- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
DroiDMester #1169 üzenetére
Ezt a memóriakártyát sem ajánlanám a helyedben gagyi vacak.
Nem tud csak 15-20 mb írási olvasási sebességet ami kevés.
Plusz ezeknél nincs igazán garancia sem ha gond van mint a nemrég linkelt Sincerity féle kártyáknál ahol valós gyártói garancia van. -
-
mirci18
addikt
válasz
DroiDMester #1160 üzenetére
Azért az ilyen olcsó értékelés nélküli vackokban ennyire nem bíznék.
Ugreen Choetech Blitzwolf. Ezeket vedd ne azokat a kínai hamisítványokat amit belinkeltél. -
Chris0321
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1194 üzenetére
Elejétől a végéig tehát a csatlakozókat is beleszámítva 100 cm.
Más:
Ez a konnektoros töltő jó a 7 Plus-hoz?
-
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1194 üzenetére
Pont 1m.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1184 üzenetére
Legiobb volna ha valahol meg tudnád tapicskolni, mm, euronics vagy ilyesmi helyen, esetleg ismerős.
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1161 üzenetére
Szia!
Én május 10. óta nyüstölöm!
Agyon ütni sem lehet!! ()
-
vittgen
senior tag
válasz
DroiDMester #1160 üzenetére
Óóhhh!
Teljesen igazad van!
Ezeket WISH-ről lehet rendelni??? -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1181 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem ismerem az almát. Nem tudok ahoz viszonyítani, viszont S9+al rendelkező munkatárs kézbe vette, annyit mondott, nem lassabb mint az övé.
DBob Maradjon is így
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1175 üzenetére
Saját vélemény:
Nem a 7 Plus ellen akarok beszélni, de szerintem nem fogja azt a fluiditást, gördülékenységet visszaadni, amit a 8, ezért nehogy csalódás érjen. Hiába az erős középkategóriás hardver és az Android One. Esetleg érdemesebb lenne egy Pixel 2-t nézni. Van a családban 8 Plus és 6S, ahhoz tudok viszonyítani. Ha elfogadod, hogy ez mégiscsak a középkategória, akkor egy nagyon szuper kis telefon.
Xiaomim volt. Nekem a MIUI egyenlőre inkább a nemgyerebe listán van. -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1175 üzenetére
Első belépéseknél megkérdi hogy menteni akarod e, utána úgy műkszik ahogy írtad.
Gmailnél be lehet állítani mit csináljon jobbra vagy balra csúsztatásnál, közte van az olvasottnak jelölés.
Mi mix2-nek nem tudom mekkora piaca van, vagy akár a Nokia 7 plusnak, ebben nem tudok véleményt írni. -
válasz
djculture #1170 üzenetére
a Sandisk ugyan attól a gyártótó veszi a kártyáit mint ezek a NONÉMEK! A Sandisk NEM gyárt memória chipet, ő is kilső cégtől veszi(samsung, hynix, toshiba stb...) és csak rávan festve a saját logójuk!
Nekem van ilyen kártyám és Samsung nak mondja magát és a sebességgel sincs gond hozza a 80mega/sec olvasást írásban meg 25-30.at az általad preferált Sandisk sem tud ettől többet!
És van még ezen kívül vagy 6-7.féle ilyen nonémnek titulált, egyikkel sincs gond van ami már közel 4.éve működik hibátlanul egyik sem halt meg nem veszett el róluk semmi!
Ez pont olyan amit linkeltetek autós NOKIA töltőt, annak is csak a kilső burkolata más, a belső elektronika ugyan az benne mint amit linkeltem 700.Ft-os, csak ráírják hogy NOKIA és eladják 10.szeres áron!
-
Wiz Khalifa
veterán
Nagyon tetszik az amiket mondasz.
Amúgy még a Xiaomi Mi Mix2 van nekem a listán de fosok tőle. Főleg amiatt hogy ha nem jön be stb... lehet egy jó ideig hirdetni kéne míg valaki megveszi.
Ami még kérdés nekem az az hogy itt is el lehet menteni a jelszavakat stb... webes belépéshez? Pl ide a PH-ra?
Mert itt iOS-en csak annyit csinálok hogy megnyitom az oldalt, valamelyik mezőbe érintek és fel is dobja hogy adatok kitöltése. Ezt megérintem és már léphetek is be.
A másik kérdés ami meg maradt az az hogy a gyári gMail app már tudja azt hogy az email-eket amiket nem akrok meglesni stb... kijelölöm olvasottnak?
Itt iOS-en így működik és eléggé megszoktam hogy ne kelljen megnyitni az emaileket hozzá hogy olvasott legyen. Itt elég jobbra húzni az email fülét és már olvasott is lesz az email.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1173 üzenetére
8.1-en el lehet tüntetni, bétán még nem. Navi sávot alapból nem lehet változtatni csak adb-n keresztül. Én nem változtattam, meglepően gyorsan megszoktam.
Igen, feloldódik, bekapcs gombot feloldásnál el is felejtheted. Nekem fejjel lefelé van a zsebemben a telefon, kijelzővel a combom felé. Mikor kiveszem az ujjam pont eléri az ujjlenyomat olvasót, így mire a búrám elé tolom a telefont, már fel van oldvaÍgy szoktam meg.
Nyugodtan kérdezz. -
Wiz Khalifa
veterán
Én is a sallang mentes híve vagyok.
Amúgy egy kérdés. A fenti Google kereső sávot ami a képernyőn van fotókon el lehet tüntetni ugye? Pixel-en nem tudtam eltüntetni mikor kipróbáltam milyen.
Illetve hogy a navi sáv változtatható-e sorrendben mint pl Huawei-n vagy sem. Bár ez annyira nem lénye.
Ami még kérdés meg van bennem (bocsi a sok kérdésért
) hogy ha felemelem a telefont akkor egy ilyen always on display szerűség megjelenik. Ha olyankor az ujjlenyomat olvasóra teszem az ujjam ami társítva van hozzá akkor a telefon feloldódik meg ilyenek? Vagy mindig a bekapcs gombot meg kell nyomni? Mert megszoktam iPhone-nál hogy ha felemelem a telefont akkor felébred és már fel is tudom oldani úgy hogy semmilyen gombot nem kell nyomnom.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1161 üzenetére
Szia,
Ahogy írtad stabil, megbízható, gyorsPedig én android P betával használom. Én még nem találkoztam különösebb hibával. Ha jól emlékszem írtak itt kijelző vibrálást, arra már nem emlékszem mi lett vele.
IOS-t semennyire nem ismerem, de mivel voltál már droidon, sokat nem kell újratanulnod. Az biztos hogy gyors a csupasz, utóbbi években már a gyártói felületek is szépen mennek, de nekem azért felüdülés volt sallag mentesre váltani.Chris0321 amire szükséged van vagy jól jön, csak arra figyelj hogy 31 napod van levásárolni. Az sms-ben azt hiszem benne van meddig használhatod fel.
-
Chris0321
veterán
válasz
Ha van egy 5.000 ft-os kuponod mire használnád akkor fel?
-
djculture
félisten
válasz
990-ért vettem csak a szállitási pénzt kell kifizetni és nem ilyen gagyi noname mint amit linkeltél. Én is tudok kinait amit 1 hónap múlva dobok a kukába a cuccokkal együtt. Mit érek el vele? Azért ha pl videot vesz fel az ember nem örül neki ha elveszik a fenébe ilyen gagyisztán microsd kártya miatt... Gearbeszten is 10 dollár amit vettem és teljesen más minőségi kategória.
-
válasz
djculture #1166 üzenetére
tehát kb ~2000.Ft ér vettél(1000.Ft +postaköltség) egy 16.gigás MicroSD.t
Ez is felesleges kör volt mivel olcsóbban kapsz 2X akkorát ha tusz rá várni 3-4.hetet még megérkezik!
EAGET Class 10 80MB/s 32.Gigás 1650.Ft ba kerül
ha 990.volt akkor is jobban megéri 1650.ért egy 2x akkora
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek a telefonról? Nekem jelenleg iPhone 8 van de gondolkozom hogy ki kéne próbálni az android vonalat megint. Hogy hogy javult. És tetszik hogy ez a rendszer minden sallangtól mentes, szűz rendszer.
Vélemény mi a telefonról? Stabil, megbízható, gyors? Különösebb bajok?
-
válasz
vittgen #1157 üzenetére
Minek fizettek ki ilyenre 10X ÁRAT
Pontosan ugyan ilyen jó egy 700.Ft os DCAE QC3.0 töltő
Vagy ha kell duál portos kell 1000.Ft ért Powstro QC3.0
Mind2 típusból van nekem tökéletesen működnek tudják stabilan a QC3.0 szabványt és melegedni sem melegednek! Felesleges 6-8000.Ft ot kiadni egy gyári nokia töltőre, mivel semmivel sem jobb csak rávan írva hogy NOKIA
-
Chris0321
veterán
válasz
mirci18 #1151 üzenetére
A Telekomtól csak tokot kaptam.
Az autós töltővel kapcsolatban: Kipróbáltam a 735-öshöz vett usb-s töltőt az új kábellel amit a telefonhoz kaptam. Nem használható, iszonyat lassan tölt. 177 km-t vezettem fel Pestre, 20 % körüli állapotról 43%-ra töltötte fel. Ment a Waze és a zene is de így is nagyon gyenge szerintem ez a teljesítmény.
-
mirci18
addikt
Fóliát adnak a telefonhoz vagy csak tokot?
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Mit kell állítani, hogy ne írogassa át állandóan az sms-eket? Nem a helyesírás javítóra gondolok hanem feljön egy üzenet, hogy az elküldés előtt átírja a szöveget a sikeres küldés érdekében vagy valami hasonló. -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Az Always Display féle óra funkciót hol lehet kikapcsolni?
Előre is köszönöm. -
imrus72
tag
Csak hogy pozitív példa is legyen, nekem a Huawei Mate 9-et kijelző hibával háztól házig garival, egy hét alatt megcsinálták. Tökéletes állapotban kaptam vissza. Cserélték az előlapot, a hátlapot, és az akkut is.
-
Croft-21
őstag
Azt honnan lehet tudni, hogy gyorstöltés van e vagy normál? Nekem csak annyit ír ki, hogy: 28 perc van hátra a teljes feltöltésig.
-
chipesz
őstag
Simán felmentem a Nokia support oldalára. Oda kellett regisztrálni egy fiókot, illetve IMEI számot meg kellett adni, de ennyi. Nekem a SIM tálca szorult be, mert másnaposan sikeresen fordítva tettem bele.
Ki kellett választani a hibát (SIM hiba), aztán másnap jöttek érte. Folyamatosan nyomon lehetett követni a javítás állapotát. Egy keddi napon vitték el, következő héten szerdán már a kezemben volt.Nekem a Telenorban ajánlották ezt, hogy az online szervizt válasszam, az iQor a HMD Nokiák hivatalos szervize Magyarországon. Azért mondták ezt, mert állításuk szerint jóval gyorsabb, illetve szerintük a garanciát megvonták volna ha a Telenoron keresztül csináltatom, mert "nem rendeltetésszerű használat".
-
mirci18
addikt
válasz
Szabcsizz #1135 üzenetére
A rossz tapasztalat enyhe túlzás erre a trehány bandára.
De bemásoltam ide neked a múltkori hozzászólásom.
Te egy ilyen cégtől mit vársz aki tojik visszaragasztani a hátlapot?A TMX Magyarország egyik legtrehányabb bandája.
Egy ugyanazon telefonnal többször megszivattak.A szenvedő alany egy alig 6 hónapos Huawei p9 lite 2017
Mivel 6 hónaposan a telefon csatlakozóján nem vette fel a töltést így a Telekomon keresztül garanciálisan szerettem volna javítani.
A hivatalos szervízt a TMX végezte aki két hétig ült a telefonon de meg nem csinálta mert nem a gyári töltővel küldtem és a telefon négy sarka meg volt repedve az üveg hátlapon.Ezáltal buktam a garit. Felhívtam a Huawei szervízközpontját ahol készségesen elmagyrázták hiába még csak 6 hónapos a telefon nem javítják maximum pénzért.
Amire árajánlatot adnak elősször. Potom 4300 ft-ért meg bevizsgálják.Itt nem maradt más mint benyeltem a saját hülyeségemet.
Gondolkoztam mit tegyek hiszen elég drága itthon a hátlap csere 10-17 e ft,
Így rendeltem Angliából egy utángyártott hátlapot amit fel is raktam a telefonra.
Ragasztani nem ragasztottam csak jól összenyomtam mivel másnap vittem szervizelésre usb csatlakozó cserére.
Szokás szerint két hétig ültek a telefonon mire visszaküldték.
Hazahoztam minden szép minden jó.
Tegnap fényképezni akartam vele. Észrevettem hogy a vaku nem működik megfelelően. Ugyanis a fénye a kamera felé átszűrődik.A slusszpoén pedig az hogy a TMX sem ragasztotta össze a telefont ahogy kivettem a telefon majdnem szétesett a kezemben.
Senkiházi banda.
Hívtam a céget ahova a telefont beadtam hogy mit lehet tenni.
Azt mondták vigyem vissza és megreklamálják javításra.
Mondtam nekik ugye vicceltek.
Kétszer megszivattak harmadjára visszaküldöm megint rajta ülnek két hétig jó esetben összeragasztják de a kamerával nem foglalkoznak mondván nem eredeti a hátlap és nem az ő hibájuk.Szóval TMX-et kerülni csak saját szervíz ha lehetséges.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
mirci18 #1131 üzenetére
Én ezt értem, hogy rossz tapasztalatod van vele, de ez nem jelenti azt hogy csak azt kell említeni. Azt hiszem ebben a topikban említettem is hogy velem nagyon kedvesek voltak, és korrekt módon jártak el. Egy hét se volt a javítási idő. Plusz nem muszáj a T-hez bevinni. Írsz e-mailt nekik és már másnap jönnek is.
-
mirci18
addikt
-
vittgen
senior tag
...olvasgatom itt ezeket a dolgokat a javítás meg szállítás mag garancia...meeeg ilyenek!!
Húúú,hogy nekem mekkora mákom van ezzel a telóval...
Egyszer-kétszer leejtettem már,de a fasza kis szilikon tok mindig megvédte!! -
chipesz
őstag
válasz
mirci18 #1127 üzenetére
Nem a TMX. iQor Global Services Hungary Kft Szombathelyen. Múlt hónapban javíttattam velük. Online Nokia háztól háziggal. Kijöttek érte, elvitték, megcsinálták, egy héten belül vissza is érkezett. Mindez ingyen.
Nekem is Telenoros. Bár lehet hogy ha rajtuk keresztül intézem, akkor a TMX javította volna?
-
Croft-21
őstag
válasz
ricsi8800gt #1122 üzenetére
Telenornàl rendeltem online, egy hetet kellett várni, mire kihoztàk. Na most ha leadom szervizbe, ki tudja megint hány napot kell nélkülöznöm.
-
ricsi8800gt
addikt
Nem tudom hol vette de a Tré mobilnál teljes körű garancia van rá
-
imrus72
tag
válasz
ricsi8800gt #1120 üzenetére
Abszolút hiba. Az hogy gyári e az kérdés. Az üveg felvált. Farzsebben nem volt?
-
Chris0321
veterán
válasz
imrus72 #1104 üzenetére
Köszönöm az ajánlást. Eddig úgy fest új töltőt veszek gyors töltő funkcióval. Nem mindig hosszú távon használom a GPS-t és van amikor nem használom a telefont csak fel szeretném tölteni és ilyenkor jól jön a gyors töltő funkció. A töltöttségi szintet nézni szoktam és ha feltöltött leveszem a töltőről.
-
( V )
veterán
No én meg beleszaladtam reggel egy jegesre fagyás / soft resetbe.
-
Croft-21
őstag
válasz
vittgen #1110 üzenetére
Sajna még egy darabig nem tudom lefotózni, mert épp vidéken vagyok. De én úgy látom, hogy egy kis pöcök be van ékelődve a kijelző és a keret közé, így oldalról nézve a kijelzőt be lehet látni alá és világít. Sajnos azt nem tudom, hogy már gyárilag ilyen volt e, mert ezt csak tegnap fedeztem fel rajta.
-
Croft-21
őstag
Észrevettem, hogy a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó gomb között van egy kis pöcök. Ha oldalról nézek arra a részre, akkor vilàgít. Szemből nem látni, csak oldalról nézve. Annyira nem zavaró végülis, gondolom gyárilag ilyen.
-
vittgen
senior tag
válasz
DroiDMester #1100 üzenetére
Erre még nem gondoltam....
...sajnos mindenféle dolgot,dolgokat hajlamos vagyok lefotózni,videózni...aztán meg törölgetem a felesleget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Raspberry Pi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest