kb minden nevesebb külhoni szak hírportál április óta mert teljesen légből kapott
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest