- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Én is a sallang mentes híve vagyok.
Amúgy egy kérdés. A fenti Google kereső sávot ami a képernyőn van fotókon el lehet tüntetni ugye? Pixel-en nem tudtam eltüntetni mikor kipróbáltam milyen.
Illetve hogy a navi sáv változtatható-e sorrendben mint pl Huawei-n vagy sem. Bár ez annyira nem lénye.
Ami még kérdés meg van bennem (bocsi a sok kérdésért
) hogy ha felemelem a telefont akkor egy ilyen always on display szerűség megjelenik. Ha olyankor az ujjlenyomat olvasóra teszem az ujjam ami társítva van hozzá akkor a telefon feloldódik meg ilyenek? Vagy mindig a bekapcs gombot meg kell nyomni? Mert megszoktam iPhone-nál hogy ha felemelem a telefont akkor felébred és már fel is tudom oldani úgy hogy semmilyen gombot nem kell nyomnom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Gumi és felni topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest