Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
Én is megvettem, de nem a telenortól, 2 év gyári garis. Fossák össze magukat a T-nál. 1-2 nap és kézben lesz.
-
mmarta
senior tag
Én is az online szervizzel csináltatom. Másnap felhívott a DHL-es, hogy jön a cuccért, de a melóhelyen nem volt nálam a becsomagolt teló, így mondtam beviszem a központba. Itt Szfehérváron van, ezért egyszerű volt.
Azóta lesem az útját a telónak, jelenleg javításra átvett állapotban van.Megnéztem Miskolcot:
Miskolcon az alábbi helyeken van:
Vologda ut 91/56
3527 MISKOLC
nyitva: 24 órán átZsigmondy ut 36/a
3526 MISKOLC
Nyitva: 7-17:30Amúgy http://www.dhl.hu/hu.html oldalon jobb oldalt ott van a DHL Point kereső, de oroszul jön be.
-
mmarta
senior tag
Reggel írtam a support@nokiaphones.com-nak, hogy mi a túró van, egy hete nem változott a státusz. Visszaírtak, hogy általában 2 hét a javítás, legyek türelemmel.
Délután jött ismét egy levél, hogy elkészült, szállításra kész és a megadott címre küldik.
Remélem péntekre itt lesz. -
mmarta
senior tag
Igen, írták az árat, már rögtön akkor, amikor megadtam, hogy mi a bajom a telóval a webes felületen. Amikor átutaltam a pénzt, küldték a szállító ragasztmányt és hol van a DHL központ, ahova bevihetem, ingyen viszik-hozzák.(Közben kiderült házhoz jött volna a DHL, de ez a levélből nem jött le nekem.)
Ez az egész webes, e-mailes cécó 1-2 óra alatt lezajlott hétvégén. Hétfőn, 4-én már jelentkezett is a futár, de azt fentebb már írtam miért én vittem be a központba. 5-én, kedden pedig már javításra átvett státuszra váltott, azóta úgy volt, ezért ma reggel írtam, hogy mi van, du. már elszállításra készre váltott.[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
válasz DroiDMester #604 üzenetére
Borsos volt az ára: 50 ezer. Hogy ebbe belefér-e a hátlap csere, mert bizony az is megkarcolódott nem tudom, majd kiderül, ha megkapom. Bízom benne, hogy ha szétszedik nem ússza meg a hátlap sérülés nélkül, de majd megírom, ha megjött.
Egyébként azon az oldalon lehet biztosítást is kötni, ami ilyen esetekre is jó mint az enyém, Vásárlástól számított 14 napon belül lehet megkötni.
[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
válasz DroiDMester #607 üzenetére
Akkor cakli-pakli cserélik?
Amúgy a kocsi üléséről csúszott ki a betonra, egyet pattant az élére a sim tartónál - itt repedt meg, teljesen át a másik oldalig a bekapcs gomb alá és fel a füles csatiig. Aztán még hanyatt esett és a hátlapot is lehúzta fémig a durva, feltöredezett beton. Két rövid csík lett a bal felső sarokban.
Nagyon-nagyon letaglózott a látvány.
A tokot azért nem tettem fel, mert nem vettem észre a dobozban , az üvegfólia pedig még úton volt. -
mmarta
senior tag
válasz Gregpowi #676 üzenetére
Fájlok másolásához, törléséhez PC és teló között én az ftp szerver appot használom.
Appot elindítod, majd a TotalCommander hálózat ftp kapcsolatában létrehozol egyet, megadod az app által kiírt IP címet, porttal együtt, a felhasználó-pw párost és már használhatod is a cuccok mozgatására. Rém egyszerű az egész. Ha elmented a TC-ben csak egy kattintás a későbbiek során. A pro verzió kb 300 Ft, ha beválik, bőven megéri az árát. -
mmarta
senior tag
Tudtok olyan üveg fóliát, amely rendesen körbeveszi a képernyőt? A hajlított szélek miatt nem is ér végig és nem is tapad az ami most van. A semminél több, de így nagyon ronda.
-
mmarta
senior tag
válasz DroiDMester #756 üzenetére
Köszi, megrendeltem, érdekes megoldás a szélek takarása.
-
mmarta
senior tag
válasz kvrt0516 #992 üzenetére
Én ilyet vettem elsőre. (Nagyon jó üvegnek tartom, Nexusomra a 3 és fél év alatt elég volt egy db). Sajna erre a Nokiára méretileg nem jó.
A széleken kb. 2mm fedetlen marad és nem is tapad le a széleken, szintén kb 2mm levegős. Meg is reklamáltam, azt hittem rossz üveget küldtekÉn nem ajánlom megvételre az illeszkedés hiánya miatt, arról nem beszélve, hogy ronda így a teló, hiába jó az Xprotector üveg. Talán majd megoldják, hogy full legyen.
Most várom a Hatoly 5D-t, DroidMester ajánlása.
-
mmarta
senior tag
Én sem szolgáltatónál vettem a telefont, mert nem bírtam kivárni, nagyon kellett már a régit cserélni, megbízhatatlan volt.
Miután sikeresen összetörtem a képernyőt a Nokia hivatalos oldalán rendeltem meg a javítást. Ugyanitt lehet intézni a garanciálist is, az IMEI számmal azonosítják a készüléket.
Azt nem tudom, ha garanciális javításra kerülne a sor milyen papírokat kérnek be, ha bekérnek egyáltalán, mert úgy tűnik az IMEI alapján mindent tudnak a telefonról.
Chateltem az oldalon, kérdeztem, hogy ez az IMEI ok-e garancia szempontjából, azt mondták rendben. -
-
mmarta
senior tag
válasz Sidorovich #5078 üzenetére
Én a Nokiaval rendeztem a javítást -betört a kijelző, nem garis javítás volt. DHL ingyen vitte és hozta, Szombathelyen szervizelték, másfél hét alatt megint a kezemben volt. Az enyém is webáruházból való, tehát nem szolgáltatónál vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest