Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Jajj, ne is mondjátok. Már napok óta nézegetem a Telenor weboldalát hogy megrendelhessem az egyik csomaggal, de semmi. Nem kapkodják el.
-
Rony949
őstag
válasz Chris0321 #175 üzenetére
Alig tudom kivárni. Augusztusban lesz 3 éve hogy egy Lumia 930 tulajdonosa vagyok. És habár magát a telefont szeretem, a Windows Phone ugye elég nagy hátrány. Kb. semmi nem támogatja. A legtöbb applikáció csak iOS-re és Androidra elérhető csak, a Windows Phone valahogy kimaradt a jóból. Mára meg már szinte teljesen megszűnt az egész támogatás, nem foglalkozik vele a Microsoft.
A Lumia 930 előtti telóm is Nokia volt (6300), azt is nagyon szerettem. Úgyhogy az évek során kialakult bennem egy Nokia fanatizmus, ez a Nokia 7-es pedig szuperül néz ki, nagyon tetszik nekem. Ráadásul Android One-os, ami nem tűnik rossz verziónak ahhoz, hogy elveszthessem az Android szüzességemet.
-
Rony949
őstag
válasz Graphics #185 üzenetére
De ez most olyan mintha elmennél a piacra venni mangót, de az eladó mégis a narancsot próbálja rád tukmálni. Így nem viselkedhet egy eladó. "Mindig a vevőnek van igaza" A legtöbb helyen így állnak hozzá a dolgokhoz.
Ez a sztori egyébként hatalmas volt. Köszi szépen Samurai.
-
Rony949
őstag
válasz Benetnes #224 üzenetére
Én egyszer hívtam az ügyfélszolgálatot, megkérdeztem hogy ha az árlistában már benne van esetleg elő lehetne-e rendelni a szolnoki üzletükbe, a koma csak annyit tudott válaszolni hogy "hamarosan" státuszban van a telefon. Úgyhogy erről ennyit. Jövőhétre talán már meg tudom venni.
szerk.: De amúgy nem értem őket. A Telekomnál már több mint 1 hete fent van.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz vonatospisti #247 üzenetére
Hááát....a rézre felfigyelnek egyes emberek, úgyhogy vigyázzál!
-
Rony949
őstag
Ahogy nézem, mi telenorosok, ezen a héten se fogunk Nokia 7-et vásárolni. :')
-
Rony949
őstag
Én is egyedül emiatt bánkódom, mert a jelenlegi telefonomon (Lumia 930) meg AMOLED van. Szóval érdekes hogy egy régebbi készülékbe belefért még ez a technológia, ebbe az újba meg már nem és kispórolták belőle. Valószínűleg húzni fogom a számat egy kis ideig, de ettől függetlenül nekem KELL ez a telefon, mert a kijelzőn kívül minden testzik rajta.
-
Rony949
őstag
Telenoros megjelenésről esetleg van valakinek valamilyen infója? Tudom, unalmas már, de kezdek türelmetlen lenni.
-
Rony949
őstag
Nagyon faja. Holnapi nap be is nézek a szolnoki üzletbe, hátha kapható már náluk is.
-
Rony949
őstag
Most hívtam a Telenor ügyfélszolgálatot és azt válaszolták hogy a Nokia 7-et még nem értékesítik.
-
Rony949
őstag
Na megvan a telefon! Egy hatalmas seggberúgást érdemel a Telenor az ügyfélszolgáltatásuk miatt. Kétszer is felhívtam őket hogy kapható-e már a készülék, de ők csak annyit mondtak hogy ezt a telefont még nem értékesítik. Aha, látom. Bementem mai nap a szolnoki üzletükbe és habár az egyetlen darab volt belőle, de volt és ez a lényeg. Úgyhogy ez most csúnya kedves Telenor, nagyon csúnya. Mintha nem akarnák hogy ebből a telefonból fogyjon. Biztos lefizette őket a Samsung vagy én nem tudom.
Amúgy meg....bővült a család!
(Nokia 6300, Nokia Lumia 930, Nokia 7 Plus)[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy ez a réz színű fém tényleg réz vagy csak egy réz színű alumínium? (bocs a hülye kérdésért )
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Nem értem ezt a fényerősség dolgot. Én konkrétan 25%-on használom. Ez nekem az ideális. Persze napfénybe nem próbáltam még, de napfénybe meg amúgy se telefonozik senki sem. Van egy nagyszerű megoldás erre: addig kell forognod, míg a fejeddel be nem árnyékolod a kijelzőt. Fantasztikus találmány, nem?
-
Rony949
őstag
Srácok, ez lehet hogy off lesz, mert lehet hogy csak android gebasz, de az miért van, hogy a wifi folyton ki-be kapcsol mikor appokat töltögetek vagy frissítek? Ilyet a Windows Phone-nál nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz DroiDMester #460 üzenetére
Ezek ki vannak kapcsolva.
-
Rony949
őstag
válasz DroiDMester #462 üzenetére
Érdekes próbáltam megint és most jól ment. Nem kapcsolt ki egyáltalán. Úgy tűnik random csinálja.
-
Rony949
őstag
Én eddig imádom. Főleg az androidnak örülök nagyon, mert a Windows Phone már nagyon unalmas volt, főleg azután mikor bejelentette a Microsoft hogy többet nem fogja támogatni az oprendszert. Maga a telefon is nagyon vonzó számomra. Ez a külső egyszerűen nagyon betalált. Itt szokott lenni mellettem az asztalon és alkalmanként mindig ránézek csak úgy. Szemezek vele meg ilyesmi.
2 évig tuti nem veszek mást. Ha kibírna 3-4 évet is akár, az is jó volna.
-
Rony949
őstag
Nekem lenne most egy olyan észrevételem, hogy habár a fülhallgatómat tudom használni, de maga a jack csatlakozó eléggé lazán van csak a készülékben. Ha nem vigyázok rendesen, simán ki tud jönni a helyéről és ugye ez zenehallgatás közben kicsit gáz, mert ilyenkor automatikusan pause-olja. Érdekes, mert az előző telón ilyen probléma nem volt. Ott a fülhallgatóm tökéletesen passzolt a csatlakozóba.
-
Rony949
őstag
Téves riadó. Szimplán balf*sz vagyok. Nem tudtam hogy ilyen szinten be kell nyomni. Ott simán arra gondoltam hogy "búú bazzeg, ez nem megy tovább". Erőltetni meg nem mertem. A másik telónál kisebb erővel is belepattant, itt azért komolyabb erő kell. Bocsánatot kérek. xD
-
Rony949
őstag
válasz tamas.nemeth #644 üzenetére
Mi köze lenne a szolgáltatónak az androidos frissítésekhez?
-
Rony949
őstag
-rezgésre nagyon nem figyeltem még oda, de szerintem érezhető
-a hangszóró elég hangos
-a hívás minőség pedig hozza az elvárhatót, azt nem tudom hogy van-e ennél jobb(bocs az ilyen alap válaszokért)
(#684) gaga1
Gyors és pontos. De a biztonság kedvéért kötelező beállítani egy másodlagos zárat is, ha esetleg mégis elromlana. Én egy mintát állítottam be.[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz DroiDMester #693 üzenetére
"Nekem nagyon logikátlan hogy bal oldalt van a vissza gomb, max balkezeseknek esik ott kézre!"
Pont ezt akartam írni hogy én balkezes vagyok és ez így nekem tökéletes.
-
Rony949
őstag
válasz kobayashy #832 üzenetére
Én kétszer is felhívtam a Telenor szolgáltatót hogy van-e Szolnokon raktáron és azt a választ kaptam hogy nem értékesítik a telefont. Másnap bementem a szolnoki üzletükbe, mondtam az eladó csajnak hogy szeretnék egy Nokia 7 Plus-t vásárolni, nézi-nézi a monitort ééééés már hozta is hátulról a készüléket.
Van is egy elméletem hogy le vannak fizetve a szolgáltatók hogy ne nagyon reklámozzák ezt a telefont hogy inkább a Samsung-Sony-iPhone hármast vigyék az emberek.
-
Rony949
őstag
Sziasztok, ma szedtem le az Android Pie-t. Tud valaki megoldást arra, hogy el tudjam tüntetni a Google keresőt a kezdőképernyőről? Az Oreon még probléma nélkül sikerült eltüntetni, de itt sehogy se jövök rá hogyan lehetne.
-
Rony949
őstag
Ööö....szerintetek is túlzás az az 5 kamera? Szinte már nevetségesen néz ki a telefon tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
BUÉK és még legalább vagy 2 évet bírjon ki a 7 Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest