- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokri84
csendes tag
Szia! Nekem kb. 3 hete van meg a telefonom, de nekem is nagyon gyakran ezt csinálja. Memória megtelt, zárjak be minden alkalmazást, pedig nem is megy rajt semmi. Sőt volt, hogy a zenéket sem jelenítette meg. Ilyenkor semmit nem lehet vele kezdeni, csak ki- és bekapcsolom, akkor megjavul. Biztosan lefagy a szoftver, épp ma frissítettem a nokia suite-on, remélem ezután jobb lesz! Én nem venném meg még 1x az biztos!
-
atoth
aktív tag
Én az N8-on két kis alkalmazást szoktam használni a memória ellenőrzésére, karbantartására:
- SysStat - megmutatja mennyi szabad hely van a meghajtókon és a RAM-ban.
- AppStop - megmutatja a nyitott alkalmazásokat és be is lehet zárni őket.Azt javaslom, hogy ezzekkel ellenőrizd, hogy mik futnak és mennyi szabad RAM van, amikor tapasztalod a hibát.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Miért van ha kamerát akarom használni akkor sokszor memória megtelt hibával kilép.És kiírja,hogy zárjak be alkalmazásokat pedig nincsen megnyitva sem semmi.Ez program hiba?Ha igen tudom én orvosolni vagy várjak javításra. -
atoth
aktív tag
Én a múlt héten vettem a lányomnak egy 500-ast, a Vodafone-nál, egy meglévő előfizetésre mindenféle akciókkal, 2900 Ft-ért. Nagyon tetszik neki.
-
Burege@r
csendes tag
válasz
steve799 #234 üzenetére
Gyakran használom rajta wifi-t, de nálam megy a ki- bekapcsolgatás manuálisan egyszerűen a widgetről. widget -> WLAN kapcsolat bontása (ekkor elkezdi keresni újra az elérhető hálózatokat) -> WLAN keresés ki. Ez megtörtént és még ezután is újra csatlakozik?
Ha igen, akkor szerintem valamelyik program lesz a ludas. Abból kiindulva, hogy ha nálam a ki van kapcsolva a wifi keresés, de elindítom a netrádiót, akkor szépen csatlakozik a routerhez. Talán olyan program van rá telepítve, ami állandóan csatlakozni akar a netre.
Az én beállításaim:
Beállítások -> Kapcsolatok -> WLAN -> Opciók -> Beállítások -> WLAN-elérhets.megjel.-> Soha
Beállítások -> Kapcsolatok -> WLAN -> Opciók -> Beállítások -> Energiatakarékosság -> Bekapcsolva -
steve799
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #235 üzenetére
Így van nálam is, visszakapcsol állandóan!
-
manooolo
csendes tag
válasz
steve799 #234 üzenetére
Nem volt egyszerű rájönni, de nekem most így van beállítva, és működik:
1. beállítások -> kapcsolatok -> beállítások -> célok -> internet, és itt elsőnek a mobilnetet, másodiknak a wlan kapcsolatot.2. ugyanitt "váltás wlanra" pontot kézire állítani
3." adathasználat saját országban" mindig rákérdez
Így ha ki akarom kapcsolni a mobilnetet csak egy hosszú letesz gombot nyomok, akkor bontja azt is, és nem eszi az aksit, viszont az e-mailjeimet óránként frissíti. Ha wifit akarsz használni, a főképernyős wlan widgettel hip-hop ki és bekapcsolhatod.
Belle-lel gondolom már egyszerűbb lesz, de addig marad ez.
-
steve799
csendes tag
Tudna-e valaki segíteni abban, hogy miért van az, ha megy a wlan akkor nem tudom bontani ill. kikapcsolni a wifit, mert mindig frissíti és visszadobja magát? Már ötvenszer átnézem a beállításokat de nem tudom mi lehet a gond!
Előre is megköszöném a segítséget! -
qwertly
addikt
válasz
sz.balazs.95 #232 üzenetére
Szia!Köszi a választ,esetleg van valami elképzelése miért nem mennek ezek a progik,mert úgy ismertek,hogy mindent lejátszanak?A gpu hiánya vagy os lehet a gond?De alapjába szerintem is konvertálok mert minek másoljak 700MB videókat amikor konvertálás után jelentősen kisebbek lesznek?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Már egyre jobban kezdem kiismerni az első okos mobilomat és a programokat is kezdem helyre rakni
.Sajnos erre a mobilra nem tudok normális a videókat kezelő progit.Próbáltam a CoreCodec és a SmartMovie kiírta a telepítésnél,hogy nem kompatibilis a készülékemmel.Felmentek de csak hang volt és nem volt kép,esetleg valaki tudta már rendesen működésre bírni őket.Vagy konvertáljam az SD kártyán levő videókat megfelelő formátumban?
-
steve799
csendes tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, h lehet kikapcsolni ill. eltüntetni a kijelző bal felső sarkában állandóan megjelenő "kapcs.sikert." kis négyzetet? -
Colos1
őstag
A fényképezőnél opciók - beállítások, majd ott a "használt memória" ne a "C" legyen, hanem az "E" memóriaegység, vagy az "F" memóriakártya.
(#226) hegti: Ez lett volna a következő javaslatom
Aztán ha ez sem jött volna be, akkor jött volna a szoftver újratelepítése. De akkor megoldódott
A .sis és a .sisx fájlokat is telepítheted, én a Nokia Suite -al szoktam.
-
hegti
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása az ugyanaz mint a soft reset (*#7780#), nem jött be.
Viszont a hard reset (*#7370#) segített. Eddig se újraindulás, se zenelejátszó kilépés. s a net sem szakadt meg.
sis fájlokat lehet telepíteni? vagy csak csak sisx?
Symbian_Anna_screensaver_C7_EN.sis méret:14,3 MB
ez volt rajta a telefon memoriájában... -
qwertly
addikt
Sziasztok!Miért van,hogy a fényképezőgép állandóan a memória megtelt szabadítsak fel programoktól üzeneteket ad.Így ritkán tudok csak így fotózni.Esetleg van jó ingyenes zene lejátszó és mediaplayer 6GB zenére és videóra.
-
Tomate
veterán
Nem lehet felrakni rá androidot?
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
Kártyafüggetlen telefonom van. Nem rossz,de van egy-két apró hibája:net megszakad (laptoppal összekötve), s a gyári zenelejátszó is, mikor a Symbian_Anna_screensaver_C7_EN elindul. Kikapcsolni,törölni nem tudtam kódot kér.
252 MB telefon memoriában találtam a képernyővédőt.
Fagyás nem volt, újraindulás, sim kártya nem felismerés igen (helyezzen be sim kártyát) -
Colos1
őstag
válasz
Burege@r #214 üzenetére
Ne lovald bele magad
Írtam lejjebb, hogy a Galaxy 3 -nál megvolt ugyanez a probléma, amit a 2.1 -es Droid javított. Nem az érzékelőkkel van gond, hanem azzal, hogy miután szabad jelet ad, kell pár másodperc, hogy a teló felfogja, hogy "jaaaa, már nincs útba semmi"
(#215) gg72 Igen, igen, igen
, de a régebbi Nokiákhoz képest: nem, nem, nem
Állítólag már van egy "service pack" az Annához (le sem tagadhatnák a Microsoft -ot), amellyel kissé jobb a helyzet. Egyelőre nálunk nem elérhető, talán 032 a verziószám vége. A Bella meg állítólag még jobb, de az sem az igazi, ahogy olvasgattam. De nem akarok negatív lenni, hangoztatom már egy ideje, hogy a Nokia végre jó irányba indul el. Mondjuk a 2 egymás utáni újraindulást az Opera Mobile használata közben zokon vettem
-
sz.balazs.95
veterán
Azt tudtátok, hogy ugyanezzel a névvel (Nokia 500) A Nokia már kiadott korábban egy PNA-t!
(Az olcsobbat.hu-n a PNA képe van kirakva az "aktuális" 500-hoz)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Arthuro_Adam #211 üzenetére
Az!
-
qwertly
addikt
Szia!Hát nekem ez az első okostelefonom és tény,hogy sokszor gondolkodik ill volt már hogy újra is kellet indítanom.Be-be lassul ha elforgatom akkor nem is mindig reagál.Úgy-hogy nagyon is várom a bellt hátha kijavítják ezeket a bosszantó hibákat.De amúgy alapjában elégeted vagyok vele csak sokk mindent kell még rajta optimalizálni.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Gondolkodok egy ilyen telefonban, de a másik topicban (Milyen okostelefont vegyek?) elég sokan panaszkodnak rá, hogy lassú, akadozik, stb. Aki tulaja ennek a készüléknek, mit tud mondani erről?
-
Burege@r
csendes tag
Sőt, nem is kellene a szenzort használnia bejövő hívásnál, amíg rá nem nyomtunk a fogadás gombra. Ilyen egyszerű lenne az egész.
-
Burege@r
csendes tag
Hi! Rájöttem, hogy bejövő hívásnál néha miért sötét a képernyő.
Tippem szerint van ebben a telefonban egy közelségérzékelő és egy fényérzékelő szenzor, annak érdekében, hogy deaktiválja a kijelzőt, hogy ha telefonálunk és az arcunk közelébe helyeztük. A hibajelenség akkor jelentkezik, ha a szenzor útjában van valami (kb.: 8-10 centi távolságról már érzékel), mert ekkor lekapcsolja a kijelzőt. Pl.: ha övtáskában vagy zsebben van, de elég neki az is, hogy ha az asztalon van és a kezeddel úgy közelítesz felé, hogy a szenzor azt érzékelje. Ezután, ha a szenzor nem érzékel semmit, akkor hajlandó csak a kijelzőt bekapcsolni, ami sajnos nem azonnali (főleg, ha forgatnia is kell a kijelző tartalmát).
Tipp: Ha eleve nincs a szenzor útjában semmi (az asztalon hever a telefon) és úgy jön egy hívás, akkor a telefont úgy vegyük fel, hogy ne keresztezzük a levegőben szenzor érzékelési tartományát.
A hibát itt egyértelműen a szoftvernek rovom föl, mert elég lenne csak a közelségérzékelőt használnia, annak eldöntésére, hogy lekapcsolja-e a kijelzőt vagy sem.
Ez elég gáz egyébként még egy alsókategóriás telefontól is, de majdcsak jön egyszer a Belle. -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
sz.balazs.95 #210 üzenetére
Ez elég jó ár.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #206 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
válasz
KurtCobain #193 üzenetére
Most használtad a droidot vagy nyomkodtad?
Milyen készülék volt?"Amíg lesz Symbian, nekem csak olyan telóm lesz. "
Na és még neked van az arcodon bőr droid fanboyozni egyeseket.... -
qwertly
addikt
válasz
sz.balazs.95 #206 üzenetére
Igen és így láttam.
-
qwertly
addikt
válasz
Arthuro_Adam #205 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,így már eltűnt az idegesítő üzenet. -
sz.balazs.95
veterán
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy a Media Markt miért Bélával reklámozza, holott Panni van rajta...
-
qwertly
addikt
válasz
sz.balazs.95 #203 üzenetére
Sza!A Nokia Suite fent van és az eszközök menüből próbáltam a szoftverfrissítést lefuttatni de azt írta ki,hogy napra kész a rendszer.De amióta megvettem és még nem frissítettem a telefont,de ugyanakkor olvasson,hogy a Bellre való frissítés jót tesz a telefon sebességének.Hát ezért akarom meglépni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi tanácsokat amit kaptam a fórumon.Kezdek megbarátkozni a telefonal csak egy két idegesítő dolog van.Pl:állandóan jelzi,hogy a sim kártya tele van ezt,hogyan tudnám üríteni?milyen programokat érdemes rá telepíteni.Vagy valaki tud olyan helyet ahol erre a telefonra való szűkséges programokról van lista,és milyen játékok menne rajta arról is lista?És hogyan tudnám a bellre frissíteni?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokatígy már csak össze ismerkedek a telefonal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árfekvésű, Symbian rendszerű telefon, ahová szánják, oda megfelelő, bár vannak hibái.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest