Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
Üdv. Beleptem a klubba masod telefonnak, holbtudom a vezérlő gombok sorrendjét allitani, boltba raakadtam a hetvegen de most nem lelem. Köszi.
-
imrus72
tag
válasz
Tacsilaci
üzenetére
A vegytiszta Android lényege, hogy a gyártó nem rakja tele az általa gondolt neked megfelelő alkalmazásokkal, hanem te keresed meg magadnak ami kell. Nincs tele szemetelve a rendszer egy csomó felesleges appal, amit el se tudsz távolítani, csak roottal. Pont emiatt működnek ilyen jól ezek a telefonok. Ezért szeretem.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! A viberen nem oldódott meg, sajnos. A képernyőt át lehet küldeni a tv-re?Hogy ott nézzük meg a videókat? Samsung okos tv-k van.
-
atosan
veterán
Csak nekem tűnik halknak az sms értesítési hang? Gyárilag ami van azt használom. Minden más rendben van, mármint hangilag.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Ma vettünk a feleségemnek egy ilyen telefont. Minden szuper, de sajnos ha Wi-Fi - re van kapcsolódva akkor nem küld el képeket a viberen! Mobil neten minden rendben, de wi-fin semmi! Közben net van mert böngészni tudunk! Valaki valami ötlet? -
Bailey
senior tag
Beléptem én is a klubba. A Telenornál vettem, és dual simes és független.
Az normális hogy teljesen fel volt töltve? A doboz le volt zárva, ott bontotta fel a srác. És már májusi biztonsági frissítés volt rajta. -
atosan
veterán
Nekem még semmi spam nem ugrott fel hívásnál, meg egyik alkalmazásnál sem. Valószínűleg valamelyik letöltött appal jött.
Témázást néztem én is az xda-n, előbb utóbb rászánom magam 😀 Még élvezem a vegytiszta androidot. Volt Samsungom, Huaweiem, Xiaomim az utóbbi fél évben, de ez olyan mint valami zsúfolt buliból kimész a szabadba. Jól érzed magad, de kilépve jó beleszippantani a friss levegőbe. -
imrus72
tag
Igen szerintem is jelentősen jobb képeket készít!
Itt lehet követni a frissítéseit!Más: Nektek is felugrik hívás után ilyen pop-up spam? [link]
Rettentően idegesít ,de nem tudok rájönni mi csinálja,pedig nem vagyok amatőr,a telefon appra gondolok,de a google is spamel már?
Akit esetleg érdekel kiválóan lehet témázni a telefont root nélkül is ezzel a három appal:
Substratum
Andromeda
TémaEgyébként kiváló telefon,elgondolkodom ezután csak gyári módosítatlan android rendszerű telefon vásárlásán.
-
atosan
veterán
Akit érdekel a Gcam, nálam (TA-1046 legfrisebb rom) működik: [link]. A cseh fórum szerint 30%-al jobb mint a gyári.
-
mmarta
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, megrendeltem, érdekes megoldás a szélek takarása.
-
Eversmann
aktív tag
Egy Samu Note8-hoz hasonlítva, ez is gyorsan készít fotót? Mert nekem a 8-ban isminél nagyon tetszett, hogy lenyomtam, és kész is volt. Ennyi
És én szeretnék minden pillanatot azonnal megörökíteni, és nem várni. -
gaga1
tag
Figyelmetlen voltam. Nem olvastam el,hogy jár hozzá tok 😊
-
atosan
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez érdekelne, viszont még adb-n nem dolgoztam. Mire kell figyelni, esetleg leírás van valahol?
Köszi a segítséget
-
atosan
veterán
Na, kezemben a telefon. Jó nagy, ami nekem nem baj, sőt... Nekem bejön a réz, kijelző szép, kicsit túlszaturált, hasonló az amoledhez. A fura az volt, hogy nem a legfrisebb verziót tette fel, hanem végig frissített hónapról hónapra. Most júniusi biztonságinál tartok, remélem egyelőre több nincs 😀
-
Arni9010
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba a héten, egy Samsung J5 2016-os céges telefont váltott (amitől agybajt kaptam, elég sokszor sikerült megakasztanom)

-
-
ShadowX
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor nincs ötletem. Nekem simán ment sideload-al. P-t is úgy raktam fel, majd az Oreot is vissza. Átneveztem update.zip-re és sideload-al felment gépről minimal adb-vel.
-
persze hogy lejött láthatod a képen hogy ellenőrzi a fájlt mielőtt feltenné ha sérülten jön le akkor nem kezdi el felírni, de nálam elkezdi csak ha jól értelmezem azért köhög mert a fenn lévő P verzió frissebb mint az oreo.zip amit telepíteni akarok, próbáltam 4X feltenni 2X SD kártyáról 2X pedig Sideload móddal de mindég ugyan ez a gond!
Próbáltam úgy is hogy mielőtt telepítem csinálok egy gyári állapot vissza állítást de úgyse megy fel, énis azt a 2 fájlt szedtem le ami NOKIA oldalán van
a P verzió amit már írtam B2N-308B-0-00WW-B01-update.zip
és a oreo vissza állításra pedig B2N-213B-0-00WW-B05-update.zip
ezt a 2.fájlt engedi letölteni a nokia oldalán, de próbáltam már a régebbi P verziót is feltenni B2N-3050-0-00WW-B01-update.zip ezt sem engedi telepíteni!
-
gaga1
tag
Ugy néz ki még legalább egy hétig várhatok,hogy a telekom kiszállitsa a készüléket. Mult hét csütörtökön rendeltem meg. Csak azt felejtették el közölni,hogy nincs készleten. Szerintem a tok hamarabb ideér 😊. Átlátszo nagyon vékony szilikon tokot rendeltem hozzá. Ti milyet használtok?
-
ShadowX
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez még a DP3? Mert én azt használtam egy hétig, majd simán visszament az oreo vasárnap. Azokból a fájlokból dolgoztam ami a nokia hivatalos oldaláról tölthető le.
Tuti lejött rendesen a fájl? Mert a szervereik nem az igaziak...
-
atosan
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mindig jobban elkapkodják, nehogy lemaradjanak valahonnan.
-
válasz
Szabcsizz
üzenetére
Hétköznapi használatra ALKALMATLAN, rengeteg program vagy el sem indul vagy hibával kilép, rengeteg hiányosság is van még benne, szóval tényleg csak arra jó hogy valaki megnézze majd milyen lesz a végleges verzió úgy ~fél év múlva!
Ezt a verziót én inkább csak Alfának hívnám, Bétának nem ilyennek kéne lennie

-
Szabcsizz
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mi a problémád a P verzióval?
-
-
igen tudok Hatoly 5D Tempered Glass For Nokia 7 Plus
-
mmarta
senior tag
Tudtok olyan üveg fóliát, amely rendesen körbeveszi a képernyőt? A hajlított szélek miatt nem is ér végig és nem is tapad az ami most van. A semminél több, de így nagyon ronda.
-
atosan
veterán
válasz
Szabcsizz
üzenetére
Igen, nem volt az rossz, de az antennákkal nem voltam kibékülve. Erkélyen eldobálta a wifit, persze a legrosszabkor (Boom beach), Huawei Mate 10 lite, Xiaomi Redmi note 5a prime-ezek röhögve stabilan tartották. Munkahelyemen kimegyek szünetre éppen egy csík 4g hálózat van (bent Telenornak 0 térerő), folyton ugrált 4g/h+/h között,persze az adott oldalt nem töltötte be, szünet vége, pumpa az egekben. Az említett két telefonnal ugyan ott youtubot nézek akadásmentesen.
Majd írom az észrevételt
-
atosan
veterán
Nna, telefon megrendelve. Holnap után már a kezemben lesz. Kivi vagyok, még nem volt android one készülékem.
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Mennyi szabad hely marad első indításkor? -
MacEdm
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Sirocco nem lenne rossz teló, csak hát nem ennyiért .... Akkor már veszek p20 prot vagy s9+ vagy mit tudom még mit

Most oké, hogy ilyen mezei gsm boltok 170-180kért is árulják, de ott lehet nem kéne megvenni

Őszintén én olyan max 150k-t adnék érte, csak hát nem én szabom az árakat sajna :/
-
-
-
-
olahdave
tag
@DroiDMester szerint single, de független
-
atikó
őstag
Üdv. nem találtam utalást arra vonatkozólag, hogy a Telekomnál vásárolt készülék független e, és dual sim támogatású? köszönöm.
-
-
gaga1
tag
Több hetes vacilálás után megrendeltem a telefont. Remélem nem bánom meg. Amik között döntöttem: Galaxy A8, Huawei P20 lite, Mate 10 lite.
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Smart Lock menüm 2 napja egy üres lapot jelenít meg, semmilyen beállítás nem látható. Valami ötlet, hogyan tudnám működésre bírni újra? (telefon restart már megvolt, cache törlést nem találtam recovery módban...)
mire felteszem a kérdést, megoldottam...
Hátha más is jár így, megoldás: Beállítások--> Biztonság és hely--> Trust agent komponensek--> smart lock kikapcsol --> készülék RESTART --> majd ugyanitt visszakapcsol restart után és voilá... -
( V )
veterán
válasz
tamas.nemeth
üzenetére
nagyon ritkán amikor már több mint 1 hete nem indítottam újra a telót akkor láttok app váltások között pici laggot, de amúgy lefolyik a képernyő ✌️
zerg: igaz nem gyári, hanem Nova launchert használok.
-
gaga1
tag
Ez a jo hozzáállás. Hasonloan gondolkodok én is. Nagy ivben tojom le ,hogy milyen kijelzö van a telomban. A gyártok tolják le a trokunkon a hangzatos szavakat,számokat,adatokat,betüjelzéseket. Aztán a sok netezö meg jol összeveszik,melyik a jobb. Marhaság! Ez kb. olyan mintha azt mondanám nekem a kék a kedvenc szinem,havernak meg a zöld, és ezen összevesznénk melyik a szebb😂
-
vittgen
senior tag
A fene megette az egészet,ha ez összezördülés tárgy lesz!!
Nekem teljesen mindegy,hogy milyen monitor van a telómban....IPS vagy OLED... Lesz@rom!
Én így szeretem a NOKIA 7 Plus-omat,ahogy van!
Előtte a HTC D650-ben fogalmam sincs,hogy milyen volt....
Előtte a NOKIA Lumia 530 WF-ban sem tudom,hogy milyen volt!!Az előző írásom egy kimásolt részlet volt egy cikkből.....
Részemről lezártnak tekintem a dolgot!
-
tamas.nemeth
csendes tag
Sziasztok!
Ti találkoztatok az akadozó animációkkal, amiről minden külföldi fórumon írnak? Én azt érzékelem, hogy a multitasking menü, a balról behozható google panel és úgy alapból az animációk akadoznak elég sokszor (néha lassúcska a reakció is, persze lehet csak túlértékelem a snapi 660-at).
-
ShadowX
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tudom, hogy A1-ed volt, mert nekem is.

Nekem az is elment 7-8 órát ugyanilyen szokásokkal, csak érzem a kettő közti sebességkülönbséget a Nokia javára. -
Nehogy aszidd! N7+ elött fél évig Mi A1.et használtam ugye az S625. ugyan azokkal az appokkal és használati szokással, a N7+ elmegy 8,5-9.órát az A1 meg 5,5-6.órát bírt, és ugye tegyük hozzá az S660. Közel 2x olyan erős.
A Snapi 660.jelenleg a legjobb fogyasztás/teljesítménnyel bír.
-
vittgen
senior tag
A NOKIA nem véletlenül maradt az IPS technológiánál....
IPS:
Jelenleg talán a legelterjedtebb LCD-panel az In-Plane Switching. Neve arra utal, hogy a vezérlő elektródák nem egymással szemben, hanem egy síkban (in-plane) helyezkednek el. A síkban együtt forduló folyadékkristályok alakja így különböző irányokból nézve nagyjából azonos marad, miáltal minden korábbinál szélesebb betekintési szöget kínál. Ez és az LCD-panelek között kivételesnek számító színhelyesség tette az IPS-t az elmúlt időszak sztárjává. Professzionális környezetben is megállja a helyét, tartalomgyártó kreatívoknak egyértelmű választás. Frissítési frekvenciája manapság már eléri a 144 Hz-etOLED:
Az OLED fénysűrűsége a legjobb esetben sem éri el az 1000 nit értéket, míg a modern LCD-kijelzők ennek a dupláját is tudják. További hátránya, hogy visszahozta a már rég elfeledett burn-in, azaz beégés fogalmát a számítástechnika hőskorából.
-
ShadowX
őstag
-
-
Szabcsizz
őstag
-
-
-
stingy2
senior tag
Ezt nem tudom megmondani, mert autóban mindig ráteszem a töltőre (ha kell, ha nem), és van hogy megyek napi 2-4 órát.Amúgy nem vagyok ilyen SOT fetisiszta, hogy húúú, egy feltöltéssel 187 órát ment. Nekem az a fontos, hogy folyamatosan stabilan működjön, azt meg 100% hozza.Hiába tudok videókat nézegetni 15 órán keresztül, ha a zsebemen factory resetet nyom magától, vagy vezetés közben semmit nem hall a másik fél, mert a kínai bluetooth nem kompatibilis a superb-ével...
Azt gondolom- bár ez csak megérzés- hogy a 4000mAh-s redmi note jobban merült, mint ez, a samu s5 meg egy katasztrófa volt, azzal mindig hurcolásztam a töltőjét is
(#707) djculture Pont azért vettem Android One telót, mert megutam a sok kókányolt romot.
-
-
stingy2
senior tag
Van benne 2 kártya - egy céges, egy magán.Folyamatos mobilnet, bluetooth. Használom nyilván nem keveset telefonálásra, e-mailezésre, megy rajta a yammer, viber, google duo, vagy 6 céges alkalmazás, 2 fiók (egy google - magán, egy exchange, amin a céges levelezés megy folymatosan) keep jegyzetelésre, office, napi több óra navi (vaze), gyakori fotózás (céges, ugyhogy nem a minőség számít) és naptár miatt (is) mindkét fiók szinkronizálása, 1-2 óra böngészés. Ez a céges része, napi 24 órában.
Ezeken kívül hosszabb út esetén youtube megy folyamatosan, néha parkoló alkalmazás.
És persze non stop bekapcsolva, ha keresnének vmi eget verően fontos ügyben.(eddig az 1 hónap alatt 1x indítottam újra töltés után, megszokásból. Hirtelen ennyi jut eszembe. -
stingy2
senior tag
Ezen a telón nincs olyan lehetőség (mint a miui-n) hogy szoftveresen ki lehet kapcsolni a kijelzőt?(nem csak a kikapcsoló gombbal)
Play-ből már töltöttem rá pár alkalmazást, de azokkal meg nem megy az ujjlenyomat olvasó.Amúgy ha már írok:egy hónapja van meg kb. a teló, de eddig nem sikerült semmivel kiakasztani, minden mindig működik rajta - pedig melóra használom.
A samum non stop újraidult,fagyogatott, a sáomim kéthetente magától nyomott egy factory resetet random időpontokban - és ez csak a legbosszantóbb hibája volt, a sok közül...ez meg csak működik
-
( V )
veterán
Próbálkozó kedvüeknek: Android P beta 2
-
Nem kell Root, és nem is tudod Rootolni az N7+.t mivel nem tudod kinyitni a BootLoader.t!
Bármikor vissza tudod az eredeti állapotot állítani csak meg kell cserélni a második sornál a sorrendet
erről =>
settings put secure sysui_nav_bar "space,recent;home;back,menu_ime"erre =>
settings put secure sysui_nav_bar "space,back;home;recent,menu_ime"De ha csinálsz a telón egy gyári állapot vissza állítást akkor is vissza áll az eredeti állapotra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/25/Screenshot_20180625-203210.th.png)
![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/25/Screenshot_20180625-203204.th.png)
![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/25/Screenshot_20180625-203154.th.png)

![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/24/Screenshot_20180624-200001.th.png)
![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/01/Screenshot_20180601-143116.th.png)